Problém s krehkou zásielkou

rozzika
18. jan 2013

PRosim poradte mi objednala som si vazu, pani mi to poslala ako krehke-sklo....ze tam dala aj papier....na poste to vraj hrka tak sa tam chystam pred nimi to rozbalit......co potom? Stalo sa vam uz nieco podobne? aky je dalsi postup? diky

henrietag
18. jan 2013

treba si balik neprevzat a napisat tam staznost ci take nieco mne takto prisiel diplom z VS jak keby ho krava zula 🙂

strawberry17
18. jan 2013

@rozzika NEPREVZIAT!!! mala som uplne rovnaky problem, zaplatila som postovne ako krehke, pre istotu rozbalene na poste, polamana hracka, pisomna reklamacia, balik som tam musela mesiac nechat, po mesiaci mi doslo, ze mi pista nepreplati nic, lebo to vraj bolo "nedostatocne" zabalene. Predeavajuca mi chcela vratit len 3e za hracku ak jej ju poslem, ale 2,80 postovne, plus postovne naspat (SPOLU 5,60e) nie, takze kedze sa mi to neoplatilo poslat naspat, a ani som si nebola ista, ci by mi tych 3e vratila (lebo najprv nechcela) tak som ostala bez funkcnej harcky a bez penazi, nahnevana na postu, lebo oni to cestou poskodili a este sa vyhovarali, ze by som chcela, ze oni maju vela balikov, ze nenesu kazdy zvlast v ruke, ze ich pokladaju v aute na seba, tak neviem naco som si priplacala KREHKE...a kolko veci mi posta stratila...aj vypisy z banky, atd...nikdy som sa nedockala ospravedlnenia, nikdy nechceli nic zaplatit