Chcem sa len spytat,ci je tu niekto kto nekupuje tenisky na telesnu a necha dieta cvicit v botaskach,v ktorych dôjde do školy?
@junovedievca urcite nie je vhodne, aby dieta bolo cely den v rovnakych topankach a este aj na telesnej.. na telesnu urcite treba topanky zvlast
@zuzuliennka1 nie je v nich celý deň, príde v nich do školy, v škole má prezúvky. Tenisky v ktorých príde použije potom na telesnú. No aj tak by malo mať tenisky zvlášť.
@kamitomi no ale bude v nich teda chodit vonku, su to asi bezne tenisky na nosenie - takze zaroven aj na telesnu. kde sa spoti, urcite nie, prinajmensom riskujete plesne... na telesnu samostatne tenisky, ktore budu mat cas sa aj odvetrat
Urcite treba zvlast. Ci ked bude prsat, pride v zablatenych botaskach a potom v nich pojde do telocvicne?
Ja som toho isteho nazoru ze zvlast.len vy ako mamy,by Vas take vobec napadlo ze ked uz pripravujete dieta do skoly ze vrecuško s telesnou bude bez prezuvok?podotykam ze ide o 12r.dievca takze ziadny maly prvacik ktory by nechapal ze oreco sa ma prezut
@junovedievca a teba to nenapadlo? ci riesis problem niekoho ineho?
Nechcem velmi zachadzat do detailov,ze kto to co to.ale ma az srdce boli,ked som toto sa dozvedela.zatial nemam dieta ale ja si na take nepamätam,zeby moja mama mi nezaobstarala vsetko co potrebujem do skoly a to pritom sme neboli bohaty ale pripravene sme mali vsetko
@ikke niekoho ineho co sa ma tyka (striedava starostlivost)
Tak dieta ma aj otca, ked matka nevie zaobstadat, tak moze otec
@beky1813 moze a robi to stale.len neviem preco to dieta je nemoze mat mamu ktora ma s druhym dieta a tamto zaobstara.jaky je to meter potom?
@junovedievca ja nerozumiem tej logike.chapes co myslim?druhe bude ako zo skatulky a prve co je v striedavej tak sal dajak bolo dajak bude?keby aspon otcovi povedala ta vies co nemam,nestihla som,treba....ale nic az po tyzdni zistis.a to ta zamrzi ze preco taky rozdiel...vo vsetkom
To nie je dobré ani pre tú nohu a hlavne pochybujem, že deťom dovolia v telocvični chodiť v topánkach, v ktorých chodia po vonku
@wikisara ja viem ze to nie je dobre.chcem pochopit ale mamu co take nieco urobi.neviem si to vysvetlit
@junovedievca su matky a matky. Tu to nevyriesis
a ked príde zima, bude cvičievať v čižmách, lebo ved v nich chodí do školy??
@beky1813 nechcem to vyriesit len pochopit.ci su niejake d9vidy ktore ja nevidim :(
@junovedievca predpokladam, ze otec toho dietata je Tvoj partner. Jednu radu Ti dam, nekydaj na jeho exku, vrati sa Ti to aj s urokami.
@dskjhfdlkdjhl to nie je o kydani.take komentare fakt nemus pisat. Este raz opakujem snazim sa pochopit.predpokladam ze tvoja mama ti tiez chystala veci do skoly.
@junovedievca ale to nepochopis. To sa ani neda
@beky1813 asisom toto potrebovala pocut.Dakujem.je mi len smutno
@junovedievca verim, ze moj kometar Ti nebol po chuti, ale ver, ze je pravdivy. A ako pise @beky1813 , to nepochopis. A rozhodne Ti na MK na to ani neda spravnu odpoved. Spytaj sa tej exky a aspon budes priama, takto to vyznieva len ako ohovaranie.
otazka je ci jej ich mama schvalne nedala - ze bud "nech tato vidi,ze nemas, tak nech Ti kupi" alebo zabudla alebo prenasa nenavist voci otcovi na dieta..neviem ake su tam vztahy. Kazdopadne, mohla povedat mama alebo dieta,ze " tato,nemam tenisky na telesnu, kupis mi prosim ta" - mozno to berie tak,ze preco sa ma iba ona starat,nech sa aj otec stara....len teda by bolo fajn to povedat - uz len kvoli dietatu...
@dskjhfdlkdjhl nie kazda diskusia musi byt kydanim.to tiez mozes ty pochopit a neodsudit hned cloveka.praveze niekedy nestranny nazor pomoze cloveku sa nad takymi vecami radsej nezamyslat.lebo ako pisete neda sa to pochopit.ja hlaxam len iny uhol pohladu.preto ze som clovek,ktory chce riesit situaciu ale niekedy to proste nejde.mas ludi a ludi.
@junovedievca ja Ta neodsudzujem, ja som Ti to pisala ako dobru radu. Ale zrejme som Ti skocila na otlak. Prajem Ti pekny den a skus si to predebatovat s dotycnou.
@mila23 to teraz neviem ani ja.riesit sa to bude urcite z nasej strany
@dskjhfdlkdjhl vobec nie.ziadny otlak nemam.beriem vsetko co si povedala.viem ze ty si ta co na srdci to na jazyku.prvotne som chcela dostat odpoved ci by si bola aj ty ta co spokojne posle dieta do skoly bez prezuviek na telesnu.nic viac ziadne ohovaranie.
@junovedievca kupte dievčaťu tenisky na telesnú a je vybavené. Ak je otec dieťaťa tvoj partner, tak mu to pripomeň a tenisky poriešte. Toto nie je problém, ktorý by sa nedal vyriešiť.
@0silvia0 jasne ze to tak bude.o to sa ani nebojim ani ine riesenie nehladam
@junovedievca takže žiadny problém vlastne nemáš, len potrebuješ riešiť dotyčnú matku, ako mohla poslať dcéru do školy bez prezuviek? Toto nerieš ako ti bolo už poradené, zbytočne sa budeš zaťažovať tým, čo aj tak neporiešiš.
Nie, ne telesnú má zvlášť tenisky. Škola požaduje tenisky s bielou podrážkou, u menších detí môžu byť aj cvičky. A myslím že je lepšie aj praktickejšie mať zvlášť tenisky na telesnú a zvlášť na chodenie po vonku.