Prípad z roku 1995

26. aug 2022

Ahojte, včera som počúvala podcasty a náhodou som natrafila na prípad z roku 1995, keď otec v Handlovej vyhodil svojich dvoch malých synov z 8 poschodia.
Spomenula som si na tento prípad a prišlo mi to strašne ľúto. 😢
Mama ich opustila ešte ako bábätká a staral sa otec a babka.
Neviete náhodou čo sa stalo s ich rodinou?

pharma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
26. aug 2022

to skôr budú vedieť dámy z Handlovej... daj sa do mestskej skupiny Handlová popr. blízkeho mesta...

ceresna17
26. aug 2022

Ahoj odveci ale posles mi prosim link na podcast? Ďakujem

doriiis
26. aug 2022

@ceresna17 ...ak mas spotify tam najdes aj toto vrazedne psyche...potom este ,,nezhasinaj" a ,,kriminalne spisy"

0silvia0
26. aug 2022

A teba zaujima aka rodina? Ved deti mrtve, otec mrtvy, aka pozostala rodina ta zaujima?

autor
26. aug 2022

@0silvia0 tak mali babku, možno nejakú vzdialenú rodinu...

0silvia0
26. aug 2022

Zaujimave, ze ta toto zaujima. Babka bud zije alebo nezije, urcite ak zije uz ma svoj vek.... a staral sa o deti sam, s pomocou babky, mozno nikto dalsi ani nie je.

autor
26. aug 2022

@0silvia0 rozumiem, že to je možno zvláštne. Len mi to prišlo tak ľúto, že mi napadlo, či tie deti mal vôbec kto pochovať keďže mali taký nešťastný osud.

0silvia0
26. aug 2022

Nemaj o ne starost po tolkych rokoch, uz im je urcite dobre, niekedy si ludia musia prejst tazkymi osudmi... ☁️☁️☁️

autor
26. aug 2022

@0silvia0 asi máš pravdu. Chlapcom je už dobre. ❤️

ahhola
26. aug 2022

Tak toto sa stalo aj v AT, tam boli manželia v rozvode, vadenica o všetko a keď žena isla domov, manža jej hodil malé deti cez par poschodí... Tiež by ma zaujímalo, ktoo, co, kde, ako... Na psychiatrii najskor🙆‍♀️

autor
27. aug 2022

@ahhola toto keď dokáže urobiť rodič dieťaťu..hrôza. 😢