Ahoj maminý chcem sa z dôverit stým že pri milovany S partnerom má nič nevzrusuje A mám stým problém už asi od 18ky partner nieje môj prvý stalo sa to už niektorej? ☹
@noemikatka ked ta pobolieva,mas uz v podvedpmi tu nechut.
Treba to riesit lebo normalne to nie je.
Netreba sexovat lazdy den ale je normalne ze to na cloveka pride a potrebuje to.
Ak nie?nievo nie je v poriadku.
Inak je tu uz niekde podobna tema.trosku davnejsie.skus pohladat.
Neviem kolko mas rokov tam to riesi dievca tusim okolo 20tky
@osky mám 24 každý deň niee niekedy to mam aj rás za 2 týždne A Tále to je rovnaké skúšali sme všetko ale vzrušenia som aj tak nebola 😢
Keď som mala pod 18 bolo všetko V pohode bola nato chuť všetko ako má byť ale už pár rokou je to takto A to som si mysleta že je chyba V partnerovi keď sme sa rozišli mala sm iného uňho to bolo rovnaké ziadna vášeň nič mala som to len stým záujmom že som dúfala že sa to stále zmení A ja niečo aj za cítim ale márne 😲 ☹
To bude urcite hormonalny problem. Isla by som na endokrinologiu a ked to bude ok, tak potom za sexuologom. Toto rozhodne nieje normalny stav. A este k tomu v takom veku.
možno si vo veľko strese....Alebo aj pri niektorých diagnózach býva tento problém, resp. liekoch...depresie, antidepresíva, štítna žláza...
@pininka endokrinologiu to ani neviem čo je A čo sa tmá robí A či sa to platí
@noemikatka to je vysetrenie na stitnu zlazu, tvoja obvodna by ta mala poslat
@pininka to mam povedať obvodnej ze chcem ísť na vyšetrenie stitnej žľazi? Keď sa ma spýta preto tam chcem ísť čo jej poviem hambim sa jej povedať toto čo keď mi povie že kvôli tomu sa na stitnu zlazu nechodí :(
@pininka ja sa takymto veciam vôbec nevyznám 😢
Ved si o tom precitaj trochu na nete. Zadaj si do googlu svoj problem a uvidis co ti tam vypise,aby si bola trocha v obraze. Nemusis sa za to hambit,ja by som to hned riesila. Doktorke tiez nemusis povedat uplne vsetko. Povedz jej,ze ma tvoj gynekolog podozrenie,ze mas nevyrovnane hormony a ze by si chcela ist ku endokrinologovi. Ale tomu budes aj tak musiet povedat pravdu,tak to mas asi jedno.
@pininka A ako má tam vyšetri? Platí sa zato?
@noemikatkaked ta obvodna posle da ti vymenny listok a jasne ze neplatis.
Vezmu ti krv a pozru hormony stitnej zlslzy.inak taketo hormony ti urobi aj gynekolog kde ti pozrie aj oszstne a hormony stitnej zlazy moze pozriet aj obvodak.ide o to ze ma endokrinologii ta budu riesit komplexnejsie s podrobnejsie...mozno ta pislu este aj inam.
@ chystam gynekológovi na preventívnu mohla by som to povedať aj jemu? len neveim ako ☹
@osky chystám sa na budúci mesiac gynekológovi na preventívnu môžem to povedať aj jemu? Nepovie mi že umna sa také veci neriesia?
@noemikatka normalne,nerob z toho az taku vedu, povedz mu, ze pri sexe nepocitujes ziadnu vasen a ze to nieje v partnerovi, lebo si mala aj ineho a to iste. A este ze si mlada a sama nechapes co sa deje. Ked ti bude tvrdit,ze to je len psychika,nedaj sa odradit a trvaj na tom,aby ti zrobili hormonalny profil. Urcite to treba riesit,niesi prva ani posledna
@pininka len ide oto že mám súkromníka ten si možno zato vypita niaku sumu keď nie vyššiu :(
ahoj ...neviem či ti stýmto mojím príspevkom pomôžem ale ja som to mala rovnako som s mojím priatelom už 9 rokov všetko bolo super a všetko super fungovalo no potom prišlo to že sa mi až sprotivil sex sním už som to ani nechcela iba odmietala vyhovárala sa na únavu na všetko možné máme spolu dcérku a bolo to po tom ako ona prišla na svet . Dlho to fungovalo tak ako na silu že s povinosti som mu dala aby nešiel za inou je to hlupe ale bolo to tak pritom som niekedy žiaľ aj zaspala a mohol robiť čo len chcel proste nebola chuť a ničím mi ju nevedel urobiť.No robila som najväčšiu chybu nikdy som sa sním otom nebavila a nikdy som mu otom nepovedala len som bola ticho.Potom sme sa otom otvorene porozprávali a on prestal namna tlačiť nahal tomu voľný priebeh a umna sa to zmenilo sama som začala potom chcieť.Potom to znovu fungovalo.A po rokoch zas a znovu prišlo na to iste myslela som si že tužim po ničom novom že už to nieje čo by to malo byť a tak som ho podviedla strašne sa zato hanbím.Urobila som to ale opitá a ten chlap bol uplne drsný kumne a využil ma iba ako hračku dokonca sa urobil len on a namna sa vykašlal to by moj neurobil nikdy.Po tom čo som zažila toto som si uvedomila aký je len krásny ten sex s človekom ktorý ťa lubi rozmaznáva pri tom hladka po vlasoch vraví aka si krasna a ako tuži po tebe.Otvorilo mi to oči neskutočne priatel otom vedel a odpustil mi povedal že vedel že to príde ale že verí že sa to už nestane a veru tak aj bolo sprotivili sa mi všetci ostatný.Lebo nič nieje krajšie ako sex s človekom čo vás miluje moj nazor a ak sa važne lubite tak to začne fungovať určite ak je problem len v tebe.Držím palčeky
@maca3003 Ďakujem len ide oto že aj keď mám chuť stále to dopadne rovnako žiadna vasen žiadne vzrušenie som Z dola normálne suchá keď si to neurobím sama Z vybratom alebo on mi to neurobí t😢😢ak stoho vôbec noc nemám ide oto že ja som mala len V 17ke vaginalny orgazmus jeden jediný rás to bolo Z iným partnerom od vtedy som už taký nezažila už len Z vyratorom či rukou sama klitorisny mne ani vybrator vo mne nic nerobí 😢
@noemikatka napíšem ti do správy ak môžem tam si prečítaj
@maca3003 môžeš
@noemikatka gynekologovia su vacsinou sukromny a za hormonalny profil si nema co pytat peniaze. No ja by som si vypytala listok od obvodnej a isla rovno za endokrinologom, tam nebudes nic platit. A niesi sama co nema vaginalny orgazmus, to nema kopec zien, ja som az po prvom porode zacala mat orgazmus, aj to nie vaginalny, ten mam tak mozno raz za rok. Ale moj muz sa naucil robit ma rukou a spokojni sme obaja. U mna vsak je skor druhy extrem,ze je mokro vsade.
Dokonca po chvile ma to začne pobolievat pod bruskom pýtala som sa aj gynekológa povedal že mi nič nieje....