Co sa deje s Modrym konikom? Uz vyze pol hodiny ma nepusti do Moj bazar a Moje nakupy. Nefunguje cez mobil, ani tablet ani notebook. Ked idem cez noteboom ukaze: nepovokeny, zanietnuty pristup. Stranka nie je dostupna. Co sa deje? Forum normalne funguje. Chcem zaplatit za tricko v Mojich nakupoch no nemozem lebo ma tam nepusti 😵
mne nejdu otvorit upozornenia...ani pridavat do diskusii...som zvedava,ci toto prejde
@lenicka6697 Neviem, ale robí to aj mne, založila som diskusiu a nepustí ma do upozornení, vypisuje to isté, čo Tebe.
Ani mňa nepustí do upozornení.
ani mne :( treba dako upozornit adminov
@terezka1947 a co to je za poruchu? Uz ma to hneva, uz sa pol hodinu snazim uhradit tricko no nepusti ma tam, ani do mojej IP posty ma nepustu...pristup zamietnuty/ nepovoleny pristup.
@divozienka26 ale ako? Ked ma nepusti do IP, snad si vsimnu tuto diskusiu. Aspon vidim, ze to nehapruje iba mne ale viacerym
ani mna nepusti do mojho bazáru😠.....
@h2 zvlastne. Ja sa tiez do upozorneni nedostanem no do fora bez problemov ano
😨😵😠
Mne nejde vobec otvoriť bazar ani internu poštu.ukazuje mi to že mám zamietnuty prístup k tejto stránke.Musim odoslať baliky ak sa tu niektora najdete prosim aby ste ma nejak kontaktovali:(
Zeby to robilo to pocasie??? Je burka
mám tiež zamietnutý prístup na bazár, upozornenia a IP
Ani mna nepusti
@simima aj Tebe? Co sa deje? Ja musim jeden balik odoslat, mam tam adresu a jeden zaplati, ach jo
aj ja mam tento problem ,skušam a nič.
ako kontaktovat admina
@piamia netusim? Nema niekto nick na admina a poslat mu spravu cez diskusiu?
Zazrak, na par sekund ma tam pustilo a opat stranka zamrzla, nanacita mi ju
Ja riesim to iste. Nepusti ma do mojho bazaru. uz som pisala,uvidime...
JA mám tiež problém so zamietnutým prístupom, potrebujem pomôcť, veĎ ako pošlem veci za ktoré mi zaplatili?dúfam že to opravia.
Ani mna nepusti nikam, ani do posty ani na upozornenia, mam rozbehnute vymeny a nic, vsetko je zamietnute😩
neviete este prosim dokedy bude stranka nedostupna?
Kedy to opravia teraz si budú mamicky mysliet ktorym MK ide ze ich naschval ignorujem 😔
Ani mna nepušťa ☹
Nechápem tomu. Iné kočky veselo pridávajú inzeráty, mne chodia objednávky a ja sa do svojho bazaru ani nikde okrem fóra nedostanem.
@matisek_pb ani ja ☹ ☹ ☹
Tak na mobile mi všetko funguje, len na NTB nie 🙄
Ani mne este stale nic nefunguje😩 ani v tablete ani na PC😨
Nepovoleny, zamietnuty pristup ...