Ahojte. Vie mi niekto poradiť ohladom pripojenia mágia na druhe TV? Vo obyvacke máme pripojenie už istý čas a teraz som si objednala druhý box do detskej izby. To mi dorucil kurier a ze vraj to len strcim zapnem a pojde to. A neide,už mam nervy z toho.
My to máme. Mali by ste mať taký malý box a ešte kábel s takou malou krabicou a na nej je tlačidlo. Aj na boxe je tlačidlo vzadu. Zapnite obidve tlačidlá, chvíľu to bude štartovať , budú blikať 2 zelené svetielka, potom budú svietiť 2 , jedno zelené a jedno oranžové a vtedy zapnite televízor, objavi sa T a o chviľu nabehne obraz . U nás to tak funguje 🙂
Už sa mi to podarilo spojazdniť. Instalovalo sa to dosť dlho, zo zaciatku ukazovalo cerveny krížik na TV , ale už to ide konečne. :D
Chcem sa informovat mam zaujem o tv magio aj internet volala som tam a bolo mi povedane ze ok da sa to ze spracuju objednavku a potom mi volali spat ze za aktivaciu treba 180 e zaplatit. Stretli ste sa stym niekto?
@denisa2828 čo tak zavolať na technickú podporu telekomu?? Budú ťa navigovať krok po kroku, od toho tam sú...