Prišla mi žiadosť o zaslanie topánok zadarmo

sedliacka1
5. feb 2021

Dnes mi na bazar prisla ku konkretnym , takmet novym topankam ziadost- prosba o ich zaslanie len tak, zadarmo. Bolo okolo toho popisane bla, bla bla, kadejako stylisticky. Dotyčná je tu od febr.2021. Ako by ste to posudili?! Osobne to beriem ako spekulaciu a hru na city.

solange7
5. feb 2021

@sedliacka1 posudzujes spravne. Ak je niekto v nudzi, neprehliada si predsa tovar, ktory je napredaj. Je miliarda skupin, kde ludia veci daruju. Taketo spravanie je drze a vypocitave.

janulka1802
5. feb 2021

Neposlala by som.

karhu
5. feb 2021

clovek v nudzi berie vsetko, neziada konkretne topanky, predpokladam znackove..ta ista osoba/osoby tu dookola skusaju kto naleti

viera77
5. feb 2021

Poštové zdarma? Len tak? Nová "móda" v poslednej dobe na bazároch. Alebo navrhovať smiešnu cenu už aj vrátane poštovného (však aj také sa potom predávať ešte oplatí). A existuje aj štýlom: toto chcem, ale za moju navrhovanú cenu a zaplatíš mi aj poštovné, inak nechcem. A ideálne dostať všetko zadarmo a priamo aj s dovozom domov v požadovaný čas.

nafka0483
5. feb 2021

@sedliacka1 Nechce to nahodou nejaka mamicka "pre svoju cerku ktora je chora a velmy sa jej pacia prestne tieto topanki pani slutujte sa majte tobre srce a poslite topanki pre cerku ona velmi tuzi presne po tichto"?

viera77
5. feb 2021
loginexistuje
5. feb 2021

z markoviec?

lenka2710
5. feb 2021

@nafka0483 ja mam tiež skúsenosť, ale neviem ci je to ta istá, chcela čosi pre dcérku, že ma narodeniny a ona nemá peniaze na darček atd, už neviem čo presne to bolo! Ale bola to vec takmer nová, lebo som sa s ňou snažila dohodnúť, veľa vecí som aj darovala, ale nie takmer nové

mogaa
5. feb 2021

@sedliacka1 ták ak má platbu internetu, má aj na topánky😉

tristanka
5. feb 2021

@sedliacka1 a potom ich predá...

nafka0483
5. feb 2021

@viera77 Zvykla tu pisat taka na inzeraty, otrasnou gramatikou a vzdy spominala "cerku" ze je chora a ze videla tento inzerat a strasne chce presne tie saty / topanky / ... proste hocico a ze nemaju peniaze ale dcera to strasne chce, tak vzdy ze pani majte dobre srdce a poslite to zadarmo, urobite dobry skutok. A kto jej ponukol nieco ine, ze tieto saty su znackove, ale mam ine, tie vam poslem, tak nie nie, ona ine nechce, len presne tie jedny drahe.

lenka2710
5. feb 2021

Jasne, už viem čo chcela topanky, mala som ich len raz obuté, predávala za 10€ a ona to chcela pre dcérku, že sa jej strašne páčia ale nemajú peniaze a ze ma narodeniny a ona nemá na darček, jojo

vamajka
5. feb 2021

@sedliacka1 to iste sa stalo aj mne ignorujem to

babydesire
5. feb 2021

@sedliacka1 tak ako okolo takychto zobracok prejdem na ulici,tak by som ignorovala takuto ziadost..ako bsby pisu, mnoho veci na bazaroch je zadarmo,ludia daruju, myslim,ze oblecenie ci nutne potreby sa daju najst v takych ponukach, no pekne topanky?clovek v nudzi nepotrebuje pekne topanky

sedliacka1
autor
6. feb 2021

@solange7 presne toto si myslim.☹️ A tiez viem, ze su tu aj balicky zadarmo ako aj veci. Len som sa chcela uistit, ze nie som necitliva mrcha. Dakujem vam vsetkym za odpovede.

sedliacka1
autor
6. feb 2021

@nafka0483 pre syna chcela, kebo ze idú do skoly, vyhoreli a prisli teraz o pracu.🤔

venusa85
6. feb 2021

@nafka0483 a este ma cerka aj astmu 😵

sedliacka1
autor
6. feb 2021

@nafka0483 presne takto nejako.

sedliacka1
autor
6. feb 2021

@loginexistuje tak to neviem, nejaka lili 455 ci tak nejako.

sedliacka1
autor
6. feb 2021

@sedliacka1 lilianka445, opravujem, tato