Priestupok na polícii

26. júl 2023

Máte niekto skúsenosť ako sa to vyšetruje?
Viem že niekto udal anonymne nášho suseda že nadával a vyhrážal sa manželke.
Bola som vypocuta aj ja ako ich suseda.
Vypoculi manželku,ich dieťa a už len manžela majú.No neviem čo ďalej uzavrú to ako priestupok,dajú mu pokutu zaplatiť a koniec.?
A čakať kedy zase niečo vyvedie,či ako sa to rieši?

doriiis
26. júl 2023

Záleží od toho,či na neho manželka poda TO,či bude vypovedať,alebo odmietne.Z akého TČ ale priestupku bude obvinený,od dôkazov,atď,atď...

autor
26. júl 2023

@doriiis Manželka nepodá naňho trestné oznámenie.Vypovedat vraj pôjde no bude zapierat že on nič také nespravil.Tak bude to slovo proti slovu.

doriiis
26. júl 2023

@autor...nuž áno,aj tak to môže dopadnúť.Chybou je nepodat v takomto prípade TO

autor
26. júl 2023

@doriiis Tak potom nebude mať z toho nič iba záznam?

doriiis
26. júl 2023

@autor...akoby z toho mal niečo mať,keď ho manželka neuda? To je ako keby povedala: nič sa nedeje,všetko je v poriadku.Vies,ako vypovedala manželka?

autor
26. júl 2023

@doriiis Rozprávala som sa s ňou o tom,povedala že potvrdila to čo oznámil anonym.Ale nechce podať na manžela trestné oznámenie.

doriiis
26. júl 2023

Záznam bude.... zaznamenajú nahlásenie, výjazd,výpovede opýtaných,výpoveď samotného suseda a napíše sa,že manželka si neželá podať TO.

doriiis
26. júl 2023

Polícia ani vyšetrovateľ neznesie obvinenie iba tak,hlavne keď si to ,,obeť" neželá🤷

autor
26. júl 2023

@doriiis Ďakujem teda dostanú len papier že sa to vyšetrovalo a bude o tom záznam v systéme.
Nebolo to prvýkrát čo sa niečo také stalo,až teraz si to niekto nahlásil anonymne.
A nebude ich polícia sledovať suseda ako bude ďalej, či nebude zas nadávať alebo vyhrážať sa?Či to už není v kompetencii polície?

mondolina
26. júl 2023

priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, postúpia na OÚ. dostane pokutu.

doriiis
26. júl 2023

Jedine,čo vieš autorka spraviť je presvedčiť susedu,aby podala TO,alebo nahlasovať anonymne suseda,keď budeš počuť,vidieť,vedieť,že sa jej znovu vyhraza

deti95060810
26. júl 2023

ak manželka nepodá na manžela tr. oznámenie tak to všetko pojde do stratena...

autor
26. júl 2023

@mondolina Čo znamená postúpia na OU?Bude sa to riešiť na okresnom úrade ďalej?

zuzanka.zuzu
26. júl 2023

@mondolina ako vieš že dostane pokutu? nemusí
autorka - ako si vypovedala? potvrdila si verziu že je hrubý?

autor
26. júl 2023

@zuzanka.zuzu Áno potvrdila.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
26. júl 2023

@zuzanka.zuzu
nakoľko minimálne dve osoby svedčili v jeho vinu

zuzanka.zuzu
26. júl 2023

@mondolina ktoré dve? manželka odmietla, dieťa nič, takže len autorka. nehovorím, že nedostane, ale z tohto to teda zrejmé nie je. vôbec nemusí.

autor
26. júl 2023

@karinka223 Nechápem to ps,čo píšeš na čo ma mala nahovoriť suseda?

autor
26. júl 2023

@zuzanka.zuzu Jeho manželka teda suseda tiež potvrdila že je to pravda že nadával a vyhrážal sa,ja ako suseda tiež som to potvrdila aj iný susedia.

mondolina
26. júl 2023

@zuzanka.zuzu
príspevok 18:07
" potvrdila čo anonym oznámil" ...neviem komu to potvrdila, či polícii, či autorke.
a je mi to v podstate aj jedno.
celý barák očuje aký je u nich cirkus a aj tak tam ďalej čuší.
a prípadná pokuta uhradená z rodinného rozpočtu.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. júl 2023

@mondolina Potvrdila polícii že to je pravda.Mne nemala čo potvrdiť veď ja viem vlastne počujem čo sa u nich deje.

autor
26. júl 2023

@karinka223 Teda nebude mať z toho vziadny dôsledok,len tú pokutu..

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vulka
26. júl 2023

Jasne, že nebude nič sledovať. Nesleduješ život v SR? Keby aj podala trestné oznámenie, tak sa nič neudeje. A z času na čas to končí smrťou takejto ženy.

autor
26. júl 2023

@vulka Práve toho sa obávam aby sa to nestupnovalo.

83lenka83
27. júl 2023

Nič by sa nestalo aj keby podala TO , prvý x dostane manžel upozornenie. Ak by druhý x podala TO tak sa to už berie ako trestný čin. To mi bolo osobne povedané na polícii.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
27. júl 2023

@83lenka83
záleží od skutku, nie počet opakovaní.
ak nemá znaky TČ tak to TČ nebude. ani opakovane.