Prípad policajta Mária

8. nov 2024

Viete o tejto rodine nieco co sa tam stalo?

79viktoria79
8. nov 2024

a ty vieš?

sisa_s
8. nov 2024

Neviem, co sa stalo, ale je pre mna nepochopitelne, ze ich pochovali do spolocneho hrobu...

gejb
8. nov 2024

@sisa_s to nemyslíš vážne......
Jeho by som nechala zhnit na sklade odpadu kam patrí...

sisa_s
8. nov 2024

@gejb prave citam...a este ta spolocna fotka..co dodat
https://www.cas.sk/clanok/2981251/zastreleneho-...

ariannazara
8. nov 2024

Och bože to je strasne, také dačo prežiť? To sa vôbec dá? Tu zenu hrozne ľutujem.

klip0
8. nov 2024

Odkedy som to prvý krát počula, nemôžem prestať myslieť na tú čerstvú maminku. Strašné, chudatko

majlo1234
8. nov 2024

Akoze je pravds, ze nikto ma nedokaze vytocit tak ako moje deti. Ale na to je clovek dospely, aby vedel uvladat emocie. Neverim, ze mu psychotesty vychadzali dobre a bam, zastreli si vlastne dieta. To jednoducho zdravy clovek nespravi

ariannazara
8. nov 2024

@majlo1234 môj muž má tiež zbrojný a doma v trezore zbraň a vždy keď niečo také prečítam ta mam dosť aj skrz toho ze to mame doma..snáď môjmu mužovi nikdy tak nepreskoci 😳

autor
8. nov 2024

@sisa_s ano hajzel hnusny

autor
8. nov 2024

@ariannazara no to by som sa bala aj ja ked je doma zbran

alenamihal
8. nov 2024

A zase policajt..hmmm isto maju take tlaky v praci ,ze dokazu urobit take nieco??? vela pripadov je ohladom policajtov...masaker

oblecenie99
8. nov 2024

Dali ich do spoločného hrobu? Spoločná fotka na hrobe? Mužovi by som nedokázala odpustiť ani keby sa niečo stalo z nedbanlivosti, viď. prípady, keď na dieťa zabudnú v aute. Určite sa to dá nejak pochopiť, že ako sa to mohlo stať, ale odpustiť nie. Nikomu, nikdy, ani sebe.
Ale toto? Niet pohnútky, ktorá sa dá pochopiť, vysvetliť pri takom čine, proste niet. Pokiaľ to urobil on, tak niet.

ivik4
8. nov 2024

Jeho telo mali dat zožrať zverom, ja nechapem ze ich dala pochovat spolu. Ten malinky nebude mat ani teraz pokoj od toho netvora

nikpa
8. nov 2024

@majlo1234 tu aj na iných podobných prípadoch vidíme, že tie psychotesty, ktoré robia sú na hov*no

veronka1996
8. nov 2024

Kade-tade koluje taká verzia prípadu, že sa chcel za niečo pomstiť svojej partnerke. Každopádne to nie je prvý prípad, kedy policajtovi rupli nervy a aj pár policajtov poznám - všetko sú to psychicky labilní a agresívni jedinci, ktorí sa neboli schopní zamestnať inde. Sklony k násiliu, nízka inteligencia a nulová empatia sú nutnými podmienkami na prijatie do policajného zboru.

oblecenie99
8. nov 2024

Ja som si napr. spomenula na tento prípad :(

"Nedávno sa mal podrobiť psychotestom a jeho nadriadený ho hodnotil kladne."

https://spis.korzar.sme.sk/c/20343553/novovesta...

betulinka1
8. nov 2024

Nikdy by som nedala vraha a obeť do jedneho hrobu ani keby to bol otec a syn. Jeho by som iba dala zakopať na konci cintorína a nechala drevenny kríz. Nerada súdim ale toto je pre mna nepochopiteľne.

majlo1234
8. nov 2024

@nikpa pravda

@ariannazara tiez mam respekt proti zbraniam. Ved sa aj vravi, ze sa nema hadat v kuchyni s nozikom v ruke🫣 ale ked je skrat, ke to chvilkove, kym by muz dosiel pre tu zbran do tretoru, verim, ze by vychladol

simona20201309
8. nov 2024

@veronka1996 samozrejme ze to nebolo len tak. Kto vie ci to dieťa boli jeho?
Taky skrat si inak neviem vysvetliť, len to musel byť veľmi veľmi obrovský skrat.
Pravdu sa asi nedozvieme. Pre média je toto dokonalý príbeh. Ak by vyšla nejaká špina na ženu už by to nebolo oni.

simona20201309
8. nov 2024

Čítala som ze manželka odniesla tortu aj kolegom do práce. Bola servirka. Určite v tom bola žiarlivosť, a možno nie bezdôvodne. Nie len muži, aj ženy mávajú takéto skraty. Ved nedávno zabila žena seba aj svoje deti...

autor
8. nov 2024

V Bj uz bol pred 15 rokmi pripad ako zabula
Seba aj chlapceka zena v saune hroznw

bejkovnicka
8. nov 2024

@veronka1996 ty si dobre pošahana

rozculena
8. nov 2024

@ivik4 jeden hrob je lacnejší ako dva....☹

1ryba
8. nov 2024

@veronka1996 no ešteže ich poznáš len pár. Ja poznám desiatky, ktorí sú slušní a milujúci otcovia rodín a svoju prácu vykonávajú viac než dobre. Ale keď sa sama pohybuješ v takých kruhoch, aké opisuješ, ty tiež nebudeš dva krát fit.

simona20201309
8. nov 2024

@bejkovnicka prečo by mala byť posahana? Lebo napisala pravdu? Chápem ze sa to dotkne keď máš v rodine policajta ale bohužiaľ, policajti na sk majú veľmi zle meno a mozu si za to len oni svojou neschopnosťou.
Cest výnimkám!!!
Vedia len buzerovat, dávať pokuty za nezmyselne priestupky, (napriklad davat papuce pred nemocnicou kde je totálny nedostatok parkovacích miest a auta nikoho neobmedzuju)
Ale ak majú vyriešiť pripad tak len zíraš či to myslia vážne.
Bola som svedkom ako predavačka zavolala políciu a chlapca ktorý niečo ukradol. Prišli 3 policajné hliadky!!!! Akoby sa stala vražda
A plne súhlasím s
@veronka1996

mamamasama
8. nov 2024

@1ryba na jej obhajobu. Tiež pár policajtov osobne poznám a je to tak 50/50. Nájdu sa takí, ktorí sú v pohode, ale aj takí, ktorí fakt nemajú v hlave všetko ok. Nejde o to, aký človek vstupuje do PZ, ale ako to tam zvláda. Veľa mladých si myslí, že budú dávať pokuty a vybavené. Nerátajú s mŕtvolami, autonehodami a horšími vecami.

simona20201309
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1ryba
8. nov 2024

@simona20201309 ty si dobrá banda

1ryba
8. nov 2024

@mamamasama hodiť 30000 policajtov do jedného vreca dokáže len primitív.

mamamasama
8. nov 2024

@1ryba rovnako ich všetkých obhajovať, keď ich evidentne 30000 osobne nepoznáš