Priateľ v znamení vodnára

savoya
29. máj 2015

Rada by som sa chcela zverit s jednou dilemou.Zalubil sa do mna jeden muz ,ale ja sa v nom vobec nevyznam.Je tak zvlastny.Aj sme si dlhsiu dobu pisali,ale teraz su to uz dva tyzdne,co mi neodpisal,pritom on je do mna zalubeny,ja nie.Mali sme dohodnuty aj neaky kseftik,ale nebudem mu zase pisat,nie som ziadna zufalka.Dozvedela som sa,ze muzi vodnar ist v laske nevyspytatelni a komplikovani.Na neho to dost sedi.Mate podobne skusenosti?Preco sa mi uz neozyva?

17alexis
29. máj 2015

@savoya veríš na znamenia? Podľa mňa sú vodnári veľmi inteligentní ľudia, aspoň chlapi určite...ale inak ti poradiť neviem.

savoya
autor
29. máj 2015

@17alexis
On je nadpriemerne inteligentny a niekedy sa chova dost introvertne.

dollyzv
29. máj 2015

mala som jedneho vodnara a teraz mam druheho vodnara...uplne ale fakt uplne opacne povahy, spravanie( prvy vodnar - ex) bol najradsej stredobodom pozornosti, jeho sen bol vzdy vystriedat azda vsetky zeny na svete, sikovny bol aj je, to sa musi uznat, ale este vtedy na vztah ee..teraz by mozno nieco z neho bolo aj vo ztahu, i ked vedel velmi pekne prekvapit a vedel byt aj velky romantik(ale len ked chcel), , bola s nim sranda, velmi sme si rozumeli a doteraz dobre vychadzame, lenze viacej miloval svoju slobodu nez mna( doteraz to lutuje, ze by sa spraval inak :D ). druhy vodnar ( moj buduci manzel) s ktorym mame aj vlastny byt ( spominam to na margo toho ze viem ako sa chova vo vsetkych situaciach), je presny opak...nenavidi ked je stredobodom pozornosti, rad splynie s davom, miluje prirodu, stromceky, je kludnej povahy a je aj dost citlivy, rad riesi problemy kdezto ex od nich utekal na mile daleko...vsetc muzi su tak komplikovani ze su az jednoduchi 😅 podla mna to neni len o znameni ale celkovej povahe cloveka, vychove, genoch, to co videl doma....je to tak 50 / 50 ako vo vsetkom 🙂 skus si pozret este cinsky ak vies datum narodenia, ten sedi skor..( len na mojho buduceho mm) zase nie :D

skoupilka1
30. máj 2015

ja mám manžela vodnára. Súhlasím s dollyzv. Podľa mňa to tiež nie je iba o znamení... Pre MM je rodina(teda ja a naše 2 deti) posvätné. Urobí pre nás všetko na svete. Vždy to tak bolo. Aj keď sme sa dali dokopy my dvaja. Všetci išli bokom, pretože jeho frajerka (ja) bola vždy TOP v jeho rebríčku. Samozrejme má svoje muchy. Je až prehnane úprimný a keď ho niekto nase.ie tak teda to stojí za to. Myslím, že nie je moc obĺúbený v kolektíve, pretože čo na srdci to na jazyku..... a vôbec ho netrápi, či niekoho svojimi slovami zraní alebo urazí. Nikoho si nepripúšťa k telu. Jeho život som ja a deti - jeho krv. Ale nemenila by som za nič na svete. Viem ako na neho a vždy je po mojom a ani o tom nevie 😠 Máme sa perfektne, maká pre nás ako blázon len aby mali deti všetko na svete 😵

mamulka211
30. máj 2015

moj zazitok s muzom vodnarom: fantasmagoria, najvacsi klamar akeho som kedy stretla, nikdy som nevedela co je pravda co loz, jeho klamstva mali az nadych schyzofrenie, lebo to vyzeralo, ze on tomu aj veri, co klame...odniesol veci do zalozne a doma dve hodiny prehladaval byt, ze kde to len odlozil, ked som sa ho spytala, kde to je...praca...chodil do nej, ked mal dobru naladu, stacilo, ze ju mal zlu, dokazal tresnut so vsetkym a odist uprostred pracovnej doby, poslat majstrovu do pii..., bol aj romantik, aj obetavy, aj vsetko, ale tiez, kamarati na prvom mieste, alkohol denno denne, dodrzat slovo-nikdy nehrozilo. Vodnari su podla mna velmi labilne osobnosti. Oni aj dokazu byt bozski, ale dokazu byt aj uplne nezlucitelni s partnerskym spoluzitim a ten tvoj ti toto prave dokazuje. ziadna spolahlivost, ziadna istota, chce, ozve sa nechce..neozve sa. Potom sa naraz ozve, akoby sa nechumelilo, ze nemal net, stratil telefon, alebo ho uniesli ufoni, tak sa nemohol ozvat :D.

jadelka
30. máj 2015

A nevolá sa náhodou Tomáš? ☹

savoya
autor
30. máj 2015

@dollyzv
To tiez na jeho sedi,že je dost uprimny a niekedy mu chyba diplomacia.A práve to bol dovod aj našich nedorozumeni,lebo hádam keď ma pozná dokopy len štyri dni mal by sa chovať zdržanlivejšie .Tiez som si všimla že je trocha lakomý a od žien sa nedá len tak využívať .Sice má pozval do reštaurácie a uvaril mi jedlo a raňajky u neho,ale že by bol extra štedrý to teda nie.Asi ako podnikateľ si musí svoje peniaze tažko zarobiť.A je to vlastne jeho vec.