Ahojte
Zeny po 30tke a viac
Poradme si na vzajom co pomaha na nasu pomaly starnucu plet. Kazda chceme vyzerat mlado co najdlhsie a ja tak isto. Preto sa pytam
Ake pripravky pouzivate aby ste spomalily starnutie pokozky a zmiernovali hlbku vrasok? Co vas omladzuje? Kludne aj drahsie kremy alebo ine.Samozrejme viem ze kozmeticka je zaklad ale na domacu starostlivost momentalne myslim. Nieco overene co vam omladi a rozziary tvar ako 20tke 😂❤️
Prirodne znacky hlavne, chemie co najmenej.. v dmke maju dobre znacky za fajn ceny. Odporucam aj salos oleje, robit si masaze tvare a nechat posobit
Zaklad je fakt každý deň sa odlícit, používať pod makeup krém, Hydratacia, pravidelná Masáž tváre a ja si dávam na tvár prírodný kolagén občas a používam GIGi krém bioplazma a vraj pleť mám peknú bez vrások a to už mám 40😉 Ale úprimne ja vidím, že to už nie je 30🤔
@lenka13021 kde najdem prirodny kolagen prosim ta? 😊
Ahojte v tejto dobe sa z nášho organizmu rýchlo stráca kolagén a kyselina hyalurónová preto sme v skorom veku vraskavi. Ja som tento problém riešila s jedným pánom, ktorý má produkt a ten obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagén, kyselinu hyalurónovú a vitamín C. Kolagén a kyselina hyalurónová sú dôležité pre zdravie pokožky, spojivového tkania a pohybového aparátu. S pribúdajúcim vekom sa ich tvorba znižuje, preto je vhodné ich dopĺňať. Užíva sa vnútorne.
Tu je zloženie: 10 g rybieho kolagénu, 100 mg kyseliny hyalurónovej , 75 mg vitamínu C
ja mám veľmi rada loccitane krémy, lebo sú prírodné, aspoň dúfam :D a veľmi príjemné na používanie.. a účinné.. cena taký stred by som povedala.. ešte odporúčam Dr. Hauschka, taký balzam s včelím voskom na oči je neskutočný