Priateľ mi hovorí, že som tlstá

13. dec 2019

S priatelom sme uz dlho spolu no posledny rok mi vyprava,ze som tlsta,ze ked sme sa poznali,ze som bola chudunka. Ze mam velke brucho. Ja mam ale od strednej problemy s bruchom nemozem ho zhodit. Vkuse mi vyprava aby som tolko ,,nezrala" aby som nejedla sladke. Ja ale skoro vobec nejem iba vecer sa najem a dalsi den az vecer. Mam 159 cm a 74 kil ale som plnostihla. On mi stale toci,ze som rozkysnuta knedla. Aj cvicievam obcas ale iny chlapi sa za mnou obzeraju len on ma stale nejake komentare.
Aj rodina mi vravi,ze som tlsta.

marlent
13. dec 2019

Sak daj foto nech zhodnotime

modrykoniicek
13. dec 2019

😅😂😂😂 To jak spolu fungujete keď si nadávate do knedieľ.A on je model?

cawes
13. dec 2019

Zalezi na celkovom vzhlade. Lebo je rozdiel 74 kg tuku alebo svalov.
V kazdom pripade najest sa len vecer a potom az ma druhy den vecer je uplne ze zle. Mala by si jest skor opacne cize rano, obed, a vecer uz len zeleninu. Ono zalezi aj co zjes vecer. Lebo ak zjes pizzu, zapijes t colou tak tiez nic moc

777januska777
13. dec 2019

No podľa mňa máš dosť kíl k svojej váhe (teda ak je to hlavne tuk), to už je skoro obezita 🤔 a hlavne by si si mala uvedomiť to, že môžeš mať zdravotné problémy. Podľa mňa by si mala so svojou postavou niečo robiť, nie pre krásu alebo preto aby si sa páčila priateľovi, ale pre svoje zdravie.

sisa_s
13. dec 2019

To akoze jes raz denne iba vecer? Lebo ak ano, tak sa necudujem, ze nemozes zhodit...telo je nastavene tak, ze ak nema dostatok zivin, zacne si ukladat vsetko do zasoby, lebo nevie, kedy pride dalsie jedlo 🙂 takze jest mensie porcie, ale pravidelne a poslat priatela do ... Fakt by som nebola s takym chlapom, ktory by mi nadaval...

pininka1
13. dec 2019

Takého blbca by som poslala aj s tou knedľou niekam

danielahamar
13. dec 2019

No ja mam o niečo menej, ale cítim sa tak, ale od neho to nie je pekne, dá sa to povedať aj inak 😉

modrykoniicek
13. dec 2019

Ja neviem čo všetci riešia... Môj muž mal kedysi 103 kg.Dnes je športovec a aj keby pribral naspäť je to človek ktorého ľúbim.
A je mi jedno či pribral tu kus tam kus.

A dá sa to povedať aj inak.Aj ja som bola kysňa.A začala som cvičiť.Prejedla som sa k 65kg.
Ale nikdy mi môj chlap nepovedal, že som knedľa alebo niečo podobné.Dala som to dole s jeho pomocou.

prevenar
13. dec 2019

no vidis to ..a este ma aj pravdu . mas fakt poriadnu nadvahu . ked mu to vadi a ty so sebou nemienis nic robit v tomto smere, najdi si ineho partnera, ktoremu tvoja nadvaha nebude vadit , urobis sluzbu obom .

pribinak
13. dec 2019

Daj foto seba a aj foto krásavca nech tu vsetky odpadneme.
Boze, aj keby si bola tucna, ale to sa ako k tebe chová? Otras

jankabenji
13. dec 2019

Ja som 3 mesiace po pôrode, mám 166 cm a o niečo menej ako ty ,ale cítim sa ako hroch 😆🤭 ..Tak ak nemáš svaly,ktoré sú samozrejme ťažšie ako tuk, tak sme 2 hrochy 🤣

vulka
13. dec 2019

159 cm a 74kg? To je určite obezita aj keby si mala svaly. Zmeň stravovanie, zaraď pravidelný pohyb.

evkamotka
13. dec 2019

Najdi si takeho co ta bude na rukach nosit. Pre ktoreho budes princezna. Ze ta to naplna! Uf. Po prvej takejto hlaske by som sa uz neozvala. Br.

