Priateľ komunikuje so staešími ženami. Je to normálne?

camerka
18. apr 2010

Chcela by som sa vas spytat na nazor. Zistila som, ze moj priatel, ma 23 a na istom nemenovanom zoznamovacom chate kontaktuje zeny cez 40 rokov, s detmi, kadejake aj pri tele s tym, ze si s nimi chce pisat o duchovnych veciach, ze ma pocit, ze ho maju co naucit ...neviem, aky na to mate nazor. Pise si s nimi o roznych veciach, tvari sa duchovne, pise o knihach, rozobera zhovaranie sa s hmyzom, ako miluje svet a tak a tie zenske, vacsinou nejako opustene, s postihnutymi detmi a tak, su z neho paf, ostala som v soku. Povedal mi, ze len chce spoznavat ludi a ziskavat duchovne bohatstvo...je to normalne u muza v jeho veku?

lilly21
18. apr 2010

podla mna nie

filipal
18. apr 2010

su taki cudaci..... 😒 mozno ho pritahuju zrelsie zeny.
inac neinklinuje k ezoterike, alebo niecomu podobnemu?
alebo mozno zistis, ze sa chce aj eroticky "vzdelat". niektori taki mladi muzi vyslovene vyhladavaju starsie zeny, aby sa priucili....
no neviem, v kazdom pripade je to zvlastne...
a ako si to zistila? nahodou? alebo sa ti aj zveril?

nalepki
18. apr 2010

No k ezoterike inklinuje, medituje a tak, je podivny a zistila som to tak, ze mi o tom hovoril, aj som si to sama precitala a nechapala som, ze si pise so 41 rocnou zenou co ma 3 deti a este k tomu postihnute ci co, potom kontaktoval inu 46 rocnu asi 130 kilovu, ze podla oci vidim, ze by si ma mohla nieco naucit z oblasti duchovna....ale kontaktuje aj mlade, ale vsetko vacsinou okolo 27, 30, 40

milocka29
18. apr 2010

preco vystupujes ako camerka aj nalepki? Je to divne ze v priebehu pol hodiny menis login.

filipal
19. apr 2010

Camerka a Nalepki, vy ste ta ista osoba? 😨

camerka
autor
19. apr 2010

Ja nie som ziaden nalepki, ci ziadna nalepki, nechapem, preco tu, na tomto fore stale niekto niekoho upodozrieva z toho, ze sa skryva pod viacerymi nickmi. Polozila som otazku, tak laskavo odpovedajte k veci, nie som nikto iny, som len camerka. Dakujem za pochopenie 😠

camerka
autor
19. apr 2010

A milocka pre teba: skor, ako niekoho priamo obvinis, musis mat dokazy, keby som ti ja povedala, ze nevystupuj tu ako milocka, aj ako neviem kto, asi by ta to nastvalo, neplet si pojmy a dojmy, neznasam takych ludi, filipal sa aspon opytala, ty hned utocis, asi sama tu mas aspon 5 nickov, najviac totiz to vyskakuju prave take typy 😠

filipal
19. apr 2010

Camerka, neurazaj sa, naozaj to tak vyznelo. ty si v tom nevinne, ale Nalepki odpovedala, akokeby za teba.... 😒
vobec neuviedla (alebo je to muz?) ze sa jedna uz o iny pripad....
mne to tiez nebolo jasne, preto som sa pytala....

ale k tvojej otazke: prejavuje sa tvoj partner podobne aj v inych oblastiach, ci len v tom vztahu k starsim zenam?
viac by som sa vedela vyjadrit, keby si odpovedala na moje otazky z prveho prispevku.

emanka
19. apr 2010

Akože nechcem byť drzá, ale podľa mňa camerka a nalepki je tá istá osoba 😎 Nalepki odpovedal presne na otázky, čo mu položila filipal, camerka písala, že si jej priateľ píše aj so ženami pri tele a nalepki písal o 130 kg žene, nejak veľa náhod, nie?
A nalepki má v pase, že je muž a píše v ženskom rode 😀 😝

jonatanka
19. apr 2010

nalepki - Včera o 21:

