Ahojte mamicky, chcem kupit videomonitor avsak kedze su celkom drahe, nechcem kupit nejaku blbost , ktoru ajtak nebudem potom pouzivat. ☹ Preto by som bola rada keby ste napisali vase skusenosti s videomonitormi pre babatka, staci aj v skratke - ( znacka / typ / dosah(video/ audio) / vydrz baterky / nocne videnie / (ne)vyhody / celkova (ne)spokojnost) Dakujem, velmi by ste pomohli a myslim, ze nie len mne. 🙂
No aj ja by som potrebovala poradiť ohľadom videomonitora, chcem kúpiť ale ako píšeš nie je to lacná záležistosť tak sa chcem poradiť kto aký odporúča, poradte
mame angelcare AC1100, dosah je dobry (na zahrade aj 60m ked som na rovnakej strane domu, za rohom je to menej, ked monitor vysiela cez viacero stien tak cca 2 poschodia, alebo vonku par metrov za domom. Ked je v stanici ide na elektrinu, mimo nabijacej stanice baterka vydrzi cca 3 hodiny so zapnutym monitorom, potom treba zas vlozit do stanice a nabit.Nocna kamera funguje vyborne, zvuk ma perfektny, hlasi teplotu, ma monitor dychu, mnozstvo nastaveni zvuku ( stale zapnuty alebo zapina len pri hluku napr. Nevyhodou je asi cena 😅 My sme velmi spokojni. mame aj model bez videa pre starsieho, ale pre mensie babo je to video na nezaplatenie
halooo, to nikto nema skusenosti s videomonitorom? :(