Primark - kvalita vecí

hsjdudhdbd
19. apr 2023

Ahojte mysliste si ze primark je rovnaka kvalita veci sko si say a pepco?

s_o_n_i_k_e
19. apr 2023

za mňa áno niečo podobne 🙂

ingush616
19. apr 2023

Neviete náhodou, už je otvorený primark v Ba?
Teraz v marci- apríli mali otvarat

laurinka2705
19. apr 2023

25.maja otvaraju v Eurovei 2

lucijalucy
19. apr 2023

Ako v čom.. mám tričká, ktoré vyzerajú ako nové po vyše 5 rokoch intenzívneho nosenia, ale aj veci, ktoré vydržali len krátko. Dajú sa tam nájsť fajn veci 🙃

muchotrafka298
19. apr 2023

Primark by sa mal podla predbeznych informacii otvarat koncom maja. Co sa tyka kvality, tak to je slabe. Nieco vydrzi dlhsie, nieco kratsie, ale velky zazrak od toho netreba cakat.

smoulingirl
19. apr 2023

Ccca 10 rokov dozadu som nakúpila v Primarku v UK 30 párov členkových ponožiek a pár bielych tričiek na ramienka. Kvalitou som bola prekvapená, tričká sa praním neotáčali, ponožky vydržali pár rokov, nepreháňam. Povzbudená skúsenosťou som pred dvoma rokmi kúpila zas...tričká po prvom praní katastrofa, ponožky to mali za sebou asi po piatich-šiestich. Zjavne už to nie je to, čo bývalo.

lelelienka
19. apr 2023

Nakupovala som tam len parkrat, logicky kedze nie je u nas. Flisovu mikinu z anglickeho Primarku mam uz 18 rokov, nenosim ju samozrejme denne, ale je super. Uplne najlepsie svetriky co som kedy mala su tiez z Primarku od susedov a maju uz tak dobrych 8 rokov, stale nositelne. Letne platenky naopak boli tak 2 sezonna zalezitost, ale za tu cenu sa nestazujem. Da sa vybrat aj velmi dobre, treba hladat, niektore veci su zase na prvy pohlad nekvalitne. Ale to asi ako v kazdom obchode, teda takych tych beznych v nakupnych centrach. Som zvedava, aky tovar bude u nas, pozriet sa pojdem urcite.

petamich
19. apr 2023

nakupujem v Primarku uz roky a som spokojna, su tam veci, ktore su asi neznicitelne (basic jednofarebne tricka, svetriky) a potom take, ktore relativne rychlo znicis ale za tu cenu ma to nikdy nejako extra nestvalo 🙂 a potom aj take, ktore by som nekupila, lebo na prvy pohlad su to sunty

ingush616
20. apr 2023

@laurinka2705 Dakujem za info 🙂