Dnes sa mi stala veľmi nemila vec, pri nákupe so skenerom som zabudla nahodiť jednu vec. Kvôli hlupemu kupónu som to chcela nahodiť mimo môj veľký nákup a proste som sa pozabudla. V živote sa mi to nestalo. Zistil to až sbs keď sa ma na to spýtal. Takto zahanbena som v živote nebola. Vrátili sme sa, tovar som normálne zaplatila a odišla. Viem že už nikdy do toho reťazca nevstúpim, aj keď to možno bude vyzerať že som kradla pravidelne. Hanbím sa ako pes 😭 ani neviem prečo to sem vlastne píšem
Ale no. mne sa to stalo a nie raz. Nasackovala som si ovocie, zeleninu, zavesila na ruku. Zvysok zaplatila a toto som zistila az doma. Ani pocas cesty domov mi netuklo, ze mam nieco zavesene na ruke. Mandarinky, zemiaky, cibulu . 🙈 teraz chodim s detmi s kocikom. Ze za cas co nakupim, zjedia po dva rozky, to nic. Toto uz som si zvykla nahlasit nech mi doblokuje predavacka. Ale raz syn 2r si zobral do ruky farbu na vlasy co som dala do kosika. A hral sa s tym hral, az som na to pozabudla a nakoniec aj pipala 😅 sbs hned na mna, ze no pod dozadu, co si ukradla 😁 maly mal vo fusaku pri nohach 😱 hanba, ale sbs sa smial, ze on to pozna, aj on ma deti. Nerobil vedu, isla som zaplatit, a bolo dobre. Teraz mi stale hovori, ze sledujeeem ta 😂😂
Oooch, prosím Ťa! To sa môže stať každému. Vysvetlila si situáciu, tovar si zaplatila. Chápem, že sa cítiš zle, že Ťa to zahanbilo, že si bola za zlodejku. Ale nič hrozné sa nestalo. Počkaj pár týždňov, keď teda chceš, dovtedy na to každý zabudne. No a potom tam normálne nakupuj znova. Len už nekradni!!! (Žartujeeeem!) 😂
Mne sa raz stalo že pred obchodom my spadla kabelka, mala som tam v zaváraninovom pohári polievku, jasné že má my pohár rozbil 😀 tak som vošla do obchodu medzi regálmi som pozerala do kabelky, nakúpila som a pri pokladni ma zastavil SBS aby som mu otvorila kabelku, myslel si že som niečo kradla 😀
@monika185243 vzdy ked otvorili nejaky novy obchod, butik...vzdy nas bral sbs dozadu, lebo vraj sme velmi "okato" obzerali tovar 😃 a motali sa po predajni
@xiaomi_ mnew sa niečo podobné stalo pri tankovaní. Tankovali sme obaja naftu z jedného stojanu,platil som kartou,tak som sa ani npozrel na učtenku. Až ked som odchádzal,tak vybehli von,že som platil málo,lebo si spietli zákazníkov. Ja som tankoval plnu za 90€,vedla mna za nejakých 30€. Tiež som sa necítil komfortne,akoby som bol podvodník.
Ja som si v new yorkeri zobrala z police rifle, prevesila som si ich cez ruku, ze si ich pojdem vyskusat. Ale este som sa motala po predajni a pozerala som si aj ine veci, ani neviem nad cim som premyslala a ako si tak pokukujem po predajni zamyslena, tak som odchadzala aj s tymi prevesenymi riflami cez ruku von z predajne bez toho, aby som si tie gate isla vyskusat… prebrala som sa az ked som zacala pipat a dobehol ku mne pracovnik sbs a krical na mna 😀 ja som sa tak hanbila ako pes, snazila som sa mu vysvetlit situaciu a on ju pochopil a smial sa na mne… vbehla som spät a zaliezla som s riflami do kabinky a nechcela som od hanby vyjst.
@tosomja človek sa na tom časom zasmeje, ale v tej chvíli je to dosť trápne...ja si myslím že keby chceš naozaj niečo ukradnúť, tak to spravíš tak že si to ani nevšimnú...
Ja som z obchodu odišla s balíkom kociek pre deti. Zavesila som ich zboku na kočík a zabudla na ne pri pokladni. Nepípala som, nikto ma nezastavil. Zbadala som to pri zapínaní fusaku. Otočka naspäť, že ich idem zaplatiť, cez celé nákupné centrum. Reakcia predavačky bola, že načo som sa vracala. 🙈
...stane sa, zaplatila si, vypusti to... 🤷♀️
To sa stane hocikomu. Ja som bola zo sestrou na nákupoch a chcela kúpiť malému sandalky patrola. Nie práve najlacnejšie. Mala v ruke chodili sme pozerali a išli s obchodu von do ďalšieho až v poslednom obchode si všimla že vzala sandále ale nezaplatila ich. Vrátili sme sa do obchodu ospravedlnili sa a zaplatila ich. Môže sa to stať každému.
Ja som raz vyšla von s košíkom a pod ním som mala fóliu coly.. druhý krát v tom istom obchode sa mi stalo, že mi ostala v košíku nejaká čokoláda a nevšimla som si ju. Samozrejme oba razy som sa vrátila a zaplatila. S tou čokoládou som mala pri sebe malého synovca a keď som sa vrátila s čokoládou, že som si ju nevšimla v košíku a chcem ju zplatit, tak on na celý obchod, Ty si ju ukradla? 😂😂😂 No paráda..
Mne sa stalo, že som si skúšal tenisky v Tescu. Z jedných čo som vyskúšal sa mi na ponožky nalepil ten bezpečnostný pásik, čo samozrejme pri východe zapipal. Plný košík, manželka , dve malé deti. Prísny sbskár kontroloval všetko, bloček aj celý nákup. Najhoršie bolo keď okolo nás prechádzali známy a aj šéf. Najradšej by som vtedy zaliezol dakam a zostal tam do konca života. Cítil som ich pohľady na sebe. Nakoniec ma zaviedli do vedľajšej miestnosti prehľadali a našli ten pásik. Vtedy som si hovoril že tam už v živote nevkročím. Časom ten pocit vyprchala.
Stane sa 🙂 ale čo som ja vyparatila. Tehotná som mala brutálnu chuť na hrášok,z konzervy. S tým brušiskom som šla do obchodu, zobrala konzervu, zaplatila pri pokladni, odfunela naspäť domov.... A hrášok ostal v obchode na pulte za pokladňou 😩
Môj manžel raz v Tescu zobral so sebou aj skener. Proste v ruke, nikto mu nič nepovedal a ani nepípal 😂 Ale vrátil potom 😀
to niiiiič 🙂 spokojne pokračuj v nakupovaní. Keby si chcela kradnúť, ináč to urobíš
Moja mama si tak raz v nejakom obchode s oblečením povyberala plnú náruč na skúšanie a potom z nejakého dôvodu namiesto do kabínky vyšla von z obchodu 🤷🏻♀️ sbs tam nemali, bežali a kričali za ňou dve predavačky 😄 normálne tam potom chodila ďalej a rada rozpráva historku, ako "kradla" 😁 viem, že je to nepríjemné, aj mne sa už stalo, že som pípala a musela sa vrátiť, lebo som zabudla niečo vyložiť z kočíka 😬 ale nie je dôvod robiť z toho vedu, stáva sa to veľa ľuďom.
ja som si takto na boky kočíka zavesila ovocie, zeleninu, ešte aj 8pack toaleťáku 😀 prišla som domov o pár eur bohatšia lebo som to zabudla vyložiť na pokladničný pás 😀 myslím si že Lidl neskrachoval, aj keď doma som pri príchode ostala ako vriacou vodou obarená 😀
@3katka151 😂😂😂 stane sa... Ja som tak s nákupným košíkom v ruke cez celé parkovisko do auta...až potom som si všimla,že čo to vláčim so sebou 🙉
Neber sa tak vážne. Nestojí na Tebe svet, vážne. 😀
@maggie1978 Ja robím tiež v obchode a bežne nám tak odíde s košíkom 😀 Niekedy ešte ten deň, alebo na druhý vráti 😀
mne raz v Lidli zabudli nablokovať kartón Prosecca....zistila som až o 100 km neskôr na chate 🤦♀️🤪
@mondolina kde presne? Pôjdem nakúpiť teda asi tam 🙂)
@peter0123 🤣🤣 šef ti aspoň nrponukol zvyšenie vyplaty, aby si nemusel kradnut?
Viete co, mne moje dieta v dračiku skočilo na slapacie auticko a uslo von z obchodu ( sekundy to boli keďže boli skoro pro dverach 😂). Ten vyraz predavačky stal za to, ja som bola červená ako paprika a vsetci vonku v shoppingu mali zábavu ze aka zlata zlodejka.... Sme ju nahanali, ze ideme späť k pokladni aj s autom 🤦🏻♀️ a toto.. No v tesco sa mi to nestalo asi... Dufam, teda aspon nie tak ze by som piplala , ale v dmku, len som si dala uz neviem co z dekoratívky. do toho malého košicka co je vo voziku a normálne nakup vyložila a zaplatila a potom som pekne pistala ked som sa priblížila k dverám. Jasne ze vsetcinv pozore... No stava sa 😁 chodím tam stále.
@karolinakr vysvetľoval som čo sa stalo ako taký žiačik petorku. Mal som foto v mobile.
@mondolina mojmu ex raz v nejakom obchode predali 4m koberca, (teraz neviem ci 16m2, alebo kolko) za cenu 4m2... Mne sa to zdalo aj nejak málo... No ale..
@laila22 😂 zlodejka jedna a on to nenechá len tak, ach tieto deti😂
no co stava sa , uplne bezne tam budem chodit dalej nakupovat