Prílišné analyzovanie

14. jún 2023

Ahojte,
mam tendenciu vsetko analyzovat a riesit v hlave, aj nepodstatné veci, hlavne co sa tyka správania muzov. Za vsetkym hladam nejaky dovod, príčinu, preco povedal/napisal to a hento. Som dost krehká a emocna dusa, skusila som aj kamaratstvo s vyhodami, ale nedopadlo to dobre, uz nie sme v kontakte, ale analyzovala som to spravanie druheho tak, akoby to bol vztah…Naposledy som komunikovala s jednym známym, ale ten chlap mal ku mne tak odmerane spravanie, ze nerozumiem, z akeho dovodu. Ja neutrálna veta, on odpoved-uplna vycitka. Mam dojem, ze si takych muzov doslova pritahujem a potom len analyzujem. Prosim vas, ako filtrovať tie myslienky? Hlavu mam zamestnanu ucenim, cvičením, chodim medzi ludi, cize nie je to tak, ze sedim doma a z nudy tie myslienky idu, skor to je tak, ze sa vzdy pretlačia a neviem sa sustredit na podstatne. Uz naozaj niekedy rozmyslam, ci som v poriadku🙉. Ak ste niektorá podobna, tak budem vdacna za kazdu rozumnú radu.

zuzanka.zuzu
14. jún 2023

ako filtrovať tieto myšlienky? nijako, ty si takáto, iná asi nebudeš... čo takto si radšej hľadať milsich mužov? kde riešiť nemusíš nič lebo ti s ním bude dobre tak ako je

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianarem
15. jún 2023

V akom prostredi si vyrastala? Nemala si nejakeho nevyspytatelneho rodica, pri ktorom si musela hadat, co jeho komanie znamena? Alebo si si nebola ista, ci ta ma rad? Ako si na tom so sebavedomim?

autor
15. jún 2023

@zuzanka.zuzu ❤️ asi tak…

autor
15. jún 2023

@sheila121 dakujem krasne

autor
15. jún 2023

@marianarem mam velmi dobrych rodicov, som prve, vytúžené dieta, pozornosti a lasky som mala az az. Prave preto mi nedava zmysel, odkial to analyzovanie prameni a zamýšľam sa nad tym vsetkym.

katka_541
18. aug 2024

Ahoj. Uz to je asi neaktuálne ale ja sa citim rovnako. Stále analyzujem, kto čo a preco povedal/napísal. Ako to myslel? Snažím sa stále niečo robit, aby som nemala čas myslieť ale niekedy to nejde 🥺