Zeny co mate umyvacku a pouzivate kapsule Jar platinum all in one, pridavate samostatne aj sol? Na obale vyrobku je napisane, ze to uz nie je potrebne, ale kontrolka na umyvacke mi svieti, tak neviem, ci ju kupit a dosypat alebo netreba.
Dakujem
@zuzkaa1991 takze musim davat aj lestidlo aj ked ho kapsule obsahuju? A prosim ta ako pustas cistenie mycky🙈sme v novom podnajme asi 2tyzdne, doteraz som mycku nikdy neriesila, tak neviem nic😀
@simca666 ani ja som nemala mycku kym sme sa nezbudovali takze chapem ta😁 tiež som bola mimo....tak ano aj sol aj liestidlo by trebalo inac ti bude svietit kontrolka neviem co by sa mohlo. Stat ;) ale sol urcite....
A co sa tyka umyvania pustam na najvyššej teplote aku ma mycka prazdnu pustim s tym gelom.v foto posielam
Vyskusala som všetko možné ale tieto veci mi sadli priebehu 3rokov
Sol je potrebna pre samotny chod mycky, aspon co viem, tak to je prva vec, co by mala byt nasypana do nej... inak mne moja nasypana vydrzala fest dlho, asi mame dobru vodu... najlacnejsia je v dm ich znacka, takze to necele euro za 2kg mi za to, ze mycka ide ako ma, naozaj stoji... inak ja pouzivam jar all in one a doplnam aj lestidlo, ale tablety striedam s praskom, tak mozno preto sa mina, neviem (neriesim) 🙂 vzdy vsetko mam v zasobe, kebyze svieti, nech radsej je a mozem hned doplnit 🙂
Inak ju cistim raz mesacne tak, ze vyberiem a vycistim filtre hubkou a jarou (ale to aj castejsie ako raz mesacne), dam ich spat, dam tam tabletu na cistenie, alebo tu nadobku (to zas ma najlacnejsie lidl) a pustim na intenzivny program (na hrnce). Mycku tak zapinam prazdnu, pripadne v nej mam len nejaku blbost typu nadobka na prasok z pracky... Robim to vzdy okolo 1. v mesiaci, aby som si to zapamatala :D
Ja tiez pouzivam kapsule Jar Platinum, inak ziadne lepsie som doteraz nenasla, sol sypem z Lidla, 1 kg za 1 euro, ona je taka hrudkovita, dobre sa s nou manipuluje, nie je to rozomlety prach. Sol navyse je dobra ak mate tvrdu vodu, my veru mame priserne tvrdu, a ta sol setri umyvacku. Lestidlo nedoplnam, riady su krasne leskle aj bez lestidla navyse, kontrolka svieti, ale da sa vypnut v nastaveniach, ale neriesim.
Cistim ju tym cisticom z Lidla co sa postavi do nadobky na pribory cca 1x za 3 mesiace, podla pouzivania, ked viem, ze sa tam casto po sebe umyvali mastne panvice, pekace a pod. tak aj castejsie.
Ja mam na mojej kontrolku na all in one tablety, ked pouzivam taku, tak to prepnem a vtedy umyvacka vypne kontrolky soli a lestidla a "nepyta" si ich.
@simca666 nie. Uz nedavam ani sol ani lestidlo. Roky rokuce.
@simca666 ja používam jar jedina s tymi kapsulami som spokojná a obal som nikdy nečítala 😁 takže ano dosypujem sol finish s tou som spokojná aj liestidlo a raz za mesiac aj pustam cistenie mycky finish gel