Ahojte ženy 😀
Zaujíma ma ako ste sa spoznali zo svojim priateľom /manželom tunisanom
Za akých okolností ?
Ako dlho ste spolu ?
Kde žijete spolu...atď.
Skúsenosti .
Ďakujem za postrehy a pridelenie sa o skúsenosti .
@nikolafiguli
Nie som rasistka.
Napriem tomu ti radim-zbav sa ho.ruky prec od takehoto vztahu.to je uplne ina kultura ine zmyslanie...
Viem co hovorim.ono to je vsetko pekne kym neprides do realz a kym nepridu aj deti...potom nsdtava prebudenie do tvrdej reality....
Počúvajte prestaňte všetci vypravat ohľadom tunisanom ani ich nepoznáte neznamenal si bola na dovolenku tam na 14 dni tak už vieš všetko a poznáš každému počúvajte ma to ma sere keď niekto výprava o slovaci keď ich nepozná tiež ma vytáča že o tunisanom dávať ich do jedného vreca Arabom Arabom kokos uvedomte nie sme rovnaký všetci každý sme iný aj slovaci sú chybne tá podvádza jej muž s iným a iná na podobne to nevadí aj zbije tu je na Sk nehovirte rasisticky veci ak nepoznáš tak sa nechaj sa poradiť prosim .
Po prvé ak chce ten Tunisan žiť s tebou tu na Slovensku a bude musieť sa zvinknut na slovenský kultúra a rešpektovať ľudí tu lebo Slovensku je upelne iná kultúra ako iný krajne Eu.
Ak by mohol ona zapezpečiť svadba to ak by Steva chceli brat po druhé musí ona platiť svadba to je na úrad za 20 minút ale všetko čo sa týka svadba a jeho kamosi požívať a jeho rodina to je na vás finančne len nebuď blbá aby si neplatila ty všetko aj on je chlap tiež ,a musí sa o teba postarať to iste ty ho nebudeš živiť na Sk aj on sa musí makať ako mi .( som Tunisan ale už som Slovák )😊A som hrdý za to že som na Sk zijem tu .
Dobre ideme dal
Ak by on bol schopní sa bezpečia všetko čo sa týka víza ! To je v Egypt konzulát v tuniské nie je tak sa musí požiadať víza do Egypta a platiť letenku rezervovať hotel a platenie víza v Egypt to všetko stoj peniaze
Čo sa týka po sobáš tak sa musí ísť superlegalizcie v minister zahraničné veci v tunis centrum musí byt čisté na výpis registre trestov v tunise pas platené minimálne 3 roky
Čo sa týka letenky na Slovensku mi nemáme let z Tunisu do Sk len do Vieden priami let lebo z SK do Tunis len cez leto dovolenky letia priamo z Bratislavy alebo z iný letiska na Sk
Letenka stoj okolo 700€ dokopy všetko stoj 3000€ ak by mal na to tak ok .ver aj prever
Po tertej : ak by on by začal nie chcem byt z mamu a pot budeme tu žiť predaj svoj dom alebo byt na Slovensku a príd do Tunisu žiť to nie zabudni ja ty poviem nesúhlas stym lebo môže ty oderbat o všetko ty poviem teraz pravdu sú taký muži
Ak by začal vieš baby ale môžeme aj tu žiť krásne živiť aj otvoríme mali obchod alebo stánok ser na neho rovno nie mu hovor na dovolenka ok ale žiť tam je to ťažké ty nechá pre jeho matka doma a on ide sám vonku ako kolesa na kto prezutie po každé nechaj na nehu rozhodnutie
Slovenský jazyk treba sa naučiť aby mihol žiť medzi slovaci lebo to je iný svet tu sa bude kukať na iný baby lebo slovenský ženy sú najkrajšie ženy ako keď som videl bez klamstvo všetko teraz píšem sám bez prekladanie do googlu len aby ste vedeli nie som Ľudovít Štúr ani Bernolák tak sorey za mi slovenčina
Skratka nebuď hlúpa a musíš ty naverhnut aký by nesúhlasil ser na ňom a chod dal to je moj názor
Ale sa poraď len z Tunisan čo tu žije na Sk ale ostatní nepíšte kokotiny neznamenal že mali ste vzťah a bol na piču tak každý musí mať tak státie dávaj pozor otvor oči a ako chceš vám poradím tu bez peniaze zadarmo pomáham ľudí a ohľadom úveru to je tvoj vec čo budeš ty chcieť spraviť nič nebi nutne ak by chcel tá nútiť tak ser. Na to musíš sa sama cítiť pekní večer vám všetky prajem a ospravedlenujem za vyrazí 😊
@nikolafiguli ale to nie je známosť z letnej dovolenky?moja kolegyňa má Tunisana a dalsia Egyptana,ale obidve sa s nimi spoznali na SK, lebo tu študovali a boli tu už viac rokov.Obidve sú vydaté dlho jeden je kresťan.
Ahoj, pozri si podobné už existujúce diskusie. Možno Ti pomôžu
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/vztah-s-arabom-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/partner-z-inej-kultury-katolicka-a-moslim-2/