7.11.2012 som si pridala za priatelku (na jej ziadost) jednu babu - no ani som presne nevedela kto je to 😔 (lebo som dost hocikam pisala, reagovala atd.)
a dnes som zistila ze ta osoba ma pozna (nie osobne ale moju rodinu z mm strany) a prisla som na to tak ze som mala stale blby pocit ze ma pozna,take mi to bolo "familiarne" - komunikacia s nou.... tak som nahodne vcera v jednom albume objavila ze by medzi namimohlo byt teoreticky spojenie napisala som jej IP a priznala to... mozno som precitlivena ale PRECOOOOOO nenapisla hned 1x "heeej ahoj nepriamo ta poznam atd...." ja by som to tak urobila!!!! a nie ze sme "priatelky a za pol roka je ticho ako ryby... co sliedila? sledovala? NECHAAAPEM
ak mate na toto jej spravanie logicke vysvetlenie rada si to vypocujem
bdw. dala som ju z priatelov prec som NAHNEVANAA 😠 😠 😠 😠 fakt dost! 😎
@bbarboraa a čo tak sa opýtať priamo jej? 😅 a mala by si po starostiach... lebo sorry, ale takto mi to pripadá ako keby si ju potrebovala s cudzími ľuďmi poohovárať, aby si jej to nejakým spôsobom vrátila, či ako to definovať... alebo čakáš, že objaví túto diskusiu a zareaguje? a ďalšia vec - ak si chceš uchrániť súkromie, tak potom sa asi oplatí filtrovať informácie, ktoré o sebe vypustíš na verejnom fóre 😉
@korenbaba nie ona mna nepozna osobne sama to napisala nemohla si to mysliet ... pisala ze pozna mojho svokra z rybacky, trosku svokru a svagrinu....
@unavenasom
@sissy27 ja som sa jej pytala osobne cakam na IP ja filtrujem dostatocne nepisem "nic zle" :D ale aj tak ma to zarazilo ze nepovedala ta tu dobuuuuu bu ani mu... podla mna si ma pridavala a vedela kto som a zamerne nenapisala... a dokonca este dodala ze celu rodinu ma z dediny kde som byvala a ze aj ona je odtial.... chapes ... preco nezacala hej sme rodacky alebo neviem... tutlala
@bbarboraa och bože, tvoje starosti na moju hlavu 😝 možno omylom klikla na pridanie priateľa keď si pozerala tvoj fotoblog, možno sa chcela s tebou bližšie spoznať a nevedela ako a teraz si ju úplne vystrašila, možno je agentka CIA a tajne ťa špehovala, možno je na baby a chce práve teba, možno si pridáva do priateľov každého o koho existencii čo len matne tuší a možno sama nevie prečo to spravila a takých "možno" ti vymyslím ešte niekoľko hocikedy... keby ťa chcela tak strašne tajne špehovať, tak sa ti nemusela nikdy priznať, že sa tak trochu poznáte, nemyslíš? 😉 a teda ak tu nemáš niečo, za čo by si sa teoreticky mohla hanbiť, tak to pusť z hlavy, s najväčšou pravdepodobnosťou o nič nejde a ak áno, tak sa to aj tak časom ukáže 😎
@bbarboraa hej asi chápem čo myslíš...ale je to také...možno to nebol zlý zámer, a možno ano. to je tažko povedat. najpríklad ja bývam v jednom meste celý život, je tu vela mám z toho mesta v mojom veku a tak je jasné že kopu z nich nejakým spoosbom poznám. Myslím z videnia, alebo viem komu su manželky, dcéry, švagriné. Ale nejako to neriešim ani ked s nimi komunikujem. Lebo však čo mám furt písat napr. vieš tvoj otec a moj kedysi spolu robili, tak ja viem kto si?! ja to beriem, tak že to čo sa píše tu je medzi nami mamami. a zároven je to verejné forum, bud viem kto su moji pritelia alebo si dávam pozor čo píšem...
Preco ludia hned hladaju za vsetkym zlom a dovod ohovarat?? Spytaj sa priamo jej, my tuna nevidime nikomu do hlavy takze ti tazko povieme niekoho zamer...nieje cestne rozpravat zle o cloveku ktorynieje pritomny aby sa mohol branit...
@sissy27 😝 mozno to nebolo so zlym zamerom len mala dost casu povedat a nie sa ma na zaver opytat ci mi to vadi so 🙂 proste mije to divne lebo ja takto nepostupujem
@korenbaba hej aj tu je viac bab z nasej dediny a ked som na jednu s ktorou som si nahodne pisala prisla ze byva u nas napisala som ze ahooooj aj ja som z xxxx , ale urcite by som ju neziadala "na tajnasa" za priatelku ....
@kattrin5 oo pisala som ze je to divne a ze ma to hneva ty by si sa ako zachovala keby si ta znama tvoj sestry/mamy atd. pridala k priatelom a vedela ze si jej dcera ale nepovedala by ti to a podla nicku nevies... nebolo by to divne zistenie? ze preco??? ja sa pytam len PRECOO aj jej :D
Tak asi by som nepytala tuna na fore ale prison jej🙂
@bbarboraa chyba bola hned na zaciatku. ona si povedala ze aha tu poznam... poslala ziadost. mne ked pride ziadost a nie je tam foto a nemam pocit ze poznam... automaticky pisem IP v zneni ahoj, pozname sa?
ak by si to robila tak mas o jeden problem menej. chyba je v komunikacii.
mne raz maly uradoval na pc a pridal mi na fb jedneho chalana co som nepoznala. horsie bolo ze som to zistila az ked ma potvrdil. tak som sa mu ozvala ze nech prepaci a on ze dobre aj tak. a potom robil taxi a par krat nas zviezol. mala si skusit vytazit nieco dobre z priatelstva.
@bbarboraa mas takych "zatajenych"ludi...ja mam tiez kamosku,s kt.sa denne stretavam a casto sa stane,ze sa nieco deje a ona mi to vzdy "zabudne"povedat.a ked sa jej na to opytam,tak vzdy odpovie...aaa si nevedela? som ti nehovorila? 😠 ....takze vlastne sa z nej stava IBA znama...lebo ja takych ludi,co tajne sleduju situaciu nemam rada-radsej mam priamych ludi,od kt. viem,co mozem cakat a nie bat sa,co zase vie a nepovie 😀
mozno si myslela ze ju poznas aj ty, tak jej nanapadlo ti povedat ..a mozno spehovala
preto si nepridavam nikoho koho osobe nepoznam