Príťažlivosť pre muža

cicikmicik
1. mar 2018

Baby ako sa snažíte zostať pritazliva pre muza ? Dlhodobé vzťahy alebo manželstva. Čím to ozvláštňujete? Tipy? Dakujem

pininka
1. mar 2018

No popravde uz nicim, snazila som sa,obcas eroticke pradlo, masaze a tak, ale moj muz o to nejavy nejako zaujem. Aj sam mi povedal,ze on nemusi take veci,ze ked ma namna chut, tak mozem byt aj vo vreci. A co sa tyka intimnych veci, je u nas vsetko ok, ale to aj bolo pres rokmi, v tomto sa obaja snazime,teda popravde ja trocha viac. Kedze mame male deti a nema ich kto strazit, tak vecere,kino a pod je zatial nerealne.

lusinda1989
1. mar 2018

Hlavne byt spokojna sama so sebou a páčiť sa sama sebe neni nič viac sexi ako zdravé sebavedomie... schudla som 20kg začala sa pekne obliekať a starať o seba ale nie kvôli mužovi ale kvôli sebe... snažím sa na sebe pracovať a to sa mu páči

zuju2
1. mar 2018

My stále po sebe túžime, vyznáme si lásku aj keď sme spolu skoro 20 rokov a máme tri deti. Ja ho mám stále rada ako na začiatku vzťahu.

mimla
1. mar 2018

Nechávam si tajomstvá. Môj muž ma nikdy nevidel s farbou na vlasy, či na riasy, s maskou na tvár, neumývam si pred ním zuby, neholím sa pred ním nevytrhávam chĺpky, neošetrujem vyrážky. Môj muž vie, že tieto veci prebiehajú, ale nie je svedkom samotného procesu. A to nie som nejaká kozmetická a módna maniačka, skôr naopak, len skrátka také tie "ženské záležitosti" držím v tajnosti. A teda to že je človek zadaný, ešte neznamená, že môže o seba začať zakopávať.

lilyianka
1. mar 2018

@cicikmicik pre muza som pritazliva vtedy ked som spokojna a usmiata...nic viac mu netreba...a co ho z mojej strany potesi, ak si dam na seba nejake sexi pradlo

janickacrazy
1. mar 2018

@mimla hihi, to ma celkom pobavilo, hlavne tie zuby, akože osobne si myslím, že mužom je toto úplne jedno, teda aspon tomu môjmu určite 😂😂😂

victory7897
1. mar 2018

@janickacrazy tiež si osobne myslím že im to jedno nieje,aj keď to tak môže vyzerať...

janickacrazy
1. mar 2018

@victory7897 ja ked si čistím zuby, tak moj muž sa na mna lepí a ide sa zblázniť, že aké je to sexi, asi mám divného muža alebo čo 😂

victory7897
1. mar 2018

@janickacrazy nie prečo ? 🙂 s tými zubami to až tak nie ale tiež nechcem žeby ma moj videl holit si nohy a podpaží 🙂

janickacrazy
1. mar 2018

@victory7897 no ja si myslím, že moja ma teda videl aj v horších situáciách /napr. vracanie v tehu a podobné lahodky/ a ked neušiel, tak pohodaaaa

zenaajmama
1. mar 2018

@mimla presne takto sa to snažím riešiť aj ja..až na tie zuby 🙂
Môjho manžela ale napr.to holenie( nie nôh) veľmi fascinuje, tak občas mu dovolím nakuknúť 😉
Okrem toho sa chodíme zabávať spolu, tancovať a pod...myslím že je dôležité aby nás muži videli v inom prostredí, nie len doma medzi deťmi.Keď sa niekde zabavame, tak viem že vidí presne tú ženu do ktorej sa zamiloval.

