Zienky idem si po radu keď ste organizovali ples zakladali ste na dobrom mene skupiny?? Privolalo vám to viac ľudí??
Hudba a jedlo je gro celého plesu. Keď je jedno alebo druhé zle, tak to potom aj tak vyzerá a ľudia sa nepohrnu opäť.
Ci to privola viac ludi? Skupina rozhoduje urcite najviac o tom, ci je dobra zabava a ci budu ludia spokojni a pridu trebars aj o rok. Ale ci to privola viac ludi? Skor zavisi od ludi, ci sa chcu zabavat, ci radi chodia na ples, ci je dedina/mestecko sudrzne - ze sa podporuju navzajom. My tento rok organizujeme ples v mene materskej skoly (uz treti rocnik) a poviem ti, ziadna slava, hoci kapela bola dobra - na rozdiel od prveho rocnika, vtedy bola taka poslabsia.. Minuly rok bola dobra, kazdy chvalil, tak tento rok sme dali tu istu a aj tak mame len podobny pocet hosti. Na zaklade ohlasov min.rok sme cakali vyssiu ucast.
Ludia, ktori sa chcu bavit, pojdu na akykolvek ples (v uvodzovkach) a ti, ktori na to kaslu, budu sediet doma a nepresvedci ich ani neviem aka skvela kapela. Ale ak si chces udrzat hosti aj do buducna - tak ano, velmi na skupine zalezi.
u mňa hudba je na zábave všetko...zlé jedlo aj prepáčim...
Ja tak isto ako
@deti95060810 ...pri zlom jedle a vine ( vobec nepijem ,takze mi to je jedno) este privriem oči, ale ked je zla hudba, tak sama sebe nadavam, ze radsej som mohla ostat doma a teda dalši rok urcite nepojdem ( teda za predpokladu,ze budu tí istí hudobníci)
hudba a hostia akože pozvaní ako zábava robia veľmi veľa. Kapela musí byť zaujímavá, musí vedieť rozprúdiť zábavu 🙂
urcite ano, ja z pozicie hosta mozem povedat, ze prave kapela velakrat rozhoduje o tom, ci na ten ples pojdeme alebo nie.