Príde aj vám ten pocit taký zvláštny?

6. júl 2022

príde aj vám take divne, že proste ako maly celu dobu snívate a sledujete v telke alebo blízkych alebo všade okolo ze ako si každý nájde tu svoju lásku, a ze aj vy raz budete mat svadbu s niekym na koho sa budete môcť kedykoľvek obrátiť a bude pre vás tu v dobrom i v zlom? je to taky zvláštny pocit, ze raz budete mat svoje dieta, a svojho muža s ktorým budete žiť a on ako jediný vás bude poznat zblízka takú aká ste, bude vedieť čo vás hnevá čo vás serie a čo naopak vás poteší, bude vás poznat bude vás mat prečítanú bude vedieť ako na vás a aj keď sa povadíte budete tu jeden pre druhého. je to take zvláštne, veľmi.

h2
6. júl 2022

Ty máš koľko rokov, 10? Nemyslím si, že to tu niekomu príde divné, lebo tu sú dospelé ženy, matky, ktoré to všetko už väčšinou majú.

zuzanazu85
6. júl 2022

Nie je to zvláštne,je to život. A ľudia sa menia,niekto ,kto nechcel deti,je tehotný a ten kto detičky chce, nedarí sa 🥺 .Každému padne do vienka niečo,čo ho naučí , prispôsobiť sa. A každému tak,ako chce, túži, zaslúži -nezaslúži si😉.

autor
6. júl 2022

@h2 o niečo viac 😉☺️

autor
6. júl 2022

@zuzanazu85 pekne napísané ❤️

bloger
6. júl 2022

Taký je život. Niekedy ale môže byť všetko inak.

h2
6. júl 2022

O koľko? O veľa asi nie.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
6. júl 2022

Nie je to nič zvláštne. Ludia majú v hlave taky prepínač, ten sa prepne a zrazu začnú túžiť po tom mat niekoho, kto napni môj život a s kým chcem mať deti a zostarnúť. Niekomu sa prepne skôr, niekomu neskôr, niekomu nikdy.

zuzanazu85
6. júl 2022

@viestta a mne v 37čke,čiže neskôôr 😁. No ono to záleží aj na ,, polovičke". Či mu stále šibe, alebo je už ,,uvedomelý "😆.

saxana000
6. júl 2022

To su take pekne pubertalne predstavy pride ON ten pravy uzasny a bude ta milovat zboznovat a vsetko bude ruzove a srdieckove budete spat v objati a budes ho cakat z roboty s teplou vecerou..
Potom pride ten klasicky kolotoc zosadnes z oblacika a prijmes realitu..ze robota deti domacnost co budem varit kedy spravim velky nakup ze zas chyba struhanka hypoteka auto servis zas cakam na vyplatu a uz je dalsi mesiac a uz su zase vianoce kam popchame hracky.kedy ozdobime stromcek a idu prazdniny kde budu deti tych 6 tyzdnov..do postele padnes dole hubou otocis sa muzovi chrbtom a si rada ze spis tych 7 hodin kym zazvoni budik a ze si uchmatnete par vecerov do roka spolu ked su babka s dedkom ochotni strazit alebo zobrat deti na prazdniny..akoze neni to zle a ja som spokojna ale takto som si to nepredstavovala ked som mala 17..

zuzanazu85
6. júl 2022

@saxana000 saxi nesmieš si urobiť stereotyp,aj keď sa to popri deťoch,popri problémoch niekedy nedá...ono stačí,keď si šťastná,usmiať sa,keď si smutná,zaplávať si 😉.A ak je to ten ,, ružový" princ,posmeje sa i rád s tebou,aj poplače. Niekedy fakt stačí brať problém s úsmevom a radosť tiež s ním. Ale to je aj od povahy človeka,pokým nejde o život,fakt nejde o nič. Riešime niekedy zbytočnosti,ktoré sa niekedy poriešia samé. 😏

saxana000
6. júl 2022

@zuzanazu85 ja som v pohode usmiata jak slniecko a nemenila by som lebo staci jedna hlaska od malej a smejeme sa cela chalupa a vecery ked pozerame rozpravky pri pukancoch nedelne rano ked sa makosime v posteli vsetci spolu.ked si vyspevujeme v aute...len teda z toho ruzoveho oblacika som davno zoskocila..

zuzanazu85
6. júl 2022

Ak nájde doma chlap nasratú ,nevlúdnu ženu,ktorá na všetko len brble,fakt by pomohlo to ,plávanie" 🤭😁.

reenie
6. júl 2022

Niekedy sa tu musím zasmiať alebo pousmiať sorry.. som vydata 30 rokov a veru muž je často šokovaný, prečo sa hnevám, alebo som doslova nasratá, až keď začnem" plieskať" dverami neviniatko občas osvieti, a ver mi je mu to v podstate fuk a mám pocit, že ani po tých rokoch stále netuší, po čom túžim, alebo čo by mi urobilo radosť..ha ha. Verím, že je tu zopár výnimiek..Tiež som vstupovala do manželstva s romantickými ilúziami..ale aspoň deti stáli za to..

zuzanazu85
6. júl 2022

@reenie ono ak je človek nespokojný so sebou,je nespokojný s celým svetom. Aj so svojím manželom,druhom,partnerom. Tak ma zabite,že som spokojná a keď nebudem,tak mu to poviem a buď to poriesime,alebo ,,dovi,dopo"jednoduché. Ak sa niekto trápi,načo sa trápi? Zo všetkého sa dá vykľučkovať a všetko sa dá vyriešiť,keď obaja chcú.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
6. júl 2022

@boldo87 no kiezby to mohli povedat zeny, ktore zazili domace nasilie, ze ? 😔 realita je castokrat bohuzial ina ako si vysnivame.

reenie
6. júl 2022

@zuzanazu85 Niekde píšem, že som nespokojná so sebou, dokonca s celým svetom.?😁 Dokonca sa trápim? Však super, že si spokojná, želám ti to..ja som spokojná tiež..však v o 20 rokov si môžeme o tom pokecať..

zuzanazu85
6. júl 2022

@bessie12 úprimne,nikdy som nechápala ženy,čo sa nechajú otlkat len kvôli tomu,že sa boja toho,čo s nimi bude ,ak odídu,ujdu. Prepáčte mi,nechápem ženy,čo sa nechajú bit,keď samé nevedia,ako dopadnú s tyranom a boja sa slobody aj keď neznámej. Radšej hlboko do neznámych ,, vôd" ako sa ,,člapkat" v bažurine a stále a dookola. Prepáčte 😩

bessie12
6. júl 2022

@zuzanazu85 presne tak. Chapem, ze sa boja byt same, ale myslim, ze zaidat pomoc ci uz od rodiny alebo od specialnych centier nie je ziadna hanba. Radsej takto ako keby sa to mohlo skoncit fatalne. My sme to mali v rodine a ja sama som bola dokonca tyrana ( fyzicky aj psychicky ), ale kopla som ho do riti a som na seba nesmierne hrda, ze som odisla od debila. Aj vdaka pomoci kamaratov a priatela.

sszuzu8
6. júl 2022

Mam 30 ale príde mi to nie ze zvláštne ale vzrušujúce ze možno raz to budem mat tiež.. Také sladké nežne a romantické po akom tuzim

jozef11111111
19. okt 2022

Podobní pocit som mal deň do zadu keď som kumal čiže rozmýšľal že si kúpim starší dom na dedinke a mačku a nasadim stromy a už ma to akési prešlo ..asi to bolo pekným počasím a výhľadom co som videl 😂