andula09
2. mar 2018

Snažím sa nechodiť po dome ako strašiak aj keď sme napríklad celý víkend doma tak si natiahnem namiesto deravých teplákov legíny 😂😂

deti95060810
2. mar 2018

chlapovi treba plné brucho a prázdne vajcia a bude v pohode....🙂

ajko2011
2. mar 2018

My sme spolu 9 rokov a máme spolu 6 ročné dieťa. To však ale neznamená, že chodím vo vyťahaných teplákoch a atď. Práve naopak. Som upravená aj keď sme len doma. 🙂 O nechtoch ani nehovorím. 😂 Vždy ich mám nalakované, upravené. V mojom šatníku nechýba ani erotické prádlo či vysoké lodičky. 🙂 To, že som s ním toľko rokov a že máme spolu dieťa ešte neznamená, že budem chodiť s mastnými vlasmi, neoholená, nenamaľovaná s nevytrhaným obočím, s nenalakovanými nechtami a v starých vyťahaných veciach. 😁

berginkan
2. mar 2018

@mimla toto inak nechapem strasne vela zien toto robi pred muzmi a pritom je to uplne nevhodne. Ale tie zuby su ok podla mna. My to napriklad mame ako ritual, spolu sa smejeme 🙂

janickacrazy
2. mar 2018

@ajko2011 osobne si nemyslím, že nalakované nechty sú nejak doležité, ja si nelakujem nikdy, lezie mi to na nervy a tu som, samozrejme s ostatným súhlasím, tiež nechodím vo vyťahaných tričkách a pod., ale zase na druhej strane poznám aj také prípady, kedy si muž našiel druhú aj ked doma mal krásavicu večne namalovanú a tá druhá bola ako šedá myška oproti nej

berginkan
2. mar 2018

Presne. Byt upravena zial nie je vsetko. Ich treba vecne chvalit, davat im najavo aki su super atd. Lebo ak to nerobis pride utesitelka a je. Samozrejme su vynimky. @cicikmicik a ty mas realne pocit ze uz ho nepritahujes? Lebo chlapom fakt staci malo. Zvadzaz ho napriklad, alebo si skor taky pasivny typ? Lubite sa? Lebo vela robi aj laska

pininka
2. mar 2018

Svata pravda je,ze zena ma byt putka v kuchyni a prostitutka v posteli a potom je vsetko ok. Aj ked je smutne,ze tu pisete mnohe ako sa doma o seba starate a vasi muzi to pre vas robia tiez? Lebo ja nevidim ziaden zmysel vymodit sa akoby som bola supermodelka a sadnem si na gauc k muzovi ktory vo vytahanom tielku tri dni neumyty pozera telku. Dalsia vec je,ze sa neda nic generalizovat, kazdy ma tie svoje chutky a "uchylky". Moja svagrina chodi vsade ako zo zurnalu, nechty,vlasy, ziadne teplaky,ale je studena ako psi cumak,jej muz nanu ani nekukne a v kuse sa na nu stazuje. Sam mi to povedal ze by stokrat radsej bral keby prisla v teplakoch a tricku k nemu, dala mu pusu,alebo ho len tak chytila za ruku,co ona nikdy nerobi.

lula313
2. mar 2018

@pininka môj muž sa o seba stara, tento rok bude mat 40, chodi do posilky, aj občas do solarka, elektrickým strojčekom si skracuje chlpy všade, doma behá v slipoch. Ja sa snažím tiež o seba starat, malujem sa, neprdim pred nim😂a to spolu žijeme cez 10 rokov

pininka
2. mar 2018

@lula313 tak by to malo byt,ked obaja tahaju rovnako.

