pacia sa Vam taketo romanticke filmy?mne strasne ja ich sledujem vo Svajciarsku.raz davali jeden nadherny odohraval sa v Afrike a ta priroda a romantika juj to bolo nadherne.
tiež toto nemusím,stačí raz.
ani ja nepozerávam
ak si mám vybrať, tak si pozriem radšej niečo iné, ale niekedy som ich pozerávala veľmi rada a občas si ich pozriem aj teraz...
sú na jedno kopyto, ale predsa len sú milé...
od tejto autorky bezia teraz vo Svajciarsku a tie su nadherne a ja ich milijem aj preto,ze su v nemcine a ten jazyk aj ked ho neovladam dokonale zboznujem. ROSAMUNDE PILCHER
tak toto ozaj nie ani ona ani podobne brrrr 😝 😝 😝 😝
aj od Rosamunde sú fajn...ale teda v nemčine si to neviem vôbec predstaviť, napriek tomu, že som sa ju učila 8 rokov, asi by som sa už ani predstaviť nevedela 😅
rec mi nevadi ale zaner vela filmov pozeram origos v anglictine lebo nase preklady hroza!
nuž, každá máme rada niečo iné, že?
ja mam rada aj Stellovu rada citam aj jej knihy.
sladká romatika-nič pre mňa.....bŕŕŕŕ..... 😵
steelovú čítam niekdy aj ja,ked mam na to náladu tak mi to dobre padne,také oddychové a sladké 😵
alebo doktor z hor 😀
ja a romanticke filmy...nehrozii 😝 🙂
ja si to niekedy pozriem ked nie je nic v tv 🙂
no ...keby su neni tie filmy a aj spominany serial doktor z hor /albo aj v 7.nebi 😅/ take sladke a vsetko na jedno kopyto ☹ priroda je tam vzdy krasna.../v tych prvych dvoch/
Ale kazdy ma rad daco ine, ja zas nevyneccham Housa a to uz mam prezrete aj serie co este na slovensku neboli a nemozem sa dockat premiery dalsej co bude v septembri len dufam ze nebudem akurat vtedy rodit 😀 😀 😀
pink_lady mozno ze keby vtedy rodis tak daju pred teba tv a mozno budes mat tym lahsi porod 😀 😀 😀
tiez som rozmyslala ze si vypytam potom telku na salu 😀 😀 😀
pink_lady ved to je normalne 😀 😀
brrrr neeee ciste vymyvanie mozgov 😀 😀 😀
podľa mňa to nie je také hrozné ako píšete, aspoň 2 hodky pri Tv a človek si myslí, aké to všetko môže byť dokonalé 😉 , no realita je bohužiaľ o inom...
House je fajn, tiež si ho rada pozriem, takisto mám rada komédie, ale asi vedú krimi a akčné...
No tak ma napadlo, že tie romantické som pozerávala v období, keď som mala okolo 16 a nikto ma nechcel 😀 😀 😀 a predstavovala som si, že aj ja tak raz dopadnem, no a dopadla som, mám skvelého muža, ktorého milujem, len potom vo filme už človek ďalej nedovidí, že čo sa stane a aká je realita, že to nie je len o tom zaľúbiť sa a koniec, ale aj o starostiach...
mne prídu všetky ako jeden 😅 ale proti gustu.... každá sledujeme rada niečo iné 🙂