Nájde sa tu zopár žien ktoré sa tiež cítia sami a radi by zdieľali radosti, starosti?
Najst si muza a mat hned rodinu nie je velmi mudre...treba sa najprv spoznat...este si mlada, mas len 25, uzivaj si kym sa da...ked sa chces zamestnat, rozposielaj zivotopisy.zamestnaj sa napr aj v obchode, aspon budes medzi ludmi...si mlada, mozes do prace aj cestovat ( nemyslim 100km, ale napr ja cestujem za pracou 50km)...to by si mohla mat ako prvy krok...budes zarabat a nikdy nevies koho spoznas...
@juli779 ale to je tvoj pohlad na svet vies. Ja mám na to skôr iný názor, to čo vyžaruješ tak to si do života aj pritiahnes. Neviem síce aké más zdravotné problémy, ale ked sa poriadne zamyslis určite na sebe najdes niečo pozitívne, nejakú vlastnosť ktorú máš na seba rada alebo dovod preco si sama seba vážiš. Začni od seba a uvidis, ze aj reakcia okolia sa bude pomalicky menit 🙂
@juli779 ozvi sa cez spravy 😉
Zoznamim ťa? Mam jedného slobodného 30 ročného kamaráta čo je hotový že je sám a tiež chce rodinu ale boji sa ze uz nestíha nikoho normálneho nájsť
@viki128 ešte jej chceš pomôcť... a nakoniec sa slečna oduje. No vieeš čo, čo si to dovoluješ 😀 jaaaaaaaaaj, tu si človek tak dobre popije kávu keď toto číta 😀
Kľudne napíš správu ☺️
Napiš niečo o sebe...