No k ezoterike inklinuje, medituje a tak, je podivny a zistila som to tak, ze mi o tom hovoril, aj som si to sama precitala a nechapala som, ze si pise so 41 rocnou zenou co ma 3 deti a este k tomu postihnute ci co, potom kontaktoval inu 46 rocnu asi 130 kilovu, ze podla oci vidim, ze by si ma mohla nieco naucit z oblasti duchovna....ale kontaktuje aj mlade, ale vsetko vacsinou okolo 27, 30, 40
a toto bola camerka

camerka
pas užívateľa

Registrovala sa 5. marca 2010 na modrykonik.sk. Pridala 16 príspevkov.

camerka - Včera o 20:40
Fotoblog - Pošli IP

Chcela by som sa vas spytat na nazor. Zistila som, ze moj priatel, ma 23 a na istom nemenovanom zoznamovacom chate kontaktuje zeny cez 40 rokov, s detmi, kadejake aj pri tele s tym, ze si s nimi chce pisat o duchovnych veciach, ze ma pocit, ze ho maju co naucit ...neviem, aky na to mate nazor. Pise si s nimi o roznych veciach, tvari sa duchovne, pise o knihach, rozobera zhovaranie sa s hmyzom, ako miluje svet a tak a tie zenske, vacsinou nejako opustene, s postihnutymi detmi a tak, su z neho paf, ostala som v soku. Povedal mi, ze len chce spoznavat ludi a ziskavat duchovne bohatstvo...je to normalne u muza v jeho veku?
podla mna je to jedna a ta ista osoba, sorry baby iba si zas raz niekto robi svandu, asi sa velmi nudi

zuzka1.
19. apr 2010

camerka darmo sa obhajujes, myslim, ze ty si tá , ktora by si nemala pliest dojmy a pojmy. Ked uz sa ides zapajat pod dvoma nicky a nasledne sa obhajovat, ze to ty nie, tak si daj aspon pozor nech to nie je take jasne hned. Takych co tu isli tahat za nos bolo uz habadej.

alca85
19. apr 2010

veru zakladateľka je dobrý podivin... 😀

camerka
autor
19. apr 2010

Jizis baby, sorry, ja som fakt pako, ja som nepochopila o com to pisete,az teraz som si to vsetko znova precitala a zistila som, ze vlastne ked som dopisala temu, odisla som na chvilu do kuchyne a prihlasil sa sem moj syn, ktory tu meni nalepky z cokoladiek, ja som si nevsimla, ze ma odhlasil z mojho nicku a prihlasil sa na svoj, a ja som odpisala lilly uz z jeho nicku, vobec som si to nevsimla, az teraz 😀 , velmi sa ospravedlnujem, lebo fakt tu nie som viacerymi nickmi 😝 , ja fakt stale nieco dovrzgam...este raz sorry, uz si budem davat bacha 🙄

mamutka
19. apr 2010

camerka, syn pise nalepky ako nalepki? 😀 ale potom si asi od priatela tiez starsia, ked ona ma 23 a tvoj syn uz je zbehly v PC.
mne by sa nepacilo uz to, ze priatel by stale potreboval klabosit s inymi, moj je tiez mladsi odomna, ale co ja viem, tak ani nema casu aby zhanal nejake skolenia od inych starsich zien po nete 😅 je kazdopadne divny ten tvoj.....prednostne by sa mal o zivote a hmyze bavit s tebou, ked nie, tak so svojimi kamosmi, a nie umelo vyhladavat akoze vztahy zalozene na porozumeni cez net....

camerka
autor
19. apr 2010

Proste bez toho, aby som si vsimla, ci tu som prihlasena ja, alebo on som jednoducho len klikla na pridaj odpoved, on mi nepovedal, ze medzitym ma stihol odhlasit a nahlasit seba a ja som si nevsimla, ze mi odpoved pridala pod inym nickom. No sama sa tu zo seba rehocem, lebo fakt sa mi to este nestalo, asi si musime kupit dva pocitace 😀 😀 😀 😀 😀 😀

camerka
autor
19. apr 2010

To nie je len znamy, navstevujeme sa ako rodiny a viem, ze je na istych strankach, tak som na to raz narazila a ma to prekvapilo, len preto som sa pytala

diddi
19. apr 2010

Camerka, ty mas syna?

camerka pas užívateľa
Registrovala sa 5. marca 2010 na modrykonik.sk. Pridala 17 príspevkov.
camerka - 5. mar o 12:07 Fotoblog - Pošli IP

