Povedzte ze je to hoax 🙏🙏🙏. Žiadne podobne svinstva u mňa nehrozia.
Došiel mi meil že som trestne stíhaná za och nemôžem ani napísať.
samozrejme ze je to blbost
@syslik81 preboha odkiaľ majú môj meil?
prosim ta na sekundu ti napadlo, ze toto moze byt realne? 😵💫
Obyčajný spam
moze si z teba robit niekto srandu kto ta pozna..email si mohla hockde adat ked si objednavala a podobne
@petamich Hej v dnešnej psycho dobe vie hocičo na hocikoho našiť ak by sa mu hodilo. Poznám chlapíka čo mu chodili vymyslené trestne stíhania a pozvania k súdom. Na Slovensku je možné podľa mňa všetko.
Odkial maju tvoj mail?! Zartujes? Dnes su o nas k dispozicii ovela diskretnejsie udaje ako nejaky mail
Klud a nohy v teple😉 To je prvy spam, ktory Ti v zivote prisiel? Toto treba rovno mazat😉
Došlo mi to z tohto meilu, a tvári sa to fakt reálne:
prečítaj si to ešte raz... nič ti na maili nie je nápadné? Slovosled, preklad? Čo je prosím Trestné proceso? Obraciam sa na vás krátko? Váš spis bude zaslaný aj médiám?
Sorry, ale nezablikala ti kontrolka ani raz?
Tvári sa reálne? Nesedíš si trochu na kábli?
Realne sa to netvari ani nahodou, uz len ta mailova adresa je uplne mimo.
@10zabka samozrejme zablikala len keď je tam písané Europol tak mi napadlo že čo ak fakt. Všetko uvedené som si samozrejme všimla a hneď som meil vyhodila do koša, ale potom rozmýšľam veď ja nezaspim
Ešte vám pošle sprievodný text k tejto prílohe.
Vážený pán alebo pani
Vezmite, prosím, na vedomie nižšie uvedený odkaz.
Vaše oznámenie zo dňa 25.11.2023
Referenčné číslo: CNDS ……25 NOVEMBRE 2023.
Boli by sme Vám vďační, keby ste nám čo najskôr zaslali podklady elektronickou poštou.
Vaša odpoveď je nevyhnutná pre spracovanie tejto žiadosti.
Tešíme sa na Vašu odpoveď.
-----------------------------------
Národná agentúra pre boj proti kriminalite
Račianska 45, 812 72 Bratislava, République slovaque
vieš, koľko podvodov sa posiela mailami? Ak nezaspíš, urob si medovkový čaj.
NAKA urcite nebude pisat z nemeckej magenty. Zvykaj si. Takychto veci bude len pribudat. Tu je to aspon zjavne, ze je to blbost. Ale su stale sofistikovanejsi.
République slovaque 😂 horsiu grafiku som uz davno nevidela :D
Tá mailova adresa, z ktorej ti to prišlo, je totálna blbosť. Spamätaj sa!
Jasne, nezabudni im poslat info k svojim bankovym uctom. Prosim Ta, je to spam, uplne obycajny spam, ani sa velmi nesnazili. Takze si chod uplne kludne lahnut a spi az do rana.
😂 toto má byť nejaký vtip na večer? Alebo si fakt tak spomalená?
Ani to nie je gramaticky správne napísané. Slovenská polícia má isto koncovku DE. A o tom otrasnom photoshope škoda hovoriť....
Ale čo čakať od osoby čo píše "meil" 😂
Trestne proseco 🤣😅😆🤦🤦 asi ten čo to písal si dal proseco viac ako bolo treba, keď to hádzal do prekladača 😂
@zuzanaete no fakt! A to som mladá žena do riti. Normálne sa bojím o moju mamu
Je to blbosť ako traky. Veď ten mail, čo Ti prišiel, nemá ani len slovenskú doménu. A pán Polakovič hádam vie, ako sa správne píše jeho meno (v tej hovadine je uvedené nesprávne). A navyše nie je riaditeľ policajného zboru a to Plk je akože čo? Akože plukovník? Veď na Slovensku sa hodnosti píšu pred menom, nie za menom. Zasa nejaký nigérijský princ, čo presedlal na policajné funkcie...
no zabila si sprievodným textom 😀... aké podklady? République slovaque... jasné, tak bežne píšem v korešpondencii 😂
@nikpa možno nalievajú kvalitne ;)
Myslím, že v dnešnej dobe je ľahšie získať niekoho email ako niekedy. Ten dokument vyzerá tak nedôveryhodne.
Tak asi máš niečo narováši 😀 keď si tomu uverila
Aj mne to prislo a nie raz
@avonladyba ani neviem kde skončili moje staré počítače a kto ich mohol ešte spojazdniť a použiť. Toto je pre mňa neskutočne peklo si len predstaviť a bojím sa o svoje deti.