Kedže sa pomaly ale iste bliži čas, chcem sa spytat kto myslite ze vyhra? A koho by ste urcite nechceli, koho volit?
Ešte s istotou nepoznáme všetkých kandidátov. Ja by som v živote nevolila Fica, Pelleho,Danka, Harabina...idem isto voliť Korčoka a dúfam, že aj vyhra
1. kolo je 23.marca
Nevolim Danko ani Pelle, zostava mi Korcok
My sa mame priznat ake su nase politicke preferencie? Nemala by si začať ty ako autor temy? A hlavne nie anonymne. Pekny den
@neferneferuaton lol 😀 zasa to tak neprezivajme
Budem voliť opak bláznov.
Ja Korcoka. Ale mam taky blby pocit, ze to tentokrat nevyda..
Tak zatiaľ oficiálne kandiduje iba Korčok 😁
Ostatní oje*avaju tak ako aj doteraz vo všetkom
@queen_mary vsak neprezivam. Ja ani neviem,ze su volby.
Korcok.
Urcite nikoho zo smer/hlas, nebodaj danko...
Nikoho,, Korčok ani neviem kto je poriadne a ostatok určite nie
Ak bude kandidovat Pelle, tak pokial sa na neho nevytiahne nejaka kampan, tykajuca sa jeho orientacie, urcite to vyhra.
Ak pojdem volit, tak budem volit Korcoka. Este neviem, ci pojdem. Po poslednych parlamentnych volbach som si povedala, ze to, co vyhralo, je "uzasna" vizitka a ak teda vacsina naroda chce v cele taketo nieco, nema zmysel uz sa vracat na Slovensko zo zahranicia a volit zmenu.
@queen_mary to budeme ešte koukat, normálne mam zlý pocit, že máme toľko bláznov okolo seba, že dokážu zvoliť aj Danka alebo Harabina 🫣 staci si prebehnúť komentáre ľudí a urobiť mienku...
Podrztaska ohlási svoju kandidatúru 19.1.
@zuzulka558 vsak to je bývalý minister zahraničných veci
@pribinak tak asi dlho nebol
@zuzulka558 nevieš kto je Korčok? Tak to je potom dosť smutné...to nie je nová tvár slov. politiky. to meno sa tu už skloňuje pekne dlho - niekoľko rokov.
@deti95060810 nie je to smutné nie každý sa zaujíma keďže pre mňa sú už všetci rovnaký vlastne,, mne stačí ze mi povie kamoška z ambasády v zahraničí co ako sa deje
Danko? prečo???
@diewcatqoo uz ohlasil ze kandiduje. A Danko uz zacal protikampan, recami o prvej dame a podobne. Som velice zvedava. Ale pelle ma teda v prieskumoch 60:40 s Korcokom.
@queen_mary veríš prieskumom?
@zuzulka558 tak keď nevieš ani kto je kto tak potom je ťažko sa zapájať do diskusie či...a to už ani nehovorím o voĺbách...
zatiaľ z tých, ktorí oznámili kandidatúru nikoho. Na ostatné si ešte počkám, kto vlastne bude kandidovať.
@deti95060810 prečo aj som napísala ze ani Danka a spol. a ze nevolim nasilu keď nepoznám,,, nejaký zlý koment?
@janai1 oficiálne ako prvý oznámil kandidatúru pán Kubiš, vtedy Korčok ešte len zbieral podporu 😉
@zuzanka.zuzu však včera hlásili že Kubiš len teraz vyzbieral potrebné hlasy - podpisy....
@zuzanka.zuzu tak to úplne nie je pravda. Sme uvádza zatiaľ jediného oficiálne kandidáta Korčoka.
Hľadala som aj na iných stránkach a tam je uvedené, že Kubiš potvrdil kandidatúru 3.1.2024 zatiaľ čo Korčok už 7.11.2023
Aj keď teda záujem ohlásil prvý Kubiš, to máš pravdu
kto zatiaľ oficiálne oznámil kandidatúru? Len Korčok a Kubiš? Zdá sa mi že ešte niekto ale neviem si spomenúť na meno,
@zuzulka558 velmi intelignetne
@diewcatqoo vzdy to ma zmysel!!!praveze o to vacsi!!
ved este ani vsetci kandidati nie su znami, trochu predbezne