Môj priateľ včera dostal darček od kamošky... nikomu inému nedala z partie darček len jemu a to ešte aj oblečenie a nejaké blbosti... nie je to divné ? On jej nikdy žiadny darček nedal a ani tento nečakal..
@luna201266 no chcela ho potesit lebo je zalubena ale on v tom moze byt nevinne treba sa ho v dobrom opytat ci to registruje a ci nahodou nema rovnake city aj on k nej. Bezne sa to takto nerobi. Bud si davame v partii vsetci a vtedy je to OK ale takto specialne niekomu dat tak to je na zamyslenie aky je dovod ci laska, vdacnost za nejaku pomoc, ospravedlnenie, alebo snaha sa zalíškať aby sa mu zapacila a prebrala ti ho.
@luna201266 to koľko máte vy dvaja rokov?
@luna201266 ako zareagoval?
Aj moj muz od kolegyne dostal mikulaske sladkosti ako jediny, mi ich dal a zjedla som ich😄 a teda vie, ze je zenaty... Som odkazala, ze moze aj nabuduce a namiesto kindercokolady after eight, ze to mi chuti viac... No neberem ju ako konkurenciu...
A tak aj tak by som napisala, ze je este obre, ze on jej neal ziany darcek. Aj si sa ho na to pytala, ze co to malo byt?
@katpox sladkosti by boli fajn ale to že to bolo oblečenie mi prišlo divné :D
@beabelisova jasné, rozprávali sme sa o tom 🙂 on sa jej na to pýtal a ona že ho chcela len potešiť :D ...poďakoval a neriešil to už ďalej :D. Tak to asi nebudem riešiť ani ja :D len mi to prišlo zvláštne :D
tak pokial to neriesil dalej neries ani ty. fakt pokial nevyzeral vyslovne naseny, tak si myslim, ze to bude len iniciativa z jej strany
@luna201266 neviem, ja by som to oblečenie neprijala. To sme si nekupovali ani v prvých mesiacoch vzťahu, skôr nejaké somariny - pero, parfém, šálku, vstupenky na koncert....Možno by bolo bývalo fajn je dať najavo, že sú a budú LEN kamaráti. Tie blbosti by som si zobrala a povedala, že ďakujem, ale my si predsa darčeky nekupujeme a bol by rád, keby to na tej úrovni zostalo, ale oblečenie neprijme. Keď to neriešil, možno si ona myslí, že ako u neho stúpla a že môže v niečo dúfať, baby sú domýšľavé.