Ahojte, čo hovoríte na kandidátov? Máte medzi nimi toho "svojho" prezidenta?
no ja veru netusim, este ani neviem aki su kandidati 🥴
pocula som zatial len o tych, co isto volit nebudem
Ja mám jednoznačne vybraného kandidáta, ale zas nemôžem povedať, že by neexistovali aj lepší - to bude ale najmä tým, že súčasná hlava štátu nasadila morálnu latku prezidentskej funcie sakra vysoko.
Ivan Korčok
@domkakvet pre koho je to prieskum?
Andrej?? Si to ty? Kapitáň semafor?🤔
Nehanbím, len tu niečo písať verejne sa neoplatí. Ja budem asi volať Harabina, keď nikto lepší sa nenájde 🤭
Harabin 😬 To je vtip? Tak už je jasné, prečo anonymne
@belllinka ved "volat" ho moze :D
Ja fandím Beate Janočkovej, ktorá založila Iniciatu za vymazanych rodičov. Sledujem ju na Facebooku. Stále bojuje o svojho syna, ktorého nevidela 5rokov. Ale nemá šancu vyhrať bohužiaľ
Mám vybrané.
Ahoj, áno - ja toho ,,svojho,, už mám...
@belllinka presne to isté som chcela aj ja napísať ..
Keď Ha_ra_bi_na tak už rozumiem.ze anonymne...tiež by som nechcela.aby si o mne pomysleli.ze mám prechodné zatemnenie mysle😃
Ak vyhrá Korčok, tak to rovno môže ostať Čaptaňa.... Jej klon...
@markusrasford pre nejaku politicku stranu, alebo pre nejakeho kandidata.
Za mňa... je to len bábka ... tak nech aspoň vyzerá ...😊 Čaputová mala výzor i vystupovanie 👍👍👍 ... škoda
Jednoznačne Korčok - rozumná voľba v ťažkých časoch tohto štátu
áno, mám vybraté 🙂
autorka, ja ti toho Harabina schvalujem, ale keby si ostala na pochybach, tak skus este Danka
🤣🤣🤣🤣🤣
Mám vybraté. A dúfam, že to vyjde, lebo ak vyhrá niekto zo súčasnej koalície, tak to bude koniec. Už im prejde všetko. Prezident u nás má viacmenej reprezentatívnu úlohu, ale aj právo veta.
@domkakvet MK je to miesto kde by som to robil. Na vzorke 30 až 40 ľudí. Je to ideálna vzorka a veľa vravna
Ano, mam vybrateho kandidata
Pri parlamentných voľbách som volila stranu, ktorá mi bola sympatická, bezohladu na prieskumy, a môj hlas žiaľ prepadol.
Pri prezidentskych sa teda bufem riadiť predpokladom, že budú dvaja silni súperi Pelle a Korcok, a teda buďme voliť jedného z nich (aby môj hlas tentokrát neprepadol a išiel tomu, kto to bude potrebovať). Čiže voliť budem Korcoka.
P.s. bez ohľadu na to, že súčasná koalícia sa mi nepáči ani trochu, nebolo by dobré, ale koalicia aj prezident boli z jedného súdka.
Prečo anonymne? Hanbíš sa za svoj názor?