Problém s krvácaním mimo menzes

sylva7
19. jan 2019

Ahojte, mám taký problém... vyspali sme sa s priateľom, lenže nechceme mať dieťatko ešte, tak keď má prísť k tomu tak ho vytiahne a vystrekne mi na brucho... takto sa to stalo aj naposledy, potom som sa šla sprchovať a umyť sa... večer som dostala menzes prišiel o kus skôr... trval 5 dní čo mi často tak krátko netrvá... skončil a ja som si žila dobre až prišiel 16. deň po skončení posledného dňa od menzesu... a začala mi tiecť krv ale nie tak veľa ... potom to prestalo neviem čo si mám o tom myslieť

maminuska
19. jan 2019

@sylva7 zrejme ovulačné krvácanie

zuzipolo
19. jan 2019

@sylva7 tehotenský test?

ukulela
19. jan 2019

Co si o tom mas mysliet??? @sylva7 kurnik, sopa holubnik. nieco si nastuduj o tom, ze vytiahnut ho a vystriekat na brucho nestaci, ze mu v pohode moze aj ujst. a co potom? to je do pixe taky problem natiahnut na vtaka gumu? pokial nie si alergicka, tak tebe to nic nerobi a on aspon dlhsie vydrzi. su aj extra tenke a estra jemne. a ked uz nic ine - tak aspon prenosne choroby ti nehrozia, nieco o HPV a rakovine krcka maternice si tiez nastuduj pred tym, ako sa dohodnes s chlapom, ze staci vytiahnut ...
na zaver ako vzdy: po svete aj okolo mna beha taka kopa deti, ktore sa zacali "dam si pozor, ja to mam pod kontrolou, nikdy sa nic nestalo". nechces dieta? chran sa!

ukulela
19. jan 2019

... nemyslim okolo mna priamo, ja mam deti planovane. ale okolo vseobecne, poznam x takych pripadov.

pininka
19. jan 2019

@ukulela my takto fungujeme 17 rokov a máme plánované dve deti a jedno ktoré nám uslo ale kedze som chcela ešte dieťa nejako výrazne sme si pozor nedávali.

ukulela
19. jan 2019

@pininka tvoja skusenost, ok. ale segra takto otehotnela velmi skoro. lebo mlady predsa vie a da si pozor - a potom sa zdekoval a bola na dieta sama. ak nie je pripadne tehotenstvo tragediou a prijali by ho, tak ok, nech riskuju. ale sama pise, ze dieta este nechcu. a potom jej zahapruje cyklus a ona uz ma stres - preto je problem chranit sa? a teda mlada / mlady mozno este nejakych partnerov vystriedaju/vystriedali, preto ta barierova ochrana. v manzelstve ok, ale v tomto pripade je ziaduca.

pininka
19. jan 2019

@ukulela jasné, to je bez debaty, určite by som sa na toto nespoliehali, hlavne ak toho chlapa nepoznám.

caroline_
19. jan 2019

@ukulela aj keby bola alergická, su aj bezlatexove...

sandy333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz