Ahojte zenuse. Mozno sa to tu uz diskutovalo, nemam cas tolko browsovat. Mate nejake overene rady ako sa zbavit prilis tmaveho obocia zo salonu "krasy"? 😄 totizto som sa tam chcela skraslit s vidinou jemneho orieskovohnedeho alebo svetlohnedeho odtienu obocia a vysla som s takmer ciernym. A to som prirodz.blondina, vlasy dozlatista a svetla ruzovkasta plet. Dakujem za kazdu radu alebo link na diskusiu 😎
Ja by som sa informovala v salone kde vam ho robili....lebo aj ste chceli svetle a máte tmave, tak sa niekde stala chyba. Ja osobne by som si nic take nedala robit. Prave preto ,lebo by to mohlo dopadnut tak ako u vas....😉
To mas tetovane alebo nafarbene?
Ak farbene, tak cca do mesiaca-dvoch sa to postupne vymyje pocas idlicovania.
Alebo tam chod naspat (alebo do ineho salona), nech ti to stiahnu. Oni na to maju prostriedok, ktory ti to povymyva, takze odtien zbledne.
A nabuduce radsej vyskusaj napriklad spiralu na obocie. Spociatku sa s nou treba naucit robit (a nemat tendenciu nafarbit kazdy jeden chlpok v oboci), aby si nevyzerala ako Breznev. Ale ked chytis spravny grif do ruky, nafarbit trva kazde rano cca 8-10 sekund dvomi tahmi a vydrzi spolahlivo cely den.
@gasinka1983 no prave aj moja mama sa zvykla vraciat z takychto salonov ako Breznev a potom sme mali z toho vzdy zabavu 😄a preto som nechodievala.Povedala som si ze Sak uz je modernejsia doba ..a vidite. Ja som jej to hned reklamovala a suchala mi to 2x.a aj som videla na zac.ze miesa hnedu.vraj to niekomu chyti viac niekomu menej.tak uvidim po par dnoch. A dobre robite.
@moonlight1210 ano farbene. Fu dufam ze aj skor. Uvidime nakolko silna farba to je. Skusim dik 🙂
@moonlight1210 noo vyskusam.doposial som si davala tiene.su fajn ale zmazu sa skoro. Tak diki 🙂
Poumývať s mydlom na pranie..jeleň či ako sa to volá...mama minule skúšala a funguje
@lily09 hej, s tienmi alebo ceruzkou sa lahsie robi, ale aj rychlejsie sa zmazu. Preto som skusila spiralu. Spociatku jajks! 😁 Ale ked som chytila grif do ruky, tak skvele.
Pouzivam ju aj na pretrhanie. Nafarbim si obocie tak, aby malo presne tvar, aky chcem (popripade doladim tycinkou namocenou v odlicovaci) a zvysok okolo povytrham. Potom je to este jednoduchsie, lebo spirala uz nema ako zachytit ine chlpky, kedze su tam len tie, co nafarbene chcem.
Ale dolezite je respektovat co najviac prirodzeny obluk obocia a netvarovat ho prilis.
@moonlight1210 mesiac dva čosi 🙂 to by som rada takú trvacnu farbu na obočie...mne sa vyzmyva do Max dvoch týždňov
@lubik87 no neviem.
ja som si davala farbit kedysi pravidelne kazde dva mesiace a vydrzalo to cca mesiac a pol. posledne dva tyzdne som to este drzala umelo pri zivote dofarbovanim ceruzkou (vymyvalo sa to na niektorych miestach prv ako na inych).
ale aky typ farby moja kozmeticka pouzivala, to neviem.
@lubik87 no je este mozne, ze mne to chytilo aj viac do pokozky, a preto to asi vydrzalo dlhsie. neskumala som to blizsie, tak neviem.
teraz som max spokojna so spiralou. vydrzi aj zmoknutie, aj kupanie v bazene (ale nemala by byt vodeodolna). namalovanie obocia mi zaberie naozaj dva tahy na kazdej strane, takze som naozaj max spokojna.
@lily09 kedysi sa tieto prúsery riešili roztokom na trvalú. Ale neviem, či sa dnes vôbec ešte trvalá robí 😀 Len si pamätám, že po takejto "nehode", mi to kozmetička drhla tampónom namočenom v tom smradľavom onom...a vždy sa to zosvetlilo. Len teda zdravé to nebude. Ale inak sa to pomerne rýchlo vymýva, takže žiadna tragédia. Pár dni za Brežneva a potom pohoda 😉
@moonlight1210 daj typ na špirálu prosím 🙂 akú máš 🙂 mne tá farba vydrží ledva tie dva týždne :/
@lily09 ešte ti pomôže na noc natrieť nahrubo krémom 🙂 ja som tiež blond a odišla som.minule od kozmetičky s takmer čiernym obočím :D bože ako som sa hanbila cestou domov :D to ako dve chlpaté húsenice čierne bolo :D muž sa mi smial že som ako breznev 😂 našťastie išiel víkend a stiahla som to na hnedú :D
@lubik87 spirala od bourjois.
mne raz kamaratka co sa ucila za kozmeticku zafarbila obocie.. vyzerala som hrozne 😁😁 vymydlila som si ho samponom, chvilu to trvalo, kozu som mala cervenu, ale vsetko sa vratilo do starych kolaji..
@lily09 keď je iba napustene farbou, tak na tampon olejček a posuchat...