fleskoval
2. mar 2018

A baby co v pripade chlapa ze nechodim vo vytahanom .... leginy tricko alebo sveter s vystrihom aj ucesana chodim staram sa o seba aj sa namalujem a muz povie na co sa maľujes si pekna aj bez toho, ved doma sa maľovať nemusis mne sa pacis aj bez toho nech si aj plet oddychne 😂bud moj chlap je divny co mi ani v podstate nevadi 😂ale malokedy napriklad pochváli aka som pekna ked sa obleciem dam dokopy vzdy mi pivue na co ti to budem hovorit ved to vies keby sa nieco zmenilo tak ti poviem

berginkan
2. mar 2018

@fleskoval tak zase upravena neznamena namalovana 🙂 nie je divny len sa mu paci prirodzenost. Moj zase nema rad ruz 😉

fleskoval
2. mar 2018

@berginkan tak zase doma to neprehanam teda nie ze by som von chodila ako kraslica 😂 doma len spirala licka trosku kedze ja som taka bleducka do tváre 😂 a pripadne korektor ked som vyhadzana 😊

zenaajmama
2. mar 2018

Veru zbytočne je žena krásna keď je ako mŕtva ryba 🙂 Hlavne si sex treba užívať, rozprávať sa o tom, byť otvorený. My si môžme svoje túžby plniť spolu. Samozrejme sex nestaci..zabávame sa, hrame sa s detmi spoločne, smejeme sa.Nie je vždy vsetko ružove, ale aj problemy sa takto riešia ľahšie.

libawet
2. mar 2018

@cicikmicik som normálne upravená ako zvyknem, aj doma, aj do práce, no určite to nepreháňam, normálne sa o seba starám, ako by sa aj žena starať mala. Môj muž mi hovorí, že jemu stačí, keď sa len usmievam, že vtedy som najkrajšia, a tvrdí mi, že sa mu stále páčim aj po tých 27 rokoch, čo sa poznáme a sme spolu.

vroni
2. mar 2018

Ja sa nemalujem nikdy (lezie mi to na nervy a nemam cas ani chut si na povodnu vizaz malovat novy ksicht. Ja som so svojou vizazou uzrozumena, tetka v zrkadle si moze hovorit, co chce), vlasy nosim zviazane do chvosta a na 99% casu chodim v mikine a rifliach. Neznasam nakupovanie handier a k zubarovi chodim radsej a castejsie nez nakupovat topanky. Podla zenskych odbornicok by mal byt chlap davno na opacnom konci vesmiru. A on chodi pocitvo kazdy vecer domov, rozumieme si po kazdej stranke a ziadnu nespokojnost ci zajacie umysly nedava najavo (nastastie, mne na nom dost zalezi 🙂 ) Ale mam aj svoje zaujmy, svoj svet a svoje nazory, takze sa vzdy mame o com bavit, u nas je konverzacia zakladnym pilierom vtahu.... (ono zase vsetko s mierou, chodim aj cvicit a obcas zbehnem - a fakt pri tom trpim - aj kadernicke, kozmeticke ci na nechty, ale to je od isteho veku nutna udrzba, aby som sa predcasne celkom nerozsypala na prach)

tinaa64
2. mar 2018

@berginkan preco nevhodne?mojmu keby to vadilo tak sa nepozera...a mne to nevadi ked mi vtrhne do kupelne..ale kazdemu prriden ieco ine divne

tinaa64
2. mar 2018

@fleskoval aj moj je taky..jemus a pacim taka aka som..aj leby som bola v tych spominanych vytahanych teplakoch....nie je divny..proste je normalny...

fleskoval
2. mar 2018

@tinaa64 tak mame normálnych chlapov bez extra narokov 😂to ma tesi...ked vidim ake nároky maju niektorí chlapi a popri tom sa samy zanedbaju tak sa mi rozum pozastavi 😂

takaakoty
2. mar 2018

Záleží na tomtom, na akých prioritách mate postavený vzťah. Môj ma videl pri pôrode, tucnu, v depresii, strhanu, na druhej strane aj krásnu, upravenú, opalenu, vyepilovanu 😂 al celkovo mam pocit, ze to na nasom vztahu nic nemeni. Vážime si jeden.druhého hlavne ako duševne pribuznu bytosť, nie je pre nás dôležité či ma ten druhý čerstvo umyté zuby alebo strnisko na nohách 😉 všetko samozrejme v zdravých medziach, spiduri nie sme, ale výzor nejako extra neprezivame.