Prišiel vám list od jehovistky?

31. jan 2022

Baby, dnes som mala v schránke list, normálne adresovaný mne, perom písaný, a samé jehovisticke kecy, nechápem ako na mna prišla🤔
Neprišiel náhodou ešte niekomu?

fiffinkaa
31. jan 2022

Aj mne prišiel taký list perom písaný adresovaný mne. Neprežívas určitú krízu? Svedkovia sú taký,.keď sa dozvedia ( z okruhu známych a ich známych), že v rodinách sa vyskytol vážnejší problém, píšu tieto listy..my sme mali problém..list bol povzbudzujuci, potešil ma..nijak mi nevadil, mala som zvlastny pocit z toho, že cudzím ľuďom záleží na mojej rodine.
Listy môžu písať aj z dôvodu povzbudenia ľudí v tomto chaose,.inak vnímajú dianie vo svete.

miadi
31. jan 2022

Nie 😞ani len pohladnica 😩

snehulak77
31. jan 2022

Je to jednoduché. Meno a adresu nasla v zlatých stránkach.

snehulak77
31. jan 2022

@miadi ale neverím. My sme všade 😂

autor
31. jan 2022

@fiffinkaa nie neprezivam žiadnu krízu absolútne tomu nechápem 😅
Dokonca tam napísala aj svoje telefóne číslo aby som sa jej ozvala 😅🤦‍♀️

autor
31. jan 2022

@miadi dala tam na seba kontakt, poslem ti? Môžete sa dohodnúť aby začala pisat aj tebe 😬

miadi
31. jan 2022

@snehulak77 uz niekolko rokov nic .. volakedy nosili pozvanky na stretko 😅knizky..

snehulak77
31. jan 2022

Nebojte sa. O vás nič nevie, ani nemáte doma plostice. Proste vás chcela potešiť príjemnými myšlienkami. To je celé. Nemusíte to tak prežívať 😊😉

autor
31. jan 2022

@snehulak77 v zlatychstrankach vie nájsť súkromnú osobu?

snehulak77
31. jan 2022

@miadi to mi nejde do hlavy. Kde bývate? Antarktída? 🙈

liusa82
31. jan 2022

zháňajú si dalšie ofce do radov😀 ani nám zatial nič neprišlo. Do Obýc také listy asi nechodia 🙂

miadi
31. jan 2022

No nech kludne pise tusim 5e znamka 😃to ju nebude bavit.

gladys_07
31. jan 2022

Mojmu muzovi to prislo a bol riadne mimo, pretoze bol adresovany do bytu na SVK ktory prenajimame (nikdy sme tam nezili ani muz nikde neuvadzal tuto adresu), bol uvedeny jeho cely titul a list bol po nemecky (muz je Nemec). Strasne by ma zaujimalo odkial maju tieto data…..

snehulak77
31. jan 2022

Isteže vie nájsť súkromnú osobu v zlatých stránkach na internete.

miadi
31. jan 2022

@snehulak77 Kanada

snehulak77
31. jan 2022

@gladys_07 mame tajné informácie, plostice vo všetkých domoch 🙈
Ved normálne, mohli u vás zazvonit, nájomca povedal, že byt je prenajatý od Nemca, tak vás kontaktovali po nemecky. Toť vsio

gladys_07
31. jan 2022

@snehulak77 iste. A nas podnajomnik mu na pockanie vsetko prezradil, vratane titulu 😂😂

snehulak77
31. jan 2022

@gladys_07 takto. Nezhromazdujeme o ľuďoch žiadne dáta, ani nikde nesnorime. Musela to byť info normálne z verejne prístupneho miesta. Keby sme každého mali takto lustrovat, tak nerobím nič iné 😂😂😂

elizabet173
31. jan 2022

aj mne prišiel asi pred pol rokom taký list, žiadnu krízu som našťastie neprežívala, hodila som ho do krbu, vybavené

lenkasarka
31. jan 2022

Ani k nám už nechodia,asi covid. Už ich nevidim stať ani vonku,asi zima 🙈

fiffinkaa
31. jan 2022

A tebe prišlo aj s poštovou známkou?.lebo mne nie, na obálke bolo len meno a adresa a hodili mi osobne.

roja01
31. jan 2022

Nebojte sa, oni vam ani slovom neublizia. Mne osobne nevadia. Jasne, ze by boli radi, keby ste rozsirili ich rady. Pokial ste v poriadku, tak viete spravne reagovat. Horsie je to, ked niektory senior uz nemá celkom v poriadku myslenie a usudok.

lubkavargova1
31. jan 2022

Inak to je pravda, aj my sme dostali normalne oslovenie, perom pisane. Je to tak, že aj oni maju zhromazdenia online a nechodia zvestovat. Aj som sa cudovala, ze asi zmenili sposob/styl. ved su opatrenia a tiez ich dodrziavaju.
Nerobim z toho tragediu, pokial to nijako nezasahuje do mojho sukromia. V pripad, ze by to bolo inak, urcite by som to uz riesila. Pokial viem maju svoju centralu a rozhodne by som ziadala nejake vysvetlenie.

lenkasarka
31. jan 2022

@roja01 tiež som mala skúsenosť, len s milými ľudmi z ich radov.

cacianka
31. jan 2022

Na dome je číslo a názov ulice, na schránke mená, tak napíšu. Prípadne sa dá do rozhovoru s postarsou susedkou a zistí všeličo

snehulak77
31. jan 2022

@cacianka tie listy sú všeobecne a týkajú sa udalosti, ktoré ľudí zaujímajú. Preto ma niekto pocit, že vieme, čo prežívajú. V istom zmysle vieme. Aj vy viete, čo trápi ľudí v našej krajine, nemusí byť človek veštec.
Ja osobne sa s ľuďmi o susedoch nebavím a ak aj niekto sa sťažuje, rozhodne dane informácie nepoužívam k nejakému prospechu. A už vôbec ich nikde nezapisujem a nezasielam do žiadnej centrály. 😉

cacianka
31. jan 2022

@snehulak77 ja to chápem, len spomínam možnosť

autor
31. jan 2022

@fiffinkaa hej prišlo mi to normálne cez postu a ešte k tomu ja som z Ba a ona mi to poslala z ivanky pri Dunaji 🤷🏽‍♀️

snehulak77
31. jan 2022

Autorka. Veď je to jednoduché. Dala tam svoj kontakt, takže jej môžeš zavolať/napísať, nech ti vysvetli odkiaľ má adresu, kontakt. A budeš to mat z priameho zdroja.

jaga18
31. jan 2022

Nepatrím do ich radu, ale mam k nim blízko. Sú to veľmi milí ľudia. Poznám mnohých. Myslím, že kvôli opatreniam teraz nechodia do ulíc a až dobre viem, majú rozdelené "rajony". Zrejme len pár ľudí si vytipovali, opísali mená zo schránky a takýmto spôsobom oslovili. Žiadnu záhadu by som za tým nehľadala.