Problém s alkoholom a drogami v Banskej Bystrici. Poradíte?

mamkak
4. sep 2014

Viete, že na Gasku sa predáva mariška, na Tajáku sa tiež deti dostanú vraj k drogám bez problémov. Kedy rodičia začnú niečo podnikať, alebo sme aj s mojím mužom jediný rodičia, ktorým to prekáža a volali sme na pomoc policajtov. ☹ 😔 😕 😨

vefi89
4. sep 2014

@mamkak u nás v meste piko... policajti vedia kde, ale nič nerobia! boja sa! fetujú deti na ZŠ... rázia so psom v triede? nehrozí! taký je náš systém 😖

dijefcatko
4. sep 2014

mariška sa bežne predáva na základných školách, stredná ma preto vôbec neprekvapuje ☹ a je to všade, nielen v BB. a rodičia? asi ste z mála, pretože väčšina rodičov si nepripustí, že ich dieťa by po droge siahlo, preto sa do toho nemiešajú. a keď zistia, že ich dieťa už drogu pozná, strčia hlavu do piesku a budú ju tam držať, kým nebude neskoro 😖

bonaqa2013
4. sep 2014

Žienky nestrašte, moje dve dcéry chodia na ZŠ a to aby som sa ich bála pomaly pustiť do školy. a ja že sú tam v bezpečí....

muchacc
4. sep 2014

to je tak u nás bývalo dievča o ktorom každý vedel že je feťáčka a nikto nič nerobil ☹ Rodičia kde že naša dcéra???by sme si všimli,a teraz?Vychovavaju vnúča a otec neznámy.... A dcéra ???Vraj opatrovateľka v Anglicku no pravda je taká že nevedia kde je,len po známych sa dozvedajú kde všade ju videli šľapať ☹ ☹ ☹

darilia
27. sep 2020

@mamkak je to smutne, ale vzdy to tak bolo... drogy su vsade dostupne a zrovna v banskej bystrici naozaj v hojnom počte. Tráva je to najmenej, coho by som sa bala. Mate tam celkom hojne zastupenie dilerov s kokainom, pervitinom a heroinom. Je to jedine o nahode a povahe ci sa k tomu dieta dostane a zacne s tym alebo len skusi, popripade vobec neskusi. Poznam rozne rodiny, decká a niektoré odolali, ine padli na dno. Je to osud a nemá na to uplny vplyv ani vychova. Poznala som sportovcov, slusne vychovane deti, grazlov a aj deti z rozpadnutych rodin. Nie je tam ziadny vzorec, podla ktoreho sa da urcit, kto zacne a kto nie. Je to desivé, ale drogy z mesta nezmiznu a rodicia mozu len dufat, ze ich deti do toho nepadnu.