icon

Prišli sa s vami rozlúčiť zosnulí po smrti?

borec1980
15. aug 2022
zuzanockamt
15. aug 2022

@borec1980 Áno, prišli.

hajajansj
15. aug 2022

@borec1980 zosnulí sa nechodia lúčiť. Ale démoni ktorí sa vydávajú za zosnulých ;)

bessie12
15. aug 2022

@borec1980 ano, prisli

marci77
15. aug 2022

@borec1980 nie, neprisli

elizabet173
15. aug 2022
simsalabim
15. aug 2022

Nie a bolo mi to velmi luto.

bayuska
15. aug 2022

Neviem, ci rozlucit, ale beriem to tak. Babke som robila rozluckove video na kar a ked sme potom o par tyzdnov odchadzali domov po vypratavani jej bytu, s niektorymi vecami na pamiatku, v radiu isla presne ta ista pesnicka, ktora sa uz az tak casto v radiu nehra.

lucyluska
15. aug 2022

@borec1980 snívalo sa mi v noci, že vidím babku v rakve... išla som s bratom, ešte raz som sa naňu pozrela a ona akoby spala, pamätám si je tvár keď spinkala, žila som s ňou nejakú dobu.
Potom vo sne stojím s bratom pri rakve, on sa dotýka jej rúk a ja som sa bala jej dotknúť...
Na druhý deň babka zomrela, letela som na ďalší deň do BA a z BA som s bratom išla na východ... reálna scéna pri rakve, môj brat sa babky dotkol a ja som sa bála a on hovorí, veď to je babka, ona nás vychovala...tak som ju pohladkala.

Keď som zanou dlho smútila a plakala, snival sa mi sen, volala babka na telefón, hovorím babi ako sa máš? A ona že dobre. A ja: fakt sa máš dobre? A babi: áno, mám sa dobre....

S babkou sa mi často sníva, a to že:
Viem že zije a mám ísť k nej na návštevu a nikdy sa tam nedostanem.
Alebo, viem že žije a je sama, opustená, nikto sa onu nestará...umiera sama, pomaly...
Alebo, som s ňou vo sne a nechápem, že ju vidím... keď viem, že je mrtva....

Za babku dávam aj omše robiť , stále také nepokojné sny mám...13 rokov od smrti to bude.

chiccco
15. aug 2022

Zatiaľ nie aj keď na to veľmi čakám,na nejake znamenie,hocičo,len nech viem ze niekde v diaľke je...

maminkadeticiek
15. aug 2022

Ano,bolo to ale vela rokov po smrti prisiel ma navstivit dedko a zoznamitnsa s mojou dcerou.Bol to krasny a pokojny sen,v ktorom sme obaja vedeli ze je mrtvy,predstavila som mu dcerku a ubezpecil ma a odkazal rodine ze sa ma velmi dobre.Bol to krasny sen aj teraz mi tecu slzy ked si spomeniem.
Akurat tuto noc som s nim mala po rokoch opat sen.Ten vsak uz bol zvlastny.Dival sa na mojho otca a nevidel ho nikto,len ja a moj syn.Ked som dedka oslovila zrazu zmizol.

paciko9
15. aug 2022

Ano prisli. Ale nikdy nezabudnem na sen kde mi ujo po smrti ukazuje miesta kde roky skreckoval peniaze. Lebo sme ich nevedeli nikde najst, babka nevedela kde ich skryl. Nasla som, neviem ci to bolo tym snom ale isla som na istotu a masla som ich tam kde mi vo sne ukazoval.

patka06
15. aug 2022

neprišli, ale verím, že tam zhora na nás dávajú pozor

viestta
15. aug 2022

Nie, neprišli, ale občas sa mi s nimi sníva. Aj to sa ráta?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
adulikka
15. aug 2022

Áno prišli, každý nejakým iným spôsobom.

xsuzannex
15. aug 2022

Ano, nedavno prvykrat.. pred necelym mesiacom mi zomrel bratranec.. uz sme to cakali, lebo bol chory.. podvecer som v spalni skladala pradlo, a bola som oproti oknu.. bolo dokoran otvorene, von bezvetrie, zaclona odhrnuta.. zrazu okno sa zapleslo ako keby ho niekto silno zabuchol.. videla som to, akurat som nan pozerala.. hned prva myslienka ze zomrel.. a do hodiny sme sa dozvedeli ze naozaj 😟

gladys_07
15. aug 2022

Neverim na posmrtny zivot napriek tomu som bola presvedcena ze otec sa so mnou svojim sposobom rozlucil. Alebo som videla co som potrebovala v tom momente vidiet…

andrea_prestastna
15. aug 2022

@borec1980 mala som spankovu paralizu, kamarat sa mi obesil a za dva dni som mala strasnu paralizu, drzal ma za krk a stal predomou ,,,,,,,,,,hrozaaa

bublinka1426
15. aug 2022

@borec1980................ ja sen..velmi casto sa mi sniva, niekdy kazdy den..

eva112014
15. aug 2022

@viestta 😁 Rozlúčiť sa prídu max. do 2 mesiacov po ich smrti. No a tebe, keď sa ti sníva občas, môže to byť aj rok po ich smrti, vravia, že treba ísť na hrob sviečku zapáliť.

viestta
15. aug 2022

@eva112014 som si istá, že po sviecke netúži ani jeden z nich. Poznala som ich, viem ako žili, viem ale hodnoty uznávali, presne viem, že toto určite neočakávajú. Kým si na nich spomínam, kým sa mi o nich sníva, sú "tu" so mnou aj keď už niesu, pretože boli súčasťou môjho života. A ja som rada, že ešte stále vo mne ostali aj keď už nie sú.

euka210
15. aug 2022

@borec1980 nastastie nie

vlastnynazor
15. aug 2022

@borec1980 ano, prisli

kathak
15. aug 2022

@borec1980 áno,

michaela1008
19. nov 2024

@hajajansj To máte odkiaľ?