Dobry den prajem zeny chcem sa poradit minuly rok som si dala vytetovat na nohu take srdiecko ale mam to zle ..chcem si to dat pretetovat ale to srdiecko mam opuchute a pokozka je stale sucha a uz to je rok ...po tetovani som si riadne to mastila ...a ccem vediet ze ci si to mozem dat pretetovat bojim sa aby som nedostala nieco ....dakujem za odpovede
@saurian no prave ze to nebol odbornik ...a on uz tu nebyva tak teraz neviem co stym ..no tak asi sa spytam tej lekarky ze ci mozem to dat pretetovat
@leastefany ak opuch pretrvava najprv vyries s koznou to, mozes mat kludne nejaku infekciu a pretetovat urcite nie pokym to povodne nemas vyriesene...pretoze pretetovanin davas priestor rovno infekcii
Tetovanie takto nevyzerá ani po týždni nie to po roku. S tým choď okamžite ku kožnej. A pretetovaț jedine potom ak to budeš mať v poriadku, ale samozrejme u odborníka príp. niekoho kto má aj certifikát.
Súhlasím vyššie navštíviť doktora čím najskôr.
Sesternica si dávala nedávno a nemá to opuchnute ..krasne sa hej to hojí..
Otrasne to vyzera, nechapem co na tom vidite, takto sa dat zhovadit na cely zivot
@belllinka Ved ty sa nedaj 😉 Kazdy si moze so svojim telom robit co uzna za vhodne, taketo poznamky su tu uplne zbytocne...
@leastefany chod s tym k dr. Ten opuch nie je dobry, mozes tam mat infekciu alebo cosi ine..nech sa na to najprv pozrie lekar a povie ti co s tym dalej
@leastefany fúú, tak to je naozaj veľmi zlé a neodborné tetovanie, normálne by som navštívila lekára na celkovú zdravot. prehliadku. Ak by bola v poriadku, za čo by som ďakovala asi " bohu " potom, riešila by som skôr odstránenie celého nevkusného tetovania a o nové sa radšej už ani nepokúšala, ak nemáš peniaze na odborného a profesionálneho tatéra.
dakujem zienky zajdem k leskarke stym
ja by som sla najprv k lekarovi. opuchnute by to totiz vobec nemalo byt, a po takom dlhom case uz vobec nie. a az ked to bude zdravotne ok, a lekar nebude namietat, potom by som sla do pretetovania.
tiez by som si zistila aku tetovaciu farbu, s akym zlozenim tetovac pouzil. mozes zle reagovat na niektoru latku v nej, najma farebne tetov.farby maju viac primesi.