Viete mi poradit nieco na rast mihalníc? Co sa vam osvedcilo? Na nete je toho vela, nieco lacnejšie ale aj dost drahe.. tak nechcem zbytocne vyhadzovat peniaze. Ďakujem za rady 🙂
Ten olej je fajn, ale nebezpečné je dávať si ho na mihalnice, aj keď poviem ti pravdu, žed ja som kadečo poskúšala na mihalnice a nič nepomohlo ☹
@xima ano len sa na to caka fakt par tyzdnov kym mihalnice dorastu.predtym som pouzivala ocne kvapky a tie boli super tiez som si ich nekvapkala do oka len potierala tam kde vyrastaju mihalnice ale uz som ich nemohla zohnat a treba na ne recept..tak som zhanala nieco co obsahuje tu istu prisadu ale vsetko bolo okolo 80 az 100 eur co sa mi zdalo vela a toto som vygooglila nakoniec..mne teda z tohto pekne rastli mihalnice a aj obocie zhustlo..skusala som aj ine sera v podobnej cene co mi poradili v parfumerke a ricinovy olej ale tie nefunguju takto, mozno z nich trosku zpevnia alebo posobia pevnejsie ale to je cele..nevyhoda je ze po par mesiacoch sa vam mihalnice postupne vymienaju a vypadaju a tie co rastu nove su uz zas len vase kratke mihalnicky :D ja som to pouzivala vzdy pred letom 😉a kazdy mi mihalnice vzdy obdivoval..momentalne ale sa uz druhy rok snazim vynosit dieta tak som sa vacsiny kozmetiky vzdala..
A pozeram ze aj cena je celkom ok.. niektore séra su aj za 80eur..a mozno taky isty účinok. Este som pozerala gigalash a nanolash, ale tie recenzie na ich strankach neviem ci su od reálnych osôb..
@xima no ja som kupovala z ebay..ved to ze aj ta cena je este taka ze da sa vyskusat lebo dat 80 eur za nieco co nefunguje by ma drblo..ono to obsahuje nejaky bimatoprost a z toho tie mihalnice rastu, nie ako niektore sera co maju asi taky efekt ako kozmeticka vazelina..mozno aj niektore tie drahe to obsahuju ale mne fungovalo aj toto..
@xima Bio radsej ako kupovat blbosti na nete,ktore su aj tak na prd.Ale ak mas desiatky e len tak 😀