Pridávanie fotiek cez iPad

k_a_j_k_a
10. máj 2013

Ahojte. Mozno to tu niekde aj je, ale nenasla som. viete mi poradit ako pridat fotky z iPadu? Do fotobologu, na bazarik? Dakujem veeelmi oekne 🙂

andrejka1974
10. máj 2013

ja si ich stiahnem do pocitaca, alebo priamo s mobilu sa to da tiez, len musis mnat internet v mobile

barbora59
10. máj 2013

Toto by aj mna zaujimalo, cez iphon a iPad si neviem pridať fotky ked chcem niečo bazar, bazos a pod ...

janette1105
11. máj 2013

Postup : klikni na svoj fotoblog, uvidis malu ikonku album, klikni na nu. Tam bude od teba chciet nazov albumu, pod tym budes mat policko vyber fotky alebo take nieco. Na to kliknes, budes mat moznost z ktoreho alba chces pridat fotky, klikni na fotky, povedzme 4 fotky na raz, a potom stlac pridaj. Viac fotiek na raz nepridavaj, lebo bud to nejde alebo straaaasne pomaly. Dufam ze toto pomoze, ja som to takto urobila pred par minutami a fingirovalo bez problemov 🙂

ifkael
11. máj 2013

@janette1105 ako sa pridavaju fotky vieme. Ale cez iphone to nejde ani mne

janette1105
11. máj 2013

Cez ipjone je to podobne, ak to nejde podla postupu, tak si musite nastavit sukromie na ipadea telefone, ze budete svoje fotky zdielat a potom vas to pusti.....

k_a_j_k_a
autor
11. máj 2013

@janette1105 ano, ale to kliknutie na "pridaj foto" nic nespravilo. Cez pc to v pohode ide, ale cez iPhone a iPad mi to tak nefunguje.

k_a_j_k_a
autor
11. máj 2013

@andrejka1974 len nie vzdy mam pristup k pc. ☹ alebo inak, nie vzdy sa mi kvoli pridaniu jednej foto chce zapinat pc 🙂

k_a_j_k_a
autor
11. máj 2013

@janette1105 na ostatne fora acez mail mi fotky pridavat v pohode idu. Na MK mi to nefunguje.

janette1105
11. máj 2013

Tak naozaj neviem, skusali ste dvojity klik? Mne to tiez neslo zo zaciatku az som klikala a klikala.... A potom v poho .... Viac uz pomoct neviem, sorry ☹

k_a_j_k_a
autor
11. máj 2013

@janette1105 dvojklik mi spravi zoom. Cize tak to nejde. Ale i tam dakujem.

kaktusik007
11. máj 2013

@k_a_j_k_a skus otazku polozit na macforum.cz - myslim ze poradia 😉