Prípravok na opaľovanie

kiqusiq
19. júl 2018

Pekný večer. 🙂
Chystám sa tento rok na dovolenku k moru (naposledy som bola keď som bola ešte malá, takže nechodím pravidelne). Chcem sa opýtať, aká značka, a konkrétne ktorý prípravok na opaľovanie je dobrý, pretože na trhu je ich neskutočne veľa a už druhý deň pátram na internete 🙄 Nezvyknem sa opaľovať, ale na dovolenke by som sa samozrejme rada opálila a hlavne nespálila, som svetlý typ. Dajte typy ak máte z lekárne alebo drogérie, rozmýšľam nad faktorom max. 30 🙂 Prípravky pre detskú pokožku nie, tie nepotrebujem. Ďakujem 🙂

alobalka
19. júl 2018

@kiqusiq mám rada Avene, Adermu a Biodermu. Majú širokú ponuku OF aj typov (mlieko, krem, na mastnu pleť) ... kupujem ich pravidelne.

luliu
19. júl 2018

@kiqusiq bioderma

novana
19. júl 2018
dominika6
20. júl 2018

@kiqusiq ak si doslova svetlý typ,čo má každý človek v inom ponímaní,pokiaľ niesi doslova albín 😀..tak kludne faktor 30 je v pohode..môžeš ísť aj zo 3x do solarka,chytíš základ a potom sa pri morinespáliš..

dominika6
20. júl 2018

@kiqusiq čo sa týka značky tak mne vyhovuje NIVEA..

kiqusiq
autor
24. júl 2018

Ďakujem za tipy, dnes som kúpila Niveu faktor 6 na ktoru som citala velmi priaznive reakcie 🙂 Velmi vysoky faktor nepotrebujem, nemam problem s pokožkou na slnku, ale samozrejme niečo treba 🙂 Doposial som sa nikdy nespalila, ale predsa 🙂

elenita
24. júl 2018

@kiqusiq no pri 6 sa poriadne spalis... potrebujes min. OF 20, naj 30. Ja pouzivam Niveu, lebo mi vyhovuje vona a konzistencia.

luliu
24. júl 2018

@kiqusiq 6 nie je nic, je slabá.

kiqusiq
autor
24. júl 2018

Určite sa nespálim, poznám svoju pokožku 🙂 Celkovo v rodine nemáme s týmto problémy, moja sestra napr. nepoužívala v Chorvátsku nič a nebola spálená, ja osobne použijem aspoň tú žtku 🙂 Bola som raz pri mori kde som sa tiež krémovala nízkym faktorom a bolo v poriadku 🙂 Len od tej doby prišli nové prípravky na trh a tak som sa chcela orientačne opýtať 🙂 Na konkrétne túto 6tku od Nivei som čítala priaznivé recenzie o nespálení, tak som zvedavá 🙂 Ale ďakujem za tipy