Prišiel mi hrozný email. Je to hoax?

25. nov 2023

Povedzte ze je to hoax 🙏🙏🙏. Žiadne podobne svinstva u mňa nehrozia.

Došiel mi meil že som trestne stíhaná za och nemôžem ani napísať.

autor
25. nov 2023
syslik81
25. nov 2023

samozrejme ze je to blbost

autor
25. nov 2023

@syslik81 preboha odkiaľ majú môj meil?

petamich
25. nov 2023

prosim ta na sekundu ti napadlo, ze toto moze byt realne? 😵‍💫

ibrunova
25. nov 2023

Obyčajný spam

syslik81
25. nov 2023

moze si z teba robit niekto srandu kto ta pozna..email si mohla hockde adat ked si objednavala a podobne

autor
25. nov 2023

@petamich Hej v dnešnej psycho dobe vie hocičo na hocikoho našiť ak by sa mu hodilo. Poznám chlapíka čo mu chodili vymyslené trestne stíhania a pozvania k súdom. Na Slovensku je možné podľa mňa všetko.

minutka
25. nov 2023

Odkial maju tvoj mail?! Zartujes? Dnes su o nas k dispozicii ovela diskretnejsie udaje ako nejaky mail

dskjhfdlkdjhl
25. nov 2023

Klud a nohy v teple😉 To je prvy spam, ktory Ti v zivote prisiel? Toto treba rovno mazat😉

autor
25. nov 2023

Došlo mi to z tohto meilu, a tvári sa to fakt reálne:

naka.minv.sk@magenta.de

10zabka
25. nov 2023

prečítaj si to ešte raz... nič ti na maili nie je nápadné? Slovosled, preklad? Čo je prosím Trestné proceso? Obraciam sa na vás krátko? Váš spis bude zaslaný aj médiám?
Sorry, ale nezablikala ti kontrolka ani raz?

ibrunova
25. nov 2023

Tvári sa reálne? Nesedíš si trochu na kábli?

dskjhfdlkdjhl
25. nov 2023

Realne sa to netvari ani nahodou, uz len ta mailova adresa je uplne mimo.

autor
25. nov 2023

@10zabka samozrejme zablikala len keď je tam písané Europol tak mi napadlo že čo ak fakt. Všetko uvedené som si samozrejme všimla a hneď som meil vyhodila do koša, ale potom rozmýšľam veď ja nezaspim

autor
25. nov 2023

Ešte vám pošle sprievodný text k tejto prílohe.

Vážený pán alebo pani

Vezmite, prosím, na vedomie nižšie uvedený odkaz.
Vaše oznámenie zo dňa 25.11.2023
Referenčné číslo: CNDS ……25 NOVEMBRE 2023.
Boli by sme Vám vďační, keby ste nám čo najskôr zaslali podklady elektronickou poštou.
Vaša odpoveď je nevyhnutná pre spracovanie tejto žiadosti.

Tešíme sa na Vašu odpoveď.
-----------------------------------
Národná agentúra pre boj proti kriminalite
Račianska 45, 812 72 Bratislava, République slovaque

10zabka
25. nov 2023

vieš, koľko podvodov sa posiela mailami? Ak nezaspíš, urob si medovkový čaj.

zuzanaete
25. nov 2023

NAKA urcite nebude pisat z nemeckej magenty. Zvykaj si. Takychto veci bude len pribudat. Tu je to aspon zjavne, ze je to blbost. Ale su stale sofistikovanejsi.

smajliica
25. nov 2023

République slovaque 😂 horsiu grafiku som uz davno nevidela :D

aurelia2000
25. nov 2023

Tá mailova adresa, z ktorej ti to prišlo, je totálna blbosť. Spamätaj sa!

dskjhfdlkdjhl
25. nov 2023

Jasne, nezabudni im poslat info k svojim bankovym uctom. Prosim Ta, je to spam, uplne obycajny spam, ani sa velmi nesnazili. Takze si chod uplne kludne lahnut a spi az do rana.

janai1
25. nov 2023

😂 toto má byť nejaký vtip na večer? Alebo si fakt tak spomalená?
Ani to nie je gramaticky správne napísané. Slovenská polícia má isto koncovku DE. A o tom otrasnom photoshope škoda hovoriť....

Ale čo čakať od osoby čo píše "meil" 😂

nikpa
25. nov 2023

Trestne proseco 🤣😅😆🤦🤦 asi ten čo to písal si dal proseco viac ako bolo treba, keď to hádzal do prekladača 😂

autor
25. nov 2023

@zuzanaete no fakt! A to som mladá žena do riti. Normálne sa bojím o moju mamu

ivanaks
25. nov 2023

Je to blbosť ako traky. Veď ten mail, čo Ti prišiel, nemá ani len slovenskú doménu. A pán Polakovič hádam vie, ako sa správne píše jeho meno (v tej hovadine je uvedené nesprávne). A navyše nie je riaditeľ policajného zboru a to Plk je akože čo? Akože plukovník? Veď na Slovensku sa hodnosti píšu pred menom, nie za menom. Zasa nejaký nigérijský princ, čo presedlal na policajné funkcie...

10zabka
25. nov 2023

no zabila si sprievodným textom 😀... aké podklady? République slovaque... jasné, tak bežne píšem v korešpondencii 😂

autor
25. nov 2023

@nikpa možno nalievajú kvalitne ;)

estellas
25. nov 2023

Myslím, že v dnešnej dobe je ľahšie získať niekoho email ako niekedy. Ten dokument vyzerá tak nedôveryhodne.

avonladyba
25. nov 2023

Tak asi máš niečo narováši 😀 keď si tomu uverila

renata1405
25. nov 2023

Aj mne to prislo a nie raz

autor
25. nov 2023

@avonladyba ani neviem kde skončili moje staré počítače a kto ich mohol ešte spojazdniť a použiť. Toto je pre mňa neskutočne peklo si len predstaviť a bojím sa o svoje deti.