autor
13. dec 2019

Ja jem iba ovocie a zeleninu ale mam poruchu cukru musim doplnat predbezne cukor. Ja som to chcela aj riesit s lekarom ale vsetci mi hocoria je to ok

chocolatte1
13. dec 2019

Ako prepáč... aké áno pri výške 159 je 74 kg tučnota
Ja mám 160 a normálne vážim 47-49 kg
Niekedy netreba hľadať chybu v iných len sa pozrieť do zrkadla 😉

nika226
13. dec 2019

Tak mu povedz že si nájdeš iného ktorému sa budeš páčiť 😂

h2
13. dec 2019

Tvoj problém nie je v tom, či si, alebo nie si tlstá. Tvoj problém je v tom, ako sa stravuješ, ale hlavne v tom, čo to máš za debilného frajera. Veď to, že sa mu zdá, že si pribrala a že by bol rád, keby si schudla, sa dá aj inak povedať. Len tak mimochodom, koľko si vážila, keď ste sa spoznali? Neviem, či chodíš do školy, či do roboty, ale tipujem, že počas dňa niekde si bez priateľa. A večer ste spolu. Takže jediný krát do dňa, keď ješ, je to vtedy, keď Ťa on pri tom vidí. A keď nejdeš celý deň, tak asi večer toho nezješ málo.

nikibella
13. dec 2019

Ja som mala opačný problém. Keď som spoznala priateľa, mala som 55 kg. Stále mi nadával, že som chudá, že ho tlačím a pod. Mohla som zjesť čo som chcela a nikdy som nepribrala, až pokým som neotehotnela. Počas tehotenstva som pribrala 30kg, po pôrode mi ostalo 75. To som dlho nemohla zhodiť. Až po nejakých 4 rokoch som sa dostala na 67, čo mám aj teraz. Tento týždeň som zistila že som opäť tehotná. Tak dúfam že sa mi tie kg podarí zhodiť rýchlejšie. Nikdy mi ale nepovedal, že som tlstá alebo také niečo. Práve naopak, povie že konečne ma má za čo chytiť :D ak by nastala situácia, že by mi za to nadával, určite by som ho poslala do pr.... :D (p.s. mám tiež 159 cm)

tasticka59
13. dec 2019

Tak jest iba vecer to nie je uplne dobre, treba mat pekne pravidelnu stravu kazdy den, od ranajok az po veceru. Skus mozno trosku zmenit zivotospravu a uvidis, ze pocitis nejake zmeny, ak uz v nicom inom tak minimalne v tom ako sa citis. Dalej ak vies, ze mas nejaku poruchu spracovania cukrov tak isto treba s tym ist k lekarovi to nie ze ti niekto povie, ze je to ok tak kasles na to, treba to riesit. A potretie priatel sa k tebe podla mna nesprava pekne. Jasne, moze ti povedat, ze no tak trosku si pribrala alebo mas vacsie brusko ci s tym nieco nechces robit alebo ta trosku tahat v tom cviceni alebo co. Ale nadavat ti do tlstych knediel a takto hnusne ti znizovat sebavedomie, to podla mna clovek co ta ma rad nerobi

natalindaaaaa
13. dec 2019

@chocolatte1 to mame rovnake miery ☺️😁

montemotherone
13. dec 2019

BMI máš ozaj vysoké. Mala by si s tým niečo robiť. Ale kvôli sebe, kvôli zdraviu, nie kvôli tomu pakovi čo ti hovorí knedľa 🤨
Ono keď sa zle stravujeme, všetky máme "problémy s bruchom" 😉 Neviem koľko máš rokov. Ale ja mám 43, výšku 175 a váhu 69 a už začínam mať depku. Idem do veku keď sa na mňa začína všetko lepiť.
Ty si predpokladám mladá. Metabolizmus by mal frčať o stošeť. Tvoje stravovanie je zlé. To že málo žiješ, neznamená že nepriberieš. Niečo si o tom naštuduj. Jesť treba pravidelne a zdravé veci, dostatočne piť (vodu, nemyslí sa káva čaj a pod.) A hlavne sa hýbať! Viac chodiť ako sedieť, viac bežať ako chodiť. Neposedávať pri koláčiku,pri mobile... Úplne postačí ak začneš pol hodinou rýchlej chôdze denne, večer, alebo ráno. Neskôr môžeš bežať. 20- 30 minút stačí. Pri väčšej záťaži sa ti môže stať, že tuky sa budú držať viac ako by si chcela.

