no chapete dievčence?lebo ja ne..to sa može stat len mne že pri stahovani nestratim hocico ale ešte aj jednu krasnu drahu vysoku čižmu :( som z toho uplne zufalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide ma šlak trafit kks poraziiiiiiiii ma ozaaaaaaaaaj..........nič nemam ako chcem mat v ničom sa mi nedari no hruuuuuza
chúda súcitím stebou
😲 😲 😲 😲 😲 akurát moja najdrahšia polovička konštatovala že strata jednej čižmy nasere človeka teda viac akokeby si stratila obe 😀 😀 😀 😀 😀
miskax2 no sorry že som zakladala diskusiu nevyznam sa v tom tak jako ty🙂 este som nikdy nepisala viš asi to bude tymsorry že vobec teba som tym obtažovala nemaš reagovat:(
slavka034 ved keby solm obe vytratila tak ozaj v poho mozno by som si to ani v tych mojich botach nevsimla ale takto ma to strasne nasralooooooooooooo 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 no tak to ti do tej jednej cizmy mikulas asi nic neprinesie 😀 😀 😀 😀
zamknut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 na farmu s tebou 😀 😀 😀
@andreapik 😀 😀 😀 😀 😀 zaujimava tema, nevedno ci by si zalozila aj taku stratila som nohavicky, ponozku alebo nech boh chrani pri stahovani som stratila manzela :D
danielitka26 tak taku by som nezaložila a moja uz som sa ospravedlnila ze som nevedela ako to dat ale daj navažaj sa aj nadalej🙂 teši ma peknu nedelu🙂
ako sa to da zmazat?myslim cela ta tema?
@andreapik hore pri teme je vykricnik, klikni nan a daj iny dôvod a tam napis, ze ziadas o zmazanie temy..alebo napis priamo adminom, klikni hore na obalku, do okienka komu napis nick admina / martinjasen, danu, admin ../ a napis, ze ziadas temu *Pri sťahovaní som stratila čižmu * zamknut / zmazat
jej dakujeeeeeeeeem si zlataaaa 😉
@andreapik no podle me moze nekdo najit a pak uvidi tuto temu a vrati 😀 takze nemusi to byt uplne od veci...
czechzuzanaba no neviem to by musela byt naozaj nahoda aby este ta dotyčna osobka bola tu na MK 😀 uz som napisala adminovi nech zrusi temu aby to nahodou mamicky nerozčulovalo 😅
Diskusiu zamykam na ziadost zakladatelky
nepotesi...ale tak skus ist po tej istej trase ako ste isli...mozno sa najde...drzim palce 🙂