Ahojte, prosim, piste len k veci, tie ktore mate skusenosti...
V nasom dome panuje nejaka negativna energia, deti aj my sme nervoznejsii, psy to iste. Ked sme vonku, vsetko je v poriadku, prideme domov a stale nejaky cirkus.
Berem v uvahu aj v to, ze proste to je normalne, ze sme sibnutu vsetci a preto je u nas cirkus.
ALE ☝️ ako zistim ci v dome su nejake nadpritodzene entity? A ako sa ich zbavim? Potrebujem realne rady.
Ked sme sa tu nastahovali, nasla som tu umrtne listy predchadzajucich majitelov, videla som tiene a pocula sepot a kroky. Nechcela som chodit domov. Dali sme vysvatit dom a zlepsilo sa to. Ale poslednu dobu je to zase dost kriticke.
V skratke, mam dojem, ze tu s nami niekto je, ako ho vystvar? Viete poradit aj nejakeho farara z okolia TT, alebo niekoho, kto naozaj vysvati dom a vyzenie ich? Lebo ten pan farar, co u nas bol, tak mi neprislo, ze na to veri, bral to len nejaku povinnost, ze idem, pomodlim sa a dovidenia.
Vieme mi poradit?
Dakujem
@snazilka_bio_mamka dakujem
Vieš, niekedy ti duše vôbec ublížiť nechcú... Len s vami budú "bývať"
Ak by si meditovala, mala otvorené čakry (aj 6tu a 7mu) tak by si ich aj videla a cítila ich prítomnosť omnoho viac. Netreba sa ich báť, ak vám nič nerobia, ale ak chceš tak zväzok salvii, zapaľ, pochod po dome a s rukou alebo s pierkom ten dym porozfukaj do všetkých izieb a kútov izby😊 a následne keď skončíš tak otvor všade okná...
@gulka123 ak by tu aj boli, nevadilo by mi to. Ale mame tu naozaj negativitu v tom dome, tak to dobra dusa nebude asi... Bud som paranoidna, mozno, ale snazim sa krok po kroku vsetko odstranit, co by narusalo nasu harmoniu v dome
Ahoj. V dome prúdia energie, ktoré nevidíš, ale pociťuješ. Do rohu miestnosti dať sviečku, zapáliť a nechať vyhorieť. Pod posteľ dať vrecko soli a po týždni, dvoch odniesť. Na meranie napätia slúži taký prístroj, mne ho požičal jeden pán, PaeDr.Phd., ktorý sa tomu venuje. Zmerala som sama a na miestach, kde kontrolka vyskočila, som nedala žiadne postele, gauče, pohovky, stoličky, kreslá.
Tak daj posvätiť dom.
Ak by nepomohlo úplne,porozprávať sa s kńazom exorcistom.Oni vedia vyhodnotiť situácie a dať bezpečné rady.To posvätenie možno úplne postačí.
Ahoj, ja ked niekoho doma mam nezvaneho, zoberiem hromnicnu sviečku, zápalim ju, modlím sa k PanBoskovi, Ježiškovi a pár svätých spomínam aby dostali z domu nezvaneho hosťa. A prejdem s tou sviečkou po celom byte, po každom kúte a potom otvorím okno a vyženiem von, nesmies sa vsak báť pri tom, jasne dat najavo, ze ten dom je uz váš a ze uz tam nik iný nemá byť. A vyhnať surovo von a dosť rázne a nahlas.. Ja vždy zacitim taky prievan, a vyfrci von... Dúfam, ze to vyjde. Ak by nevyšlo (ak je to niekto, kto v tom dome zil cely život a ťažko umrel ci robil zel, môže to byť komplikovanejšie) uz by som volala exorcistu. Alebo nejake medium.
Ženy, prečo za tým stále vidíte svätenú vodu a Boha a diablov atď? 😀
Sviečky atď sa dávajú ešte, aby ste ich viac k sebe privítali, aby s vami komunikovali atď...
Ja sa osobne venujem spiritualnym veciam a stačí naozaj málo, aby duša z vašeho bytu/domu odišla a aby zlá energia v dome nebola.
Viete,vy všetci vysielate rôzne vibrácie a veľakrát si tu zlú energiu robíte v miestnosti sami...
Napr. Strach, hnev, smútok a hneď je dom zaplnený tou zlou energiou a vibráciami...
Nám doma veci padajú, počujeme zvuky, kroky atď, ale nikto nám neubližuje a ak sa niekto bojí tak buď salviovy zväzok a ako som hore písala, po byte chodiť...
Alebo ešte vonné tyčinky šalviové... zapáliš trocha necháš a sfukneš a dym ti ide cca polhodinu... Môžeš nechať len v jednej izbe alebo taktiež po hodiť po izbách a po kútoch, otvoriť okná následne.
Ak takýmto veciam veríš tak odporúčam aj si kúpiť kryštály len si treba prečítať ak sa do nich nerozumieš, ktoré sú na čo a dat ich do izby... 100x lepšie než nejaká svätená voda a hneď volať farárov atď... 🙂
@gulka123 tak mne s tou sviečkou poradila jedna pani co pracuje roky rokuce ako médium, a vidí veci, co iní nie. A u mňa vždy zabralo.
@gulka123 dakujem ☺️
Vysvatit nam raz bol farar, prisiel, postavil sa do vchodovych dveri, pomodlili sme sa, kadidlom par krat pokyval a isiel prec. Ani nic nenapisal nad dvere ako sa to zvykne robit, ani nesiel do kazdej miestnosti, prislo mi to len tak, ze dobre, zavolali ste ma, porobim a idem. Preto som chcela nejakeho echt cloveka, ktory nema na tom postaveny biznis (sice aj oni musia z niecoho zit) alebo nieco ine. Ale tu salviu vyskusam
Plameň,oheň je štvrté skupenstvo, plazma. Hore nie je exotermicky dej, uvoľňuje sa teplo a stúpa dohora, nad chladnejšie vrstvy. V prípade, že takéto teplo stúpa v rohu miestnosti, má čistiacu funkciu. V strede miestnosti môže byť interpretované ako spojnica na privolanie, ako slová Poď sem, príď. V rohu ako slová Chod preč, odíď.
No, ako som písala, ľudia, ktorí majú otvorené všetky čakry tak tie entity vidia hocikedy a nikdy sa neboja, pretože sú inak nastavení... neviem prečo sa ľudia boja duši, ktoré už nie sú vo fyzickej forme... nič vám nespravia...a volať kňazov to je také "slovenské"... hocikde vo svete volajú farmárov, kňazov až keď je v dome Poltergeist alebo ak vám niečo fyzicky ubližuje nebodaj posadne...😀 Ja som na takéto veci zvyknutá roky... stále nám doma niečo padá, stále viem dopredu co sa stane ak sú nejaké znamenia a nič sa nám nikdy nestalo...
V našom byte sa predchádzajúci majiteľ zastrelil 🤗 chvalabohu nič strašné sa tu nedeje 😀🤭
@gulka123 mna by porazilo 😁 ale tak dobre, ze to ty uz takto beres 😁
Ahoj. Keď ti smiem poradiť skupinku “medzi nebom a zemou” - aby si si ešte neprihorsila,
takéto “veci” totiž dokazu narobiť riadnu neplechu, najmä ak im venuješ energiu (bez srandy). Keď im dáš pozornosť, začnú vyvadzadzat ešte viac...
Baby v skupine sa naozaj vyznajú, čo som čítala aj v horších veciach a myslím že by si sa tam mala podeliť so svojim problémom a aj prosbou o radu. 🙂
Občas prítomnosť cítim, viem, že pri mne niekto je, ale keď sa ti to stáva často a nič sa nedeje tak nie je sa čoho báť...
Ja by som to nijak neriešila, pretože to, že máte v byte zlu energiu neznamená hneď, že tam niekto s vami je 😊 môže byť, že niekto u vás doma je smutný, ale nedáva to najavo, ale tá energia a tie vibrácie tam u vás vysiela... ja keď som pri ľuďoch cítim ich energiu... preto nerada chodím niekam ku niekomu domov.. keď je tam zlá energia hneď mi začne byť zlé...
Aj keď je niekto doma chorý tak aj z toho je zlá energia aj preto môžte byť všetci nahnevaní, nervózni atď... ak by si chcela vedieť viac tak kľudne napíš.. 😊
Ahoj, najdi si na youtube Miroslava Zelenku, ma tam viac videi. Myslim, ze je to tvoj pripad, ze tam mate nejaku neodvedenu dusu.
Ahoj ty si z TT? Ako sa vám to nakoniec vyriešilo?
https://www.nefertitis.sk/vykurovaci-svazky/sal... - skus šalviu.. pravidelne vydym cely dom, ked nemas doma rodinu.