Pritiahne dobrá skupina viac ľudí na ples ?

dominiqwa
22. jan 2020

Zienky idem si po radu keď ste organizovali ples zakladali ste na dobrom mene skupiny?? Privolalo vám to viac ľudí??

danulicek
22. jan 2020

urcite ano, ja z pozicie hosta mozem povedat, ze prave kapela velakrat rozhoduje o tom, ci na ten ples pojdeme alebo nie.

pininka1
22. jan 2020

Hudba a jedlo je gro celého plesu. Keď je jedno alebo druhé zle, tak to potom aj tak vyzerá a ľudia sa nepohrnu opäť.

blondiee83
22. jan 2020

Ci to privola viac ludi? Skupina rozhoduje urcite najviac o tom, ci je dobra zabava a ci budu ludia spokojni a pridu trebars aj o rok. Ale ci to privola viac ludi? Skor zavisi od ludi, ci sa chcu zabavat, ci radi chodia na ples, ci je dedina/mestecko sudrzne - ze sa podporuju navzajom. My tento rok organizujeme ples v mene materskej skoly (uz treti rocnik) a poviem ti, ziadna slava, hoci kapela bola dobra - na rozdiel od prveho rocnika, vtedy bola taka poslabsia.. Minuly rok bola dobra, kazdy chvalil, tak tento rok sme dali tu istu a aj tak mame len podobny pocet hosti. Na zaklade ohlasov min.rok sme cakali vyssiu ucast.
Ludia, ktori sa chcu bavit, pojdu na akykolvek ples (v uvodzovkach) a ti, ktori na to kaslu, budu sediet doma a nepresvedci ich ani neviem aka skvela kapela. Ale ak si chces udrzat hosti aj do buducna - tak ano, velmi na skupine zalezi.

deti95060810
22. jan 2020

u mňa hudba je na zábave všetko...zlé jedlo aj prepáčim...

mata1001
22. jan 2020

Ja tak isto ako
@deti95060810 ...pri zlom jedle a vine ( vobec nepijem ,takze mi to je jedno) este privriem oči, ale ked je zla hudba, tak sama sebe nadavam, ze radsej som mohla ostat doma a teda dalši rok urcite nepojdem ( teda za predpokladu,ze budu tí istí hudobníci)

xili99
22. jan 2020

hudba a hostia akože pozvaní ako zábava robia veľmi veľa. Kapela musí byť zaujímavá, musí vedieť rozprúdiť zábavu 🙂