Som rozvedena zena s dcerkou. Pred casom som si na internete zacala pisat s mladym muzom a vytvoril sa medzi nami krasny vztah. Problem bol v tom, ze on nevedel , ze mam dieta a ja som sa mu to bala povedat. Najprv som to nepokladala za dolezite, pretoze je odo mna o 9 rokov mladsi, potom, ked sa vztah prehlbil som sa bala, ze ho tym stratim. Dohodli sme sa na prvom stretnuti, na ktorom sa ukazalo, ze skutocne sa neskutocne pritahujeme a zazili sme krasne chvile. Druhe stretnutie bolo rovnako krasne, ale po nom som uz nedokzala dalej zamlcovat skutocnost s dietatom, tak som mu to povedala. Uplne ho to polozilo, necakal to, zrutil sa mu ideal. Vzdy tvrdil, ze zatial chce uplne nezavazny, slobodny vztah, ziadna rodina a tak, s cim som suhlasila. po mojeom priznani ho to vsetko uplne zmohlo. Najprv sa mi jeden den neozval, potom zacal pisat, ze je z toho uplne vedla, ze to nedokaze stravit, ze cast jeho bytosti ma miluje, cast to nechce pripustit, lebo mi uz neveri. Ze nevie co citi, co chce, ze uz nevie nic. Povedala som mu, ze to chapem, ze nanho netlacim, nech sa rozhodne sam...stale sme v kontakte, piseme si, ale stale denne je to o tom istom, ze to je prenho sok, ze nevie, co chce, ze nevie ako dalej, ze som odrazu uplne ina zena prenho. Pytala som sa ho, ci sa chce stretnut, povedal, ze nevie. Ja som povedala, ze ja by som to chcela, on akoby cakal, ze ho do toho dokopem,nakoniec suhlsil, ze si to premysli, neviem, ci ma zmysel dalej to tahat, citim sa velmi zle, moju dcerku casto spomina, krasne ju oslovuje a pyta sa na nu, dava ju pozdravovat, no akoby neviem, cakal odo mn, ze spravim zazrak a vratim to spat vsetko, tu dobu, ked ma mal za slobodnu...neviem, ci mam vzath ukoncit, alebo nie.

mamutka
19. apr 2010

camerka ma asi este jedneho dobreho znameho - pana Alzheimera....

diddi
19. apr 2010

no cele mi je to divne 😨

mamutka 😀 ..zeby zabudla, ze ma syna 😨 😀 😠

mamutka
19. apr 2010

nie nie, teraz prave zabudla ze ma dceru 😀 😀
mozno zabudla aj na to ze ma manzela....

bejbypd
19. apr 2010

jezis camerka no ty tu zo seba robis 😀

majka35
19. apr 2010

ci pána beka 😀 😀 😀 už som sa dávno tak nepobavila 😀 😀 😀

filipal
19. apr 2010

no teda!!! ja uz neviem, co si mam o tom mysliet! 😝 😀 je vobec zaujem o moje rady??? 😅 😅 😅 😅 😅

diddi
19. apr 2010

a kdeze mame podivina,aby nam to cele vysvetlil/la???.....asi by som uz aj tak neverila

lindda
19. apr 2010

Konecne sa bavim po dlhej dobe 🙂 ze kto je podivid 😀

latvia
19. apr 2010

😀 😀 😀 jaaaaaj, clovek sa tu teda nasmeje 😝
filipal, ja si tvoje rady stale rada precitam 😉 kludne piiiiis, mozno treba camerke poradit ako sa vymotat zo schizy 😝 sice, na to by uz asi bolo treba tabletky 🙂

majkaa76
19. apr 2010

😉 jeej ake mile 😉

filipal
19. apr 2010

Latvia, dik 😉
ale nechcem niekoho urazit....vyzera to aj na nejaku diagnozu, ale aj na to, ze si z nas niekto striela...
moze to byt aj cele nejake velke nedorozumenie....no neviem?????? 😝 😝 😝

ale, fakt kocky, aspon sme sa pobavili! 😀 😀 😀

diddi
19. apr 2010

mna stve,ze sa stale najdu taketo bytosti,co maju potrebu vymyslat si,klamat....urcite to tu cita,nezapoji sa,neobhaji - vlastne nie je co....pretoze plati jedna zasada: kto chce klamat,musi si pamatat,co kde potaral!!!.....a ta drzost,co pisala vyssie milocke...no nonsence!

latvia
19. apr 2010

nuz, niektori ludia sa zrejme nudia...