Pridalo ma do skupiny bez mojej žiadosti

klip0
6. mar 2021

Ahojte, stalo sa vam niekedy ze ste len tak boli pridane do skupiny? Zrazu mi prisla sprava ze som pridana do skupiny Sex nieje tabu, prislo to teraz keď som online a urcite som sa do takej skupiny nepridala, myslite ze nejaka chyba, alebo niekto je na mojom ucte, alebo..?

zooeynka
6. mar 2021

...ved sa odhlas zo skupiny, to je otazka 2 klikov

katkamatka7
6. mar 2021

@klip0 áno, stalo sa mi to. ☹ Je to obťažujúce , ak si v tej skupine nepraješ byť, môžeš ju opustiť. Či to robí konkrétny človek alebo ,,automat", to žiaľ neposúdim. Je to niečo ako neželaná reklama.

karelova
6. mar 2021

Tu na MK? Nie, nestalo. Nemyslim ze MK ma také nejaké sofistikované mechanizmy aby ta to same niekam pridalo. Bud sa nejaká skupina premenovala alebo tvoj drahy sa ti hral s telefonom.

klip0
autor
6. mar 2021

@zooeynka ano ved to som aj soravila len by ma zaujimalo ako k tomu vobec doslo

@katkamatka7 ktovie teda ako to je

@karelova ano tu na mk, keby sa premenovala tak by mi asi neprisla sprava ze od teraz som clenom ci? Muz je v robote, nemyslim ze by take bieco robil, plus ani nevie moje prihlasovacie udaje

karelova
6. mar 2021

@klip0 tak možno nejaký vírus v tel 🤷‍♀️ ale mk to určite nerobí.... Možno si sama omylom na nieco klikla

katkamatka7
6. mar 2021

@klip0 Aby to nevyznelo inak, ako to je, tak na FB sa mi to stávalo. Tu na MK som nováčikom a považovala som to za zaradenie do skupiny asi na základe údajov pri registrácií. Odvtedy ma to nepridalo do žiadnej skupiny.

karelova
6. mar 2021

@klip0 maximálne co sa moze stať, ze ta niekto pozve do skupiny, vtedy ti príde upozornenie. Ale samé ta nikam neprida