Neviem ako lepšie by to bolo nazvať. Potrebovala by som radu. Viem, že tento preukaz sa vybavuje u obvoďáka ale zaujímalo ba ma čo k tomu všetko treba, čo ma čaká, aké vyšetrenia.
@stastenka42 no a nejake ine vysetrenia okrem vyterov? Fakt netusim ani som sa nejako nedogooglila. Vieš idem si robit cukr. kurz, po ktorom nasleduje prax a tam mi treba to lajstro 🙂 Preto sa pýtam.
@meggie.sk ahoj, závisí aj od obvoďáka, ja som si ho ešte kedysi dávno vybavovala u predošlého doktora, a ten mi robil výtery a vtedy sa ešte robil aj nejaký RTG /ale to sa už vraj teraz nerobí/. Začiatkom tohto roka som si ho vybavovala u súčasnej obvoďáčky a tá mi akurát prehmatala brucho, čosi sa popýtala a vystavila mi ho, tuším to stálo 10 Eur. Nerobila mi žiadne výtery ani nič.
Robia sa bezne odbery krvi a vytery..to su take zakladne,potom sa ta popyta na nejake choroby a hotovo,uz podla noveho sa zasa dava na dobu urcitu...nech ti nedava na neurcitu ako volakedy lebo hygiena to neuznava..u niektorych obvodakov to funguje aj tak ze len zaplatis a hned ti ho vypise..
Závisí to od tvojho obvoďáka , mne jedna doktorka čo som mala pred tým len pozrela do karty a hneď vystavila preukaz a o pár rokov iná doktorka mi merala tlak , vážila ma ,počúvala a brala moč no a samozrejme ma skasírovala.
dobrý den, chcem sa spytat či nemate skusenosti s vybavovanim odbornej spôsobilosti na pracu s potravinami v trnave. Hladam si prácu a mam zaujem si toto vybavit no neviem ako to chodi ak mate info ozvite sa dakujem 🙂
@meggie.sk ak myslis zdravotny preukaz tak ano..prides,povies co potrebujes a zaplatis a hotovo..cakas potom len na vysledok z vyterov tie trvaju myslim najdlhsie...ale pokial niesi vyucena predavacka,tak mozu pytat od teba preukaz odbornej sposobilosti,vyzaduju to v kazdej profesii ktora vyzaduje pracu s potravinami...