Ahojte,
s priateľom sme spolu rok. Približne pred mesiacom ku mne začal byť akýsi chladný. Snažila som sa to s ním riešiť, ale on odpovedal len tak aby sa nepovedalo, ako keby mu to bolo úplne jedno. Vadí mu, že ja som skôr taký “domased” a on športový typ a on bez toho nedokáže žiť. Ešte nedávno ma stále len objímal, potreboval byť v mojej blízkosti a ja som z neho cítila tú lásku, no teraz z neho necítim už nič. Musím sa mu vnucovať, aby sa ma vôbec dotkol. Ani jeho pohľady už nie sú take ako kedysi.. Presli sme si za ten mesiac 1 rozchodom, pri ktorom tvrdil, že ma už nelubi. Mojou snahou sa to podarilo zachrániť a priznal, že to čo povedal nie je pravda. Potom sa to zas na pár dní zlepšilo, každý deň za mnou chodil a správal sa tak ako kedysi. No teraz to je zas tak ako na začiatku a bojím sa, že oňho prídem. Nemá záujem sa so mnou o danom probléme rozprávať a nechce nič riešiť. Mám pocit, že ma berie ako samozrejmosť, lebo vie, že ho neopustim aj keby sa dialo čokoľvek. Ako ho mám “prinútiť” nech sa opäť začne snažiť?
Ďakujem vopred za všetky odpovede.
Ja by som sa nikomu nevtierala. Ak už raz nemá záujem, nemáte spolu deti a majetky, tak nech si ide svojou cestou.
neopustíš ho,keby čokolvek?...keby ťa podviedol,zbil,neopustíš?...keby ťa nemiloval ,neopustíš?....čo je on jediný chlap na svete?....podarilo sa ti raz to celé "zachraniť" to chceš robiť donekonečna,vnucovať sa?....vygoogli si taký pojem ako ženská hrdosť....
Prečo ho chceš nútiť? Predpokladám, že ste obaja dospelí ľudia. Skôr seba donúť k tomu, aby si z neperspektívneho vzťahu odišla čím skôr. Ak ti niekto povie, že ťa neľúbi, potom ťa zase "ľúbi", potom zase možno, potom trochu, tak sa ti to zdá ako dobré riešenie v takomto vzťahu zotrvávať a venovať tomu energiu? Aké pohnútky k takémuto chovaniu tvoj partner má, to už pravdepodobne viete len vy dvaja (možno traja?). Lepšie ho ukončiť po roku bez záväzkov, ako po 10tich s tým, že treba riešiť i majetkové vysporiadanie a rozhádané 2 rodiny.
Podľa mňa tento vzťah je už ukončený.
Neviem co by ma donútilo byt s chlapom,co ma nechce?! Zas na jeho mieste nechapem,preco je vo vzťahu so zenou, ktorú uz asi nemiluje...zvyk,vyhody,status...obaja ste sebecki,nevyzreti...prepac ale tak to je... buď prva ty,ta rozumna,ta čo si seba váži,a ma v sebe samej hodnotu,hrdost, charakter, ukončí to, moja dobra rada.
Myslim, ze aj keby si ho donutila nejakou tu poskytnutou radou 😋 aby ta opat "lubil" a spraval sa ako kedysi, tak to nebudes citit rovnako. Teda ja by som nemohla. S vedomim, ze k tomu nedospel sam ale len robi a hovori co chcem pocut. Bolo by mi z toho este smutnejsie nez ti je teraz.
Hmmm... Podľa mňa už necíti to, čo by mal. Inak by sa snazil sám. Porozmýšľaj, či chceš, aby zostal s tebou a zariadil sa popri tom inak alebo sa toho "vzťahu" vzdas sama. Držím ti palce