Možno to bude znieť divne, ale stále som nepochopil princíp fungovania týchto zliav. Uvediem príklad: chcem si dať vybieliť zuby a nakolko na zlavy.sme.sk som našiel super ponuku za 25€...predtým to stálo 200€. Moj životný problém spočíva v tom, že si neisom istý, či celý zákrok som všetkým čo k tomu patrí stojí 25€, alebo týchto 25€ je iba zlava ktorá sa mi odpočíta od 200, teda to bude celé stáť 175€...Prosím o radu hlavne tých čo to už vyskúšali ;) dikes
@zas_len_ja mohol by si poslať link aby som videla ako presne je to tam napísané?mne sa zatiaľ nestalo ze by niečo v skutočnosti stalo inak ako na zlavach
http://www.zlavomat.sk/zlava/145009-profesional...
nech sa páči 🙂 pýtam sa len preto, že nemám dobrú skúsenosť s týmito súkromnými klinikami, nakoľko si pýtaju desiatky eur za to že im len vojdeš do dverí
@zas_len_ja fór je podľa mňa v tom, že ten kupón je len na jedno sedenie a bude ich treba viac aby si dosiahol spomínaných 7-10 odtieňov... a predtým odporúčajú dentálnu hygienu, ktorá ale nie je v cene kupónu... čiže za 25€ dostaneš len to 20minútové ošetrenie, ktoré ale nebude mať želaný efekt ak bude len jedno a bez predchádzajúcej dentálnej hygieny...
@sissy27 pravdepodobne to bude nejak tak. pisu sice, ze vysledok je badatelny uz po prvom sedeni ale nie konecny. a tiez ta dentalna hyg. sa odpuraca vsade pred bielenim. no skus si tam zavolat. inak na ich stranke som o bieleni nic nenasla. tiez tam nemaju ziaden cennik procedur, ja ti neviem, nemam rada taketo firmy.
@zas_len_ja tak ako pise sissy27, zaplatis 25 eur a dostanes 20 minute bielenie zubov.. Pisu tam, ze konecny vysledok zavisi od pigmentacie zubov.. Cize ak mas velmi zlte - hnede zuby, tak urcite ich nebudes mat ako sneh.. Predpokladam, ze nieco viditelne bude, avsak ja som niekde citala, ze bielenie zubov oslabuje zubnu sklovinu.. Z jedneho razu sa to urcite nestane, ale neodporuca sa to casto.
Ja som takto kupovala dentalnu hygienu za 25 eur a bola som spokojna.. Ako sa hovori - ciste zuby sa nekazia..
Okrem ineho - ide o esteticku kliniku, cize nie dentalnu.. a takejto by som sa urcite vyhla..
@zas_len_ja ahoj ja neviem, ale zbytocne konspiracie sa tu tvoria kedze je tam aj kontakt na to centrum/firmu v ktorej by ti to robili, zdvihni telefon a spytaj sa a ked sa ti to bude pacit zaplat si to 😉
@sisaha presne ako píšeš, bielenie je zásah do skloviny a v konečnom dôsledku si takto zubári vyrábajú pacientov, lebo takto oslabené zuby sú citlivejšie,náchylnejšie na kazivosť a lámavosť... pokiaľ viem, tak už by sa bielenie malo vykonávať len u zubára (čiže nie na nejakej skrášlovacej klinike) a aj % peroxidu by mali byť obmedzené na minimum, nedávno som to niekde čítala, že už to nebude tak ako doteraz...
@zas_len_ja podla mna za tych 25 budes mat iba dentalnu hygienu za bielenie urcite budes doplacat, ale podla mna to tam je nejak napisane. hodis sem link prosim.