Pri sťahovaní som stratila čižmu

andreapik
24. nov 2012

no chapete dievčence?lebo ja ne..to sa može stat len mne že pri stahovani nestratim hocico ale ešte aj jednu krasnu drahu vysoku čižmu :( som z toho uplne zufalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide ma šlak trafit kks poraziiiiiiiii ma ozaaaaaaaaaj..........nič nemam ako chcem mat v ničom sa mi nedari no hruuuuuza

mata1001
24. nov 2012

nepotesi...ale tak skus ist po tej istej trase ako ste isli...mozno sa najde...drzim palce 🙂

miskax2
24. nov 2012

@andreapik fakt dovod na to aby si zakladala diskusiu 😀 napis si to do fotoblogu 😀

gubcikova
24. nov 2012

chúda súcitím stebou

slavka034
24. nov 2012

😲 😲 😲 😲 😲 akurát moja najdrahšia polovička konštatovala že strata jednej čižmy nasere človeka teda viac akokeby si stratila obe 😀 😀 😀 😀 😀

andreapik
autor
24. nov 2012

miskax2 no sorry že som zakladala diskusiu nevyznam sa v tom tak jako ty🙂 este som nikdy nepisala viš asi to bude tymsorry že vobec teba som tym obtažovala nemaš reagovat:(
slavka034 ved keby solm obe vytratila tak ozaj v poho mozno by som si to ani v tych mojich botach nevsimla ale takto ma to strasne nasralooooooooooooo 😀 😀 😀

ewwe
24. nov 2012

😀 😀 😀 😀 no tak to ti do tej jednej cizmy mikulas asi nic neprinesie 😀 😀 😀 😀

lea641981
24. nov 2012

zamknut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 na farmu s tebou 😀 😀 😀

danielitka26
25. nov 2012

@andreapik 😀 😀 😀 😀 😀 zaujimava tema, nevedno ci by si zalozila aj taku stratila som nohavicky, ponozku alebo nech boh chrani pri stahovani som stratila manzela :D

stardust
25. nov 2012

@andreapik dovod pre manzela, kupit nove cizmy 😀

andreapik
autor
25. nov 2012

danielitka26 tak taku by som nezaložila a moja uz som sa ospravedlnila ze som nevedela ako to dat ale daj navažaj sa aj nadalej🙂 teši ma peknu nedelu🙂

andreapik
autor
25. nov 2012

ako sa to da zmazat?myslim cela ta tema?

traktor
25. nov 2012

@andreapik hore pri teme je vykricnik, klikni nan a daj iny dôvod a tam napis, ze ziadas o zmazanie temy..alebo napis priamo adminom, klikni hore na obalku, do okienka komu napis nick admina / martinjasen, danu, admin ../ a napis, ze ziadas temu *Pri sťahovaní som stratila čižmu * zamknut / zmazat

andreapik
autor
25. nov 2012

jej dakujeeeeeeeeem si zlataaaa 😉

czechzuzanaba
25. nov 2012

@andreapik no podle me moze nekdo najit a pak uvidi tuto temu a vrati 😀 takze nemusi to byt uplne od veci...

stardust
25. nov 2012

@andreapik daj sem este foto tej ovdovelej cizmy, aby si bol nalezca na istom, ze sa mu oplati vratit ti cizmicku spat 😉

andreapik
autor
25. nov 2012

czechzuzanaba no neviem to by musela byt naozaj nahoda aby este ta dotyčna osobka bola tu na MK 😀 uz som napisala adminovi nech zrusi temu aby to nahodou mamicky nerozčulovalo 😅

danu
25. nov 2012

Diskusiu zamykam na ziadost zakladatelky