Problém s balíkom na pošte

lividen
2. jan 2019

Posielala som balík 31.12. ešte doobeda čo by mal byť pracovný deň ale ok chápem možno sa neodoslal . Dnes je však už utorok-pracovný deň . Balík som podávala e-podacím hárkom a stále nie je zaevidovaný ako "podaný" ani keď zvolím službu sledovanie zásielok ani ju nenájde . ( je to balík posielaný ako "list" doporučene ) Neviete mi poradiť či nastala chyba alebo mám čakať a je to bežné ? vďaka

kiwi3
2. jan 2019

@lividen bezne to urcite nie je, pretoze balik sa scanuje hned na podani a oznaci sa ako v preprave.

lividen
autor
2. jan 2019

@kiwi3 aj ked je posielaný ako list ? pocula som ,ze vtedy sa to robí az neskôr nie hned

dzulli1980
2. jan 2019

Keď je podaný ako doporučený list, hneď po podaní je evidovaný ako podaný + podacie číslo, až neskôr - po odovzdaní na prepravu, je evidovaný ako v preprave ... na Silvestra mala pošta skrátený pracovný čas, no myslím, že čosi nebude v poriadku, keď ho stále nemáš zaevidovaný ako podaný.
@lividen

lividen
autor
2. jan 2019

@dzulli1980
práve som volala na poštu ,kde mi bolo oznámené,že zásielka určite odišla v deň podania ale kedže bola podaná ako balíček do USA,tak e-podací hárok nezobrazuje jej stav a ani sledovanie zásielky nebude možné,lebo bola poslaná ako "pohľadnica,list". Teda to číslo,ktoré je tam uvedené,je len pre potreby colného úradu a ja zistím,či je zásielka v poriadku na mieste až keď bude doručená,čo mi príde dosť zvláštne ,keď je tam už tá možnosť tak prečo to nefunguje ?

simca06022011
2. jan 2019

Zahranicne zasielky malokedy zobrazuje, ale viditelne ani ty v tom nemas celkom jasne, ked raz to oznacis ako balik, potom balicek, potom listova zasielka, potom oni list/pohladnica. Ak je do doporucena zasielka - list, cize cez eharok ak to islo, tak to bude doporucene, tak mne veru potvrdilo v eharku iba prevzatie-tj dorucenie na postu.. potom uz trackovanie bolo nedostupne (pri 3. krajinach). Ostatne otazky su na postu 🙂 my to tu nevyriesime 🙂 Ale je to tak, nevies si preverovat postup. To by si musela poslate cez kurierov.