Ahojte, potrebujem rady od skúsených .. nastala situácia kedy musím prestúpiť (začínam druhý rok ) je možnosť že tento rok ešte môžem studovat tam kde som ale posledný to už nepojde , prosím vás ako je to s prestupmi , je možné prestúpiť aj v treťom ročníku pred jeho začatím ?
@elzik3 Prestup je mozny, ale nikto Ti nezaruci, ze Ti na tej "novej" VS uznaju vsetky predmety a budes moct ist rovno do takeho rocnika, ako by si isla na svojej VS. Plany VS aj na rovnakych odboroch su rozne a garant posudzuje, ci Ti predmet uzna.
@dskjhfdlkdjhl tak veru ja som zažila na vlastnej koži že mi Bcko nechcel uznať tak som musela opakovať skúšku na novej škole 🤦♀️ taka nasrata som bola 😅 a to som mala info že do Ccka vrátane uznávajú vždy všetko 😂
zavolaj si novej skoly priprav si index (hodnotenie) a rovno sa dohodnit kedy je to lepsie na prestup a co vsetko budes musiet dorabat kedze v kazdej skole su ine predmety
@aurorastone vzdy zalezi od planov a od toho, ci pokryvaju dostatocne to, co sa prebera na novej skole. Ak nie, tak bohuzial, aspon teda ja sa vzdy podla toho rozhodujem a riesim to pomerne casto.
@aurorastone ty si prosim ťa tiež prestupovala?
@mims_03 ahoj áno ale to už bolo dávnejšie, z Trnavy z pedagogickej do RK, biológia chémia učiteľstvo 😁😅
@aurorastone lebo ja mam teraz dilemu, uz mam súhlas z inej UNI (ja mam rovnaký odbor) a neviem teraz ci si este na súčasnej škole mam robiť pred zápis, resp aj potom zápis. Ty si to ako riešila?
@elzik3 podotýkam že na ten istý odbor