Raz sa mi nepáči keď niekto je taky múdry a vie tak múdro poradiť, človek má psychicke problémy má problém si nájsť prácu.
Tak mi poradila moja kamoška že sa mám odsťahovať od rodičov ale to je potrebné mať príjem nie len tak všetko na rýchlo. Niekto kto neprežil také stavy tak nemôže pochopiť
Tak zacala by som riesenim tych psychickych problemov - psycholog, psychiater, terapie… a potom hladat pracu, aby si mala vlastny prijem a vedela sa osamostatnit.
Áno, je pravda, že človek čo neprežil psychické problémy ťažko pochopí takto chorého človeka. Ale na druhej strane by sa človek s psych. problémami nemal na to vyhovárať, veď takých ľudí sú mraky, len mnohí sa neľutujú ako im je ťažko. (Sama viem, čo sú psychické problémy, takže v praxi viem, aké to je).
Mne sa zase nepáči, keď niekto otvorí diskusiu a neodpovedá....
Niekedy staci odvaha. Strach velmi casto zvazuje...
Múdri ľudia, pls....
A teda k téme, neivem kam ti poradila sa odsťahovat, možno to myslela, že odísť do väčšieho mesta, kde sa lahsie nájde práca. Neviem vlastne, že čo sa pýtaš...
@divokykonik Zalezi na tom, akej zavaznosti su tie psychicke problemy. Su aj vazne psychiatricke diagnozy, ktore sa zial nedaju uspesne liecit, lieky len zmiernuju priznaky. Takito pacienti su dozivotni invalidi - niektori ciastocne, ini uplne - a len velmi tazko sa zamestnaju. Su potom odkazani na pomoc rodiny, lebo z invalidneho dochodku by len tazko vyzili.
A mne sa zase nepaci, ked sa ludia len vyhovaraju a hladaju dovody na to, preco to neurobit a zacykluju sa v tom negativnom...
@kp7333 súhlasím ja ako človeka ťažkými psychiatrickými diagnózami +hendikep som odkázaná na plný invalidný dôchodok pretože v práci nie som schopná vydržať. Vyskúšala som viac zamestnaní ale žiaľ som viac ako 3-4 mesiace nevedela vydržať. Takže bohužiaľ nie vždy sú to len výhovorky. Samozrejme že ak to človek ani neskúsi tak to je o inom
@vhxsoft nemám odvahu
@janka_01 trpím úzkostnou poruchou mam dosť silné stavy aj chodím ku psychiatrické i psychologické ale to mi nepríde niečo extra
Aký máš problém s hľadaním práce?