Prevodovka na bicykel

14. apr 2022

Ahojte. Prosím o radu nakoľko som v tomto laik tak sa mi prosím nesmejte 😄 dva roky dozadu som si kupila retro bicykel 3 prevodový avšak som zistila ze pre mna je to malo ledva s nim idem😂😂 takže moja otazka znie : je možné namontovať tam nejakú inú prevodovku? Najlepšie 6-7 prevodovu😄 nevyjde ma to zbytočne velka investícia ak taka možnosť je? 🤷

wade
15. apr 2022

Zalezi od bicykla. Predpokladam ze ta prehadzovacka je nejaka nexus, priamo v naboji. Musi sa teda vymenit cely naboj zadneho kolesa (cca 80 EUR), plus packa na volante (cca 15-20), plus praca - hlavne co sa tyka novej vyplete zadneho kolesa. Ak je to bicykel s obstaravacou cenou pod 400 Eur, tak by som sa do toho nepustal. Predaj ho a kup si taky, aky ti bude vyhovovat. Alebo sa pripadne zastav v nejakom service v okoli. Ale moj odhad je cca 130-150 Eur.

autor
15. apr 2022

@wade podľa môjho laickeho hľadania na nete som sa tiez blizila k takejto sume cize tiez som asi za ten nazor ze ak tak možno predať a doplatiť mozno za lepsi horsky🤷 ale ďakujem aspon niekto sa našiel kto reagoval .