Mate prosim niekto realnu skusenost, ze ste mali privtelenu dusu? Vy alebo vam blizka osoba? Ake ste mali priznaky, ako ste na to prisli a podarilo sa vam ju odputat? Ak tak kto vam pomohol? A za aku cenu?
Rada by som sa dozvedela o realnych skusenostiach ci uz pozitivnych alebo negativnych...ale kto s tym nema skusenost nech sa prosim zbytocne nezapaja a nesnazi sa v tejto diskusii prejavovat nazor aka je to hlupost a pod. Dakujem 🙂
Čo to je to prevtelenia? Lebo ja mám skúsenosť len z oddelením. Mal som pocit že som pol metra nad telom. A len chvíľku bolo to neprijemné ale nie to samotné oddelenie ale to čo k tomu predchádzalo. Mal som silne úzkosti. Prevtelenia do čoho?
@slovakboy pýta sa na privtelenie. Je to akoby posadnutie druhou dušou, ktorá neodišla kam mala, ale je tu akoby uvaznená a preto si našla ,,hostiteľa" ,na ktorom akoby parazituje.
@slovakboy Čo opisuješ Ty je vyvtelenie alebo spánková paralýza.
Tak toto mňa osobne zaujíma. Síce našťastie nič takéto v okolí som nemala, ale je to veľmi zaujímavá téma.
@anketkarka spojila som sa s jednou babou co ma dar komunikovat s dusami. Oslovila som ju kvoli vztahovym problemom a ona mi povedala ze najvacsi problem je v tom, ze mam tu privtelenu dusu. Zaskocilo ma to. Aj ked na take veci verim ale nechcem zbytocne naletiet. Tak hladam niekoho so skusenostami.
Mozem info ci ten pan ma nejaku stranku alebo nieco podobne kde sa o nom da dozvediet? Odkial ho poznas ze mu v tomto "doverujes"?
Tak toto bude podvod. Privtelená duša Ti vzťahové problémy neurobí. To by sa prejavovalo aj inak. Ak chceš, tak Ti napíšem do správy odkiaľ ho poznám a prečo mu verím. Ale toto čo píšeš bude podvodníčka. Vďaka takýmto potom ľudia strácajú dôveru v podobné veci.
@slovakboy toto som aj ja mávala od detstva veľmi pravidelne, prestalo to vtedy keď som sa akoby stotožnila sama so svojim životom a so sebou
@anketkarka Ahoj, mohla by si napisat aj mne do spravy prosim? Dakujem.
@autorka pani, ktora ti povedala, ze komunikuje s dusami, sa otvorila spolupraci s demonskymi silami. Komunikuje s demonskymi bytostami a tie jej odpovedaju, nabadaju ju. Ak ti povedala, ze mas nejaku privtelenu dusu, tak to tak celkom nie je pravda. Su dve moznosti. Bud nemas ziadnu privtelenu dusu alebo sa na teba prisala demon. Bud o tom pani vie a klame ta, alebo ju oklamali demonske bytosti o privtelenej dusi, aby nasledne oklamali teba...
Ten "dar" o ktorom hovoris ze pani ma, je vysledok jej aktivity otvorit sa duchovnym silam (toto dar nie je, ale naopak), zial, takto konaju len demonske sily...
ja som nieco podobne riesila pre znameho pred cca 2r, ale kedze ide o duchovne zalezitosti, garanciu 100% ti neda nikto, pretoze je to vecou tvojej individualnej skusenosti...ak chces kontakt, napis mi IP, nebudem sa tu hadat na ploche s ludmi, ktori skusenost nemaju...ide o pana z CR, neviem, ci toho isteho, co sa spominalo vyssie, ale je to Cech, robil to na dialku za dobrovolny prispevok
Na jednej stanici radia a aj toto riesia Tv8 myslim
Aká je to privtelena duša? Ešte som niečo také ani nepočula. 🤔🤔🤔
Ja v také verím, aj keď skúsenosť nemám. Len sa chcem opýtať prečo si myslíš, že ide práve o privtelenie. Poznám len jedného pána, ktorý prevádza odvádzanie duše a určite by som mu v tomto dôverovala, ale je z Čiech.