Princíp fungovania zlavy.sme.sk

zas_len_ja
19. nov 2013

Možno to bude znieť divne, ale stále som nepochopil princíp fungovania týchto zliav. Uvediem príklad: chcem si dať vybieliť zuby a nakolko na zlavy.sme.sk som našiel super ponuku za 25€...predtým to stálo 200€. Moj životný problém spočíva v tom, že si neisom istý, či celý zákrok som všetkým čo k tomu patrí stojí 25€, alebo týchto 25€ je iba zlava ktorá sa mi odpočíta od 200, teda to bude celé stáť 175€...Prosím o radu hlavne tých čo to už vyskúšali ;) dikes

nivi
19. nov 2013

@zas_len_ja podla mna za tych 25 budes mat iba dentalnu hygienu za bielenie urcite budes doplacat, ale podla mna to tam je nejak napisane. hodis sem link prosim.

freyjanr
19. nov 2013

@zas_len_ja mohol by si poslať link aby som videla ako presne je to tam napísané?mne sa zatiaľ nestalo ze by niečo v skutočnosti stalo inak ako na zlavach

zas_len_ja
autor
19. nov 2013

http://www.zlavomat.sk/zlava/145009-profesional...

nech sa páči 🙂 pýtam sa len preto, že nemám dobrú skúsenosť s týmito súkromnými klinikami, nakoľko si pýtaju desiatky eur za to že im len vojdeš do dverí

sissy27
19. nov 2013

@zas_len_ja fór je podľa mňa v tom, že ten kupón je len na jedno sedenie a bude ich treba viac aby si dosiahol spomínaných 7-10 odtieňov... a predtým odporúčajú dentálnu hygienu, ktorá ale nie je v cene kupónu... čiže za 25€ dostaneš len to 20minútové ošetrenie, ktoré ale nebude mať želaný efekt ak bude len jedno a bez predchádzajúcej dentálnej hygieny...

nivi
19. nov 2013

@sissy27 pravdepodobne to bude nejak tak. pisu sice, ze vysledok je badatelny uz po prvom sedeni ale nie konecny. a tiez ta dentalna hyg. sa odpuraca vsade pred bielenim. no skus si tam zavolat. inak na ich stranke som o bieleni nic nenasla. tiez tam nemaju ziaden cennik procedur, ja ti neviem, nemam rada taketo firmy.

sissy27
19. nov 2013

@nivi presne, stránka teda nič moc, ani konkrétny popis zákrokov, ani cenník ani nič...

sisaha
19. nov 2013

@zas_len_ja tak ako pise sissy27, zaplatis 25 eur a dostanes 20 minute bielenie zubov.. Pisu tam, ze konecny vysledok zavisi od pigmentacie zubov.. Cize ak mas velmi zlte - hnede zuby, tak urcite ich nebudes mat ako sneh.. Predpokladam, ze nieco viditelne bude, avsak ja som niekde citala, ze bielenie zubov oslabuje zubnu sklovinu.. Z jedneho razu sa to urcite nestane, ale neodporuca sa to casto.
Ja som takto kupovala dentalnu hygienu za 25 eur a bola som spokojna.. Ako sa hovori - ciste zuby sa nekazia..
Okrem ineho - ide o esteticku kliniku, cize nie dentalnu.. a takejto by som sa urcite vyhla..

nikolet_89
19. nov 2013

@zas_len_ja ahoj ja neviem, ale zbytocne konspiracie sa tu tvoria kedze je tam aj kontakt na to centrum/firmu v ktorej by ti to robili, zdvihni telefon a spytaj sa a ked sa ti to bude pacit zaplat si to 😉

sissy27
19. nov 2013

@sisaha presne ako píšeš, bielenie je zásah do skloviny a v konečnom dôsledku si takto zubári vyrábajú pacientov, lebo takto oslabené zuby sú citlivejšie,náchylnejšie na kazivosť a lámavosť... pokiaľ viem, tak už by sa bielenie malo vykonávať len u zubára (čiže nie na nejakej skrášlovacej klinike) a aj % peroxidu by mali byť obmedzené na minimum, nedávno som to niekde čítala, že už to nebude tak ako doteraz...

sisaha
19. nov 2013

@sissy27 presne.. ak by som sa ja na take nieco dala, tak jedine u zubara, ktory sa tomu rozumie... Bielenie podla mna nie je vhodne pre kazdeho..