blumie
13. dec 2019

Vyzera, ze vlastne ty s tou svojiu vahou ani problem nemas, len priatel a rodina. A kedze neziadas radu ako schudnut, teda ja to v texte nevidim, tak staci vymenit partnera za jedneho z tych co sa za tebou otacaju. 😄

h_petra
13. dec 2019

Plnoštíhla 😁😁😁😁

dominikamacakova
13. dec 2019

Podľa BMI kalkulačky máš nadváhu, takže asi ti nikto nebude hovoriť že si chudá keď niesi 🙂 Teda pokiaľ nemáš telo samý sval a niesi vyšportovaná. Vtedy je váha vyššia.

dominikamacakova
13. dec 2019

A ešte dodám, že môj priateľ odkedy sme spolu začali bývať pribral 20kíl a hovorím mu stále že je tučko, že má veľké brucho a nech schudne. Chytám mu naschvál slaninu na bruchu a komentujem aké sú obrovské tie špeky, ale to neznamená, že ho nemilujem. Pred tým mal 80kg a teraz má 100kg. Len chcem nech sa uvedomí a začne aspoň s tým bruchom niečo robiť. Čo mu mám hovoriť že je chudý keď nieje? 😀

autor
13. dec 2019

Takto vyzeram teraz

lenka2710
13. dec 2019

A akože načo si s takým chlapom??? Keby mne povedal muž,že vyzeram ako knedľa, tak zbohom! A ak ťa chce tak motivovať k chudnutiu,tak je mimo
Ja som mala 49 kg,keď sme sa s mužom spoznali,mala som 18!
Teraz mám 165/63, ale už som po pôrode! Muž bol tiež chuducky chlapec, teraz už aspoň vyzerá ako chlap 😁 Nikdy sme jeden druhému nepovedali,vyzeráš tak alebo tak! Sme spolu 12 rokov,stále som pre neho krásna a on pre mňa príťažlivý
Ale mám kamaráta,ktorý vyhľadáva výlučne baculky, jemu sa chudé že vraj protivia,že sama kosť! Ešteže sa každému páči niečo iné, takže buď kopni frajera do zadku,alebo začni aspoň papat ako treba,nielen večer, prípadne choď k lekárovi, či nieje chyba niekde inde, nie pre neho ale pre seba

777januska777
13. dec 2019

To sa ťažko hodnotí akú máš postavu, keďže máš na sebe veci, ktoré zostihluju a ešte tak stojíš aby si nevyzerala nejaká tučná 🤔

sofistikovana123
13. dec 2019

Podla fotky neviem posudit, ako si na tom, lebo je fotena z boku, V poze, ktora zostihluje.
Pokial si so sebou spokojna, tak to neries. Priatel by ta mal mat rad, pokial ta spoznal s par kilami navyse. Avsak ak si pribrala za kratky cas viac kil, tak mozno mu to prekaza a neprides mu az tak atraktivna.
Ja nie som povrchna, ale ked moj partner pribral 20 kg, tiez som mu povedala, ze si myslim, ze to nie je v poriadku a bola by som rada, keby so sebou zacal nieco robit, nakolko ho mam rada, ale potrebujem aj fyzicky pritazlivost. Na atraktivite mu nepomohlo ani to, ze sa prejedal a nehybal sa a mne to vadilo.
Vela stastia.

777januska777
13. dec 2019

@dominikamacakova podobne aj ja robím a môj to isté mne robí a nemám pocit, žeby sme sa nemali nejako radi, len si povieme pravdu do očí a nebudeme si klamať pre istotu aby sa ten druhý náhodou neurazil. Ja nemám problém prijať kritiku od môjho manžela veď predsa sama sa vidím v zrkadle a to isté on odomňa. Ale ako tak pozerám patríme asi medzi menšinu neprecitlivených na svoj vzhľad 😀