Prišla mi zásielka do Alzaboxu

22. aug 2023

Dnes mi prišla zásielka z v..ted do alzaboxu ale nieje tam žiadny kod aby mi box otvorilo. Ako sa potom dostanem k balíku, či netreba na to žiadny kód, neviete?

helcanw
22. aug 2023

Do alzaboxu? Nie náhodou do boxu od packety? Ak ano, tam si potrebuješ stiahnu appku do telefónu, cez ktorú box otvoris.

lucka_ke
22. aug 2023

do Alzaboxu treba kód, zadala si správne tel. číslo?

autor
22. aug 2023

a teraz mi prišiel mail že je zásielka na koniec na inom odbernom mieste a tam mi už aj ukazuje pin... to aký bordel v tom majú ked som si zvolila konkrétny alzabox?

minesasubu
22. aug 2023

ked nie je miesto v tvojom vybranom boxe daju zasielku do najblizsieho volneho bezna prax

bluemoon24
22. aug 2023

Je to logicke, v tom alzaboxu je urcity pocet prihradek a muze tam teda jit urcity pocet objednavek. Muzes to tam mit myslim 2-3 dny, tak alza predpoklada, ze si to kazdy vyzvedne max 2 den a schranka se uvolni, pokud se tak ale nestane a tvoji zasilku uz nemaji kam dat, tak ji daji na jine (nejblizsi) vydejni misto, abys nemusela na sve zbozi cekat. Pokud je tento alza box velmi vytizeny, stava se ti casto.

mima1608
22. aug 2023

@autorka, pokiaľ tebou zvolený alzabox bol plný, tak zásielku automaticky presmerujú do najbližšieho voľného.

mima1608
22. aug 2023

@helcanw aj Alza má svoje boxy. U nás v malom meste napríklad 2. Kód zadávaš na obrazovku na boxe.

autor
22. aug 2023

Dobre kočky ďakujem veľmi pekne, lebo dali mi to práveže niekde do prdele ďaleko ale nevadi.

helcanw
Odpoveď bola odstránená